Okategoriserade

Smakråd önskas!

Innehåller reklamlänkar för Jotex och Ellos

.

Jag skulle vilja ha smakråd 🙂

Jag hade jättefina blåa tallrikar från Ikea som jag länge suktade efter och till sist slog till på. Och så slutade de med dem?.

Jag köpte 16 och har väl nio, tio kvar, resten har åkt i golvet .. och jag vill ha nya. Jag köpte då helt vanliga vita även de från Ikea och de är helt ok, men jag behöver( villhöver kanske?) nya likadana tallrikar. Jag dukar ju ofta för många, 15-20 personer och det är ju snyggt med lite finare men jag vill absolut inte ha så dyra att man gråter blod om nån går i golvet. Jag letar alltid efter nya men kan aldrig bestämma mig;)

På Jotex hittade jag de här

De flata

Det finns även tillbringare och skålar som är fina

En hel serie alltså:)

Heter Porto.

Eller .. den här, även det en serie som heter Sand.

Assiett för jag köper gärna en mindre tallrik, så gjorde jag med mina blåa. Det är perfekt för man tenderar att fylla sin tallrik med mat oavsett hur stor den är;)

Skålar i olika storlekar

Finns mycket även i den serien:)

Jag lutar åt den första, men gillar att den andra är sådär rustik och bonde-charmig:)

Just den här veckan har Jotex 20% på kök och dukning så ska jag slå till så är det liksom NU:)

Vad skulle ni satsa på?

.

Sen har jag en fråga till:)

Ellos rear ju som om det inte finns nån morgondag, och eftersom jag älskar rea och alltid försöker passa på att handla då så kikar jag såklart in ofta.

De har upp till 70% ju, och massor av Odd Molly. Jag undrar nu, är de värda sitt pris?

Även på rea så är de ju fortfarande rätt dyra, men om de håller färgerna och formen i hundra tvättar så kan jag tycka det är värt det. Som den här tex.

Håller den sig knallsvart så är det ju ok:)

Eller stickade tröjor

Håller de sig fina?

Förutom att fundera på ovanstående så har jag letat tröjor till killarna. Kan de sluta växa så snabbt och så mycket ;)?

Den här

Och denna jackan kanske

Ja, jag ska leta lite till, och sen rensa varukorgen som just nu är ganska full;)

Ellos har även 20% på skor från sin damkollektion

20% på hårvård

Och upp till 25% på Ellos Home

Så det är liksom bra priser överallt:)

Kommentarer

 1. Jenny

  Jag har den stickade tröjan som du har på bilden från Odd Molly. Jag tycker att den har hållt sig i färg och form. Jag tycker att många av de kläder som jag köpt på Odd Molly har hållt. Ibland är de svarta t-shirtstyget inte helt kolsvart utan går lite mot grått. Men jag tycker inte att det ser urtvättat ut. Jag brukar passa på när de har rea. Lite dyrt annars. Tycker de vita tallrikarna var snyggast men det rosa var också jättefint.

 2. Karin

  Alltså jag säger bara WOW till det rosa porslinet, så himla snyggt. Jag lägger helt klart min röst på det ??
  Kram från mig

 3. Maria

  Jag gjorde som så bastallrikar, även assiett och djupa från Åhlens. Sen satsa jag på lite finare/dyrare stora skålar uppläggningsfat. Kaffekoppar. Och vattenkanna. Inte samma märke/serie men det matchar ihop väldigt fint. Och är så nöjd. ?
  Vi brukar också bli uppåt 20 pers lite nu som då. Och det är roligare att duka lika för alla som du säger. Sen blir man inte jätte arg om en tallrik skulle gå sönder då dom inte är dyra i inköp. ?

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing