Okategoriserade

Kvartsfinal ✌?✌?

Och Sverige är i KVARTSFINAL ✌????

Sverigetröja brillor och strumpor är det som gäller ??⚽️??⚽️

Heja Sverige vad jäkla bra ni är ??⚽️

Kommentarer

  1. Mumintrollet

    Det är väl hur enkelt som helst att scrolla förbi reklamen, skulle aldrig sluta läsa för den sakens skull. Och du Carola kan ju verkligen skriva underhållande! Det enda jag inte gillar är svordomar, men får väl blunda där?

  2. Agneta

    Heja Sverige! Men såg du Englandsmatchen?
    Colombia var det osportligaste jag sett.De ville bara bråka och provocera.Och ingen sa typ ifrån .Jag hatar sånt.Tack och lov att de inte vann.

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Såg dem. Skittrist första halvlek men sen spännande ju:)
      Tycker nog att även England kan vara fula i sitt spel och det var väl en hel massa gula kort åt båda håll? Men kul att England vann! OM vi slår dem på lördag ????

  3. Louise

    Det har varit väldigt trevligt att följa dig och din familjs öden och äventyr,,likaså Mirkas.Nu får det räcka för min del,,ogillar reklam i TV,,liksom reklamen i era blogga./ Louise

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Jag kan inget annat än beklaga att inte innehåller är mer intressant än att man lämnar pga reklam. Det är min enda möjlighet att få någon slags inkomst på bloggen som jag faktiskt lägger ner massor av tid på. För min egen del är det otänkbart att sluta läsa bloggar jag gillar om enda anledningen är lite reklam. Alla är vi olika:)
      Reklam är här för att stanna så stör man sig på det blir det jobbigt ? Det är liksom svårt att få en reklamfri zon nu för tiden?

    2. Erica

      Varför är det så svårt att förstå att du ser reklam istället för att behöva betala för att läsa bloggen, för some how har jag väldigt svårt att tro att du skulle göra det…

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting