Okategoriserade

Maybeauty – en trippelboost för ansiktet :)

I samarbete med Maybeauty

I samarbete med Maybeauty

.

I förra veckan så hade jag städtjänst på mamma och pappas vind. I ärlighetens namn så är det en hel del av syrrans och mina saker som står där så det är inte mer än rätt att vi hjälper till:) De håller på att byta tak, och det var delvis öppet ut så det var ovanligt ljust och svalt, så det var rätt trevligt. Ni såg ju alla roliga urklipp jag hittade. Men, det fanns en nackdel också. En ganska skitig sådan:)

Efter att vi stått där i 42 år gammalt damm, blandat med damm från när de sågade och slet bort gamla takskivor, blandat med sågspån och lite pollen, så torkade man svetten ur pannan…och tröjärmen blev svart. Ganska ordentligt svart. Jisses!!

Jag gick hem, och letade reda på ett säkert kort, en trestegsraket från Maybeauty:)

Alla deras produkter är grymma en och en, men de här tre i en kombo är oslagbart.

Jag fick lite hicka när jag trodde att jag inte hade Face gel, för den ger liksom synbart resultat ögonblickligen, men så hittade jag den, jippie!

Bara att sätta igång. Jag duschade först för att hela jag var ju skitig som en gruvarbetare på dåtiden, och passade på att smojsa in godsaker i håret med när jag ändå höll på. Ber om överseende med min tjusiga turban:)

Steg ett: Maybeautys Incredible Face mask. Den svarta, som gör ont:) Love it!

Jag använder nästan alltid penseln när jag smetar ut den, för att det känns bra men även för att jag med långa naglar får så mycket som fastnar där och inte i ansiktet:) Man  vill ju liksom inte slösa bort dundermasken.

Mest för att det känns som att måla en tavla…jag är lite udda, jag vet;)

Man bör undvika eventuella håriga partier för det gör som sagt ont att dra bort den. Som vanligt glömmer jag det;) Jag har småfjun på sidorna, lite polisongvarning;) och lyckas alltid lägga masken där. Varje gång, man borde ju lära sig?

Masken ska verka i 30-40 minuter, och man känner hur den stelnar och det stramar och drar i huden. Det känns verkligen att det händer grejer. Face mask tar bort pormaskar och det oljiga i fet hud, minskar orenheter och tar bort döda hudceller.

Den innehåller naturlig djuphavslera och är dermatologiskt testad, och INTE testad på djur.

Sen drar man bort den. Poff.

Eller nä:) Inte poff utan mer aoooooaooooaooooo;)

Nästan borta! Andas djupt inför det sista, där det vid tinningarna-ish sitter fast i småfjun.

Men det gick ändå smärtfritt, det sista:)  Jag skrämmer er kanske, men jag överdriver såklart:) Det gör ont, men det är en ontskönt känsla. Jag skulle inte vilja vara utan den.

Ser ni ? Det är svårt att få på bild, men det är massa talgprickar och….tja …skit. Sen gick jag på med nästa produkt.

Face Gel.

Den här är quick-fix-räddaren:)Har man inte tid med något annat, så har man det med den här, det tar bara några minuter och resultatet känns, och syns, direkt. Alla döda hudceller försvinner.

Man bara ”gnuggar” försiktigt med den.

Haha, ja, man ser ju snygg ut;)

Ännu snyggare i närbild…men ni ser hur det liksom korvar sig? Döda hudceller och avlagringar. Äckligt. Men nu är de borta:)

Sen sköljer man bara av.

Garanterat Smärtfritt. Om man inte får en kallsup;)

Fast jag undrar varför tjockisvecken i nacken är där;) och kan man skylla på jordens dragningskraft att hela ansiktet liksom är löst? Eller måste man acceptera åldern….;)?

Jaja. Det bli rent i alla fall, även på en gammal skata;)

Sen, som balsam på det hela, tar man fram sin Pore mask.

Den säger att den gör porerna mindre, och det stämmer. Jag märker stor skillnad, men så har jag stora fula porer också.

Den här masken är bara skön.

Jag använder fingrarna här, det känns som att kleta in lera:)

Den känns sval och len och skön.

Man låter den sitta på i cirka en halvtimme, sen har den stelnat till. Jag kan inte låta bli att grimasera med hela ansiktet när jag har både den här och den svarta masken, det är en sån härlig känsla:D

Man sköljer av den, torkar av sig och sen är man klar:)

Fräsch som en nyponros, ren in på bara skinnet och len som en babyrumpa:)

Bara att krypa i pyjamasen och säga godnatt:)

Nu ska ni få testa den här grymma trestegsraketen från Maybeauty. Ni kanske inte röjt på någons vind och är lika smutsiga som vad jag var, men jag lovar att den är lika skön att köra ändå:)

Med koden  carolafacekit får ni nu 30% rabatt på just det här kitet, med Face mask, face gel och Pore mask. Ni hittar direkt till erbjudandet HÄR .

Happy shopping, och ni kan se fram emot en härlig ansiktsrengöring:)

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing