ÅrstiderOkategoriserade

Mamma är bäst:)

Idag när jag kom hem från träningen så var jag lite extra saknad tror jag bestämt:)

Eller….så vill de ha något:D

Näääää:) så trist kan man ju inte vara! Jag vet att de tycker att jag är en helt ok morsa.

Jag älskar mina ungar ♥Det finns inget i hela världen som kan få mig att ångra en enda sekund med dem, eller som kan få mig att tycka att de är nån slags börda. De är vad som gör livet värt att leva ♥ Jag har nio helt fantastiska ungar och varenda en av dem var välplanerad och efterlängtad. Tro det eller ej:)

Många som har många ungar säger ju att det inte var meningen, att de blev gravida bara sådär, trots preventivmedel, att barnet var en överraskning, en ”hoppsan.” Sen väljer man ju såklart varje gång att ta emot det:) Helt uppenbart.

Men mina barn är verkligen otroligt planerade. De är önskade redan innan de blev till. Inte för att det på nåt vis gör mig till en bättre morsa såklart;) men det är så. Nästan alla man pratar med förutsätter att man inte planerat så många. Men jo:)

Älskade, älskade ungar ♥

Även byrackan Doris var planerad och efterlängtad. Jag har velat ha en hund sen…tja alltid. Mamma och pappa not so much, exmaken hade bara massa negativa praktiska saker som argument emot.

Men, som singel så gör man som man vill:) Alltså köpte jag en hund. För vad blir det  nu? Tre år sen snart tror jag:)

Här ångrar jag mig dagligen;)

Haha, Doris är verkligen  en riktig pain in the ass minst en gång per dag, oftast åttahundra;)

Hon smiter, hon skäller, hon snor saker och hon jagar Smulan. Ibland är jag så arg på henne att jag skulle kunna vrida nacken av henne på fläcken. Men så tittar hon på en och slickar en på kinden och så är man körd för den gången.

Givetvis är det mest mitt eget fel, jag kan inget om hundar. På samma sätt som Janelle en gång i tiden var mitt övningsobjekt vad det gäller barn så är nu Doris det gällande jyckar. Janelle blev ju ett riktigt praktexemplar så där lyckades jag nog bättre, men jag försöker i alla fall:)

Men det hjälper inte direkt till att Doris är en synnerligen obstinat och egensinnig hund, med en vilja av granit.

Även om jag ”ångrar” mig hela tiden, så skulle jag absolut inte göra mig av med henne. Lite ”Har man tagit fan i båten så får man ro honom i land.” 😀

Jag ger inte upp om sånt här. Periodvis har det varit mindre kul, när hon bets konstant som valp tex, tuggade sönder allas händer och alla barnen var besvikna på hur det var att ha en hund;) Det är bara att andas, och vänta ut det, det är bara en fas. Jag tycker ändå att hon är en fin hund, om än lite ouppfostrad. Hon är extremt pålitlig med barn, hon bits aldrig numera, eller jo..men det är inte med mening;) Hon älskar sin flock, men är inte helt villig att foga sig för The leader of the pack – Alfan, alltså JAG. Men hon mopsar inte, hon stänger bara av öronen;) Hon är gosig, gullig som få och helt underbar. Hon hör till familjen.

Jag jobbar på att lära mig:)

En som jobbar på att lära sig simma, det är Jamie. Han kan både arm och bentag, men det är svårt att koordinera ihop korrekt. Lovelia och Jordan övar och övar med honom, i poolen och på stranden.

Thats whats friends are for:) Eller syskon då, familj, ohana.

Poolen var ett bra köp, den ligger fint i PH och klorvärde och jag dammsuger och håvar skrot mest hela tiden. Ett evighetsgöra, men på något vis väldigt fridfullt att pyssla med. Det går liksom inte att ha bråttom när man ska dammsuga botten. Termometern säger att det är 25 grader i den, och det kan nog stämma.

 

Varför är jag uppe så här dags? Klockan är tre….och fast jag kliver upp hyfsat, mellan 9-10, så är jag inte trött. Det måste ju bero på ljuset, och säkert värmen. Jag mår ju hundra gånger bättre så här års än på vinterhalvåret. Att man bor kvar här då är ju egentligen bara korkat… Men nu är jag ju svensk, född i Sverige, uppvuxen här, har min släkt och mina vänner här och kommer väl aldrig flytta…så vi kan väl kalla det för att vara patriotisk? Att man är med sitt land i med och motgång, sommar som vinter, VM eller inte VM;)

Haha, men faktum kvarstår, sommaren är den tid på året som jag mår bäst.

Hur är det med er? Jag vet att många av er föredrar andra årstider.

Nä, nu ska jag slå ihop datorn, och läsa lite…barnen har umgänge i morgon så jag kan sova extra länge om jag vill:D

Natti natti, hörs snart.

Kommentarer

 1. Linda

  Hr inte hittat någon bra sätt att få rent vår pools botten, vi har en ytskimmer men den tar bara det på ytan, har blivit en hel del sand på botten nu, vad använder du för att dammsuga botten?

 2. Malin

  Hoppades på att det var umgänge i morgon så han som de umgås med kanske får se de fina målningarna på marken! ?
  Fin mamma – fina ungar!

 3. Camilla, mamma till 2

  Jag älskar hösten! Alla fina färger, den friska luften och att man kan tända ljus inne. Älskar ljus! Tänk att krypa upp i soffan på kvällen med en filt och tända ljus i rummet, lovely ?

  1. familjenannorlunda

   De få dagar som är så är ljuvliga…?? Men jag tycker det mest är slask och kallt. Förra hösten var fin:)
   För mig ger hösten en tung känsla av vemod, allt dör och försvinner och det är in i dimman i ett halvår.

 4. Ella

  Jag brukar envist säga att jag älskar vintern, men med det sagt mår jag nog också som bäst sommartid. Alltså, jag älskar verkligen snö. Jag blir helt lycklig av att promenera i snöfall. Men mörkret är hemskt på vintern. Jag är onekligen mycket piggare sommartid. Mitt främsta problem med sommaren brukar vara att jag har svårt med värmen. Men i år har det faktiskt känts lite lättare, även om jag fortfarande gärna ser att det håller sig under 27. Sen har jag skaffat mig en odlingslott som numera ger mig massor av glädje sommartid, det är nog också en starkt bidragande orsak. 🙂

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing