Okategoriserade

Ytterligare 30% rea på Jotex:)

Innehåller annonslänkar för Jotex

.

.

Jag har massor av påslakan. Alltså MASSOR. Men med Lejonkungen, My little pony, Blixten MCQueen osv. De används men tjejerna har börjar efterfråga tråkiga:)

Så då håller jag utkik såklart och eftersom Jotex nu har 30% extra på sin rea tom 29/7 så kollar jag såklart där. Man är ju sparsam:)

Jag har lagt det här i varukorgen, kostar 104kr

Och även detta till min säng, jag har ett dubbeltäcke/madrass.

De är ju alltid lite dyrare, eller inte eftersom det ju är till två sängar, men känns dyrt ?.

.

När jag bläddrade på rean så hittade jag det här dekorationsfatet som jag inte kan bestämma mig för om det är kul eller fult ? vad säger ni?

Gillar man det kostar det bara 60 spänn men jag hoppar över tror jag.

Jag tänkte även lägga med den här julgardinen, kostar 31kr:)

Men så kom jag på att jag mest troligt inte kommer idas byta i år heller? Men jag tyckte den var fin.

Något jag faktiskt byter ofta, är kuddfodral, kanske för att de blir smutsiga ..;)

Även det är något jag alltid har span på rean efter. Jag tycker de kan vara nästan löjligt dyra i ordinarie pris ibland..

Det här är lite tråkigt men jag blandar med mönstrade fodral sen så blir det fint.

Vi har shitloads av kuddar i soffan:) Jotex har även massor i avlånga storlekar, jag har ett gäng sådana också. Man måste ha en avlång kudde i svanken, en fyrkantig bakom huvudet och minst en till under ena armen, och gärna en på bordet så det inte blir så hårt för fötterna 😉

.

Den här veckan har Jotex även 20%på all mörkläggning:)

Jag har både persienner och mörkläggningsgardin i mitt sovrum 🙂 Älskar att det är riktigt mörkt efter att ha sovit med nattlampa i hundra år för barnens skull.

Så vill ni reafynda det sista, finns mycket kvar om man bläddrar lite, eller passa på att skaffa mörkläggning, så är det läge nu:)

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting