Allmänt

Bikini….:)

Mitt i natten igen. Som vanligt. Alltid 🙂

Mina nattugglegener blommar ut totalt på sommaren.

Idag hade kidsen umgänge. Jag trodde ju benhårt att Sverige skulle spela match idag, och då var det ju PERFEKT att han tog med dem på speedway som de gillar. Bara att gilla läget:)

I stället så har jag grejat överallt här hemma. Gått från vardagsrummet med muggar och tallrikar som någon (hm..visslar oskyldigt) ställt ifrån sig där, ställt dem på bänken i köket, noterat att diskmaskinen är full, plockat ur den, plockat i, gått med tomflaskor till poolrummet där vi samlar dem, noterat att Doris rivit ut all plastinsamling vi samlat där ( ja dumt) plockat i det, gått in med en tröja som låg där, lagt den i tvätten, noterat att tvättmaskinen var klar, satt igång tumlaren, gått in i sovrummet med ren tvätt, noterat att själva plopparna som man snurrar upp persiennsnöret på gått sönder ( för en evighet sen förvisso) letat reda på de nya jag köpt för länge sen, skruvat bort de gamla och upp de nya, dragit upp persiennen utan att den ramlade ner igen;)

Fram och tillbaka, greja här, greja där och inte blev jag klar nånstans alls…

Corrinda åker till Sicilien på torsdag och ville ha sällskap och köpa strumpor, hörlurar och en väska, så jag hade lovat att skjutsa henne. När jag messade så var hon inte hemma;) Hon var och spelade basket minsann. För första gången på evigheter lockade det och hon hakade på några kompisar.

Det är faran med att pusha ungar för hårt… de tvärledsnar. Jag har alltid önskat att det inte var så mycket press inom sporter, för Corrinda har ju haft fyra, fem träningar i veckan och matcher varje helg. Klart man ledsnar när allt måste handla om basket.

Jag vet att hon är svinduktig, och jag vet att hon skulle kunna bli världsbäst, på allvar alltså, hon har det i sig. En vinnarskalle och ett ego, som aldrig är nöjd med halvdant.  Men, ledsnar man så gör man. Det var kul idag i alla fall, och hon hade skillsen kvar:) däremot var kondisen lite sämre;)

 

Jag hämtade henne och vi körde till Gränby, där vi kikade runt i butikerna. På H&M hittade jag den här.

Och köpte den:)

Men jag kommer behöva tejpa fast brallorna på skinkorna för hur ska man annars hålla dem på plats? Så lite tyg, så mycket rumpa liksom. Kanske funkar med silvertejp;)

Jag har badshorts som jag tycker visar alldeles lagom så hur jag ska känna mig bekväm i det här fattar jag inte, men jag ville ha matchande för en gångs skull:) Och jag kommer ha shortsen över när jag ska röra mig på stranden… och, jag ska lägga in shitloads av knäböj, marklyft och övriga övingar för bakdelen. Haha:)

Men visst är den fin?

Tyvärr inte det minsta på rea, men vafan..Jag köper inte badkläder så ofta:)

Resväskor har jag nog aldrig köpt, i en globetrotter-familj så bara lånar man av de som globetrottar;)

Men de här väckte ett starkt begär. Hur fina är de inte då???

Så söta:)

Och pusstemat fortsatte…

Undras om man kan sätta sig där och vänta på en puss?

Jag kanske ska testa:D

Klockan ramlade på och jag kom på att det bara var Corrinda och jag som skulle äta hemma, och alltså kunde vi lyxa till det.

Jag skulle kunna äta sushi alla dagar i veckan!

Vi poppade ”Summer of 69” och ”Sommartider” med rutorna nere, är det sommar så ska det höras:)

Jag älskar de låtarna, och kommer med största sannolikhet sittdansa i bilen och vifta med armarna medan jag skrålar för full hals även när jag är 127 år:)

Så fort jag kom hem gled jag ur kjolen och in i shortsen och sen käkade vi.

Även kjolen kommer från H&M.

Den röda lådan i bakgrunden kommer från mamma och pappas vind, det är min gamla Barbiegarderob som pappa gjorde till mig:) Finns en ”stång” att hänga små galgar på. Men nu ska den få tjänstgöra som nåt annat, vad vet jag inte än. I den finns böcker från vinden, ET, Ronja Rövardotter, Berts betraktelser och nåt mer. Övrigt stök är flytande, varierande men konstant på sitt vis;)

Jag ville träna, men syrran ville vara ute så vi kompromissade med en långpromenad med Doris.

Doris…ja. Hundjäkeln hoppar över staketet. Lätt som en jäkla plätt dessutom, det är mycket luft i mellan. Jag blir fan tokig på henne! Nu måste jag tänka till och göra nån MacGyver lösning…kommer bli fult misstänker jag. Morr!

Var hittar man rullar med hönsnät? Kanske är enklast att använda sånt, på nåt vis. Herrejösses, den där jycken alltså. Hon ska vara glad att jag älskar henne innerligt annars hade hon suttit i en löplina på gräsmattan.

I morgon tänkte jag åka till husvagnen, men ångrade mig. Jag behöver städa undan hemma, handla och sen ville Janelle komma och kolla på vad jag har för amningskläder. Jag har massor av Boob, men vi är inte direkt likadana i kroppen så vi får se om något kan passa:)

Sen är det ju fotboll, och jag vill hemskt gärna se Kroatien – England.

Så vi åker på torsdag:D Jag längtar:)

Nu ska jag krypa ner och sova, vi hörs såklart snart igen, natti natti 🙂

Kommentarer

  1. Malin

    Köp inte hönsnät, utan grönt villanät istället. Det håller lite bättre och är stabilare. Tror att det finns på de flesta byggvaruhus.

  2. Syster yster

    Testa rådjursnät istället. Mer osynligt än hönsnät och hon kommer inte att kunna hoppa över eller klättra på det. Går att köpa till plaststolar som du fäster nätet på.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing