Okategoriserade

Lång dag:)

Vilken  lång dag det varit idag:)

Men jag kan inte stoltsera med att jag gjort speciellt mycket, märkligt nog. hm…:)

Jaja. Kidsen hade umgänge igår och idag, och även i morgon. Igår gjorde de nåt jag glömt, och då ville inte Jordan följa med. Jo, åka Lennakatten var det:) Vår museijärnväg. Jordan vägrade för det var minsann skittråkigt. Jaha men stanna hemma då:)

Jag hade inte alls tid med honom för jag skulle till mamma och pappa och greja ju, och det tog hela dagen. Vi hann inte alls med att träna som vi tänkt. Men vi fick massor gjort, och vinden är nu befriad från en massa skräp. Och så hittar man ju massa kul saker, som frimärksalbum tex. Hur vet man om man har det där tre skilling banco eller vad det kan heta, som är värt miljarder? Jag vågar ju för fasen inte kasta frimärkena, så de åkte tillbaka ner i lådan igen:)

Vi hittade massa konsertprogram, urklipp ur tidningar och ännu mer sånt. Vi skickade bilder på det till folk som borde fatta det roliga i det, och vissa fattade, andra svarade inte ens. Undrade väl vad det var för skit:)

Det kan jag inte visa er, jag tror inte att det uppskattas;)

I lådan med klistermärken så låg detta:) Från Norberg, 1985:)

Och ni som är över 35 minns kanske att man fick sitta och slå numret till Svala och Söderlund i femhundra år innan man kom fram, för att beställa konsertbiljetter.Just det…det var en såndär petmoj. Alltså snurrskiva på telefonen…så det tog ett tag. Jag minns än idag när knapptelefonerna kom så man kunde ha biljettkontoret på speeddial:)

Och detta då???

Jag hade ett jäkla kartotek för mina böcker…på baksidan skrev jag vem som lånat dem…Att inte jag blev bibliotekarie är en gåta, jag hade det ju i mig:)

Men det bästa man hittar, och det som säger mest om ens uppväxt, det är nog alla urklipp. Notiser, artiklar, reportage, bilder, massor av konserter, killar som idag är helt okända men som man då var superförtjust i;)

Och massor, MASSOR av bilder och artiklar om Imperiet och Thåström. Den här bilden ♥Konserten är en av de första jag var på, och den sitter etsad i minnet. Den var magisk:)

Vi kikade, kastade en del, sorterade massor och bar ner kartonger och kassar i mängder, som vi kastade i containern utanför. Takläggarna jobbade inte igår så vi kände oss kaxiga nog att försöka öppna den, och slippa åka till tippen:)

Det tog hela dagen. När syrran och jag väl jobbar, då jäklar är vi hur bra som helst:D

.

Idag så var det Jamies tur att vilja vara hemma. Han skyllde på huvudvärk, men jag tror det var hittepå, han var superpigg sen.

Mirka kom förbi med lite kids på fika. Det känns som evigheter sen vi sågs, men det blir alltid såhär på loven. Det är så mycket att styra med och så många viljor att ta hänsyn till. Vi tar tillfällena i akt:) och så finns ju telefonen, så vi avhandlar det mesta ändå.

Det var lite småkyligt i vinden idag, men vi satt ute ändå, och det var ju skönt.

När de for vidare så startade jag operation städa mitt sovrum. Av nån märklig anledning är det husets sopigaste rum:/ Alla går in där till datorerna och efterlämnar papper, servetter, glas, skålar, kläder, grus och skit. Jag kanske spär på det hela med lite kläder som inte hittar in där de ska vara, men mest är det nån annans fel;) Hehe.

 

Ingen ska ju tro att jag hann  klart innan det var dags att åka och träna. Men det hindrar ju inte mig, det ligger liksom kvar;)

Körde på gymmet, sen hem och kolla fotboll.

Och i morgon, eller senare idag, så är det dags att svida på sig Sverigetröjan igen, och strumporna, och solbrillorna och bege sig till Olearys för att titta på Sverige. Så jäkla nervöst!

Heja Sverige  nu!!

Fick en flash på mobilen från Aftonbladet att  Lasse Grankvist skulle missa matchen, han hade fått lunginflammation. Eftersom redan Sebastian Larsson inte får spela (två gula kort)så var det ju värsta katastrofen om inte Granen skulle spela!!!!! Jag hann få både en och två och tre depp innan jag ….. *Eh vänta nu, Lasse?? Heter han verkligen så??” Nej. Granen heter Andreas i förnamn och det är kommentatorn som heter Lasse:D Aha, då spelar det ju ingen roll. Satt i perspektiv:)

Så kom igen Sverige, det blir mycket roligare om ni vinner:)

 

Nu måste jag sova, så jag orkar med nervanspänningen i morgon, natti natti på er:)
Vi kanske hinner höras innan 16 när det börjar, annars håller ni tummar och tår – okey:) ♥

 

 

Kommentarer

  1. Hanna

    Självklart håller vi tummar å tår. Barnen är förvarnade att det blir en kort sväng till.stranden, vi måste ju hem å heja 😉

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting