OkategoriseradeShopping

Glossybox och Disneyland:)

Innehåller reklamlänk för Glossybox

.

Den här månaden fick jag inte så mycket kvar av min Glossybox 🙂

Jag säger ju att jag delar den med döttrarna men i ärlighetens namn så vill jag helst ha allt själv 😉

Men såklart delar vi:) Tandkrämen från Brilliant smile försvann direkt. Samma med smink/ansiktsvatten. Och scrubben med kaffe.

Men den här gillar ingen utom jag??

Saltvattenspray. Det är suverän för att få lite volym på håret, och gör att det är lite enklare att styla. Den här var superbra. Nu har jag ju kört med sjövatten och svett i håret hela sommaren och kan försäkra att det funkar finfint det med, men kan bli knepigt att få till de kallare årstiderna;)

Jag älskar ju när glossyboxen dyker upp i lådan, det är alltid bra grejor i den. Parfymen Police, det är en pytteflaska, och när det kommer sådana blir jag extra glad, de är perfekta att ha i handväskan och necessären nämligen:)

Om ni vill ha er alldeles egna vardagslyx och testa massa nya saker, så hittar ni direkt till Glossybox här , den kostar 139kr och då är porto inkluderat:) Jag ÄLSKAR den ♥ In och kika på den:)

.

Jag kom på en sak.

Vi ska ju åka till Disneyland i Paris om drygt en månad. Helt galet men tiden går ju snabbt som fasen, det kändes som en evighet nyss.

Jag kan ha frågat det här förr, men kommer inte ihåg det… Pratar de bara franska där? Någon som varit där och vet? Matilda var på Disneyland i Tokyo och på vissa attraktioner så pratade de japanska. Min franska sträcker sig till att kunna böja verb och fråga ”Vill du ”sova” med mig i natt?” 😉 jag kan inte ens beställa öl på det språket. Så det kan ju bli lite besvärligt i så fall:D

Jag tror ju att de pratar engelska, men man vet ju aldrig. Så, vet ni?

Det ska bli så kul! Att åka med de där tre (Robban, Corrinda och Novalie) kan bara bli svinkul. De är riktigt roliga allihopa. Ja, och så syrran förstås. Min ständiga följeslagare:)

Nu förutsätter jag, och hoppas innerligt, att vi får fint väder och att alla är friska och mår bra, då kommer det bli amazing!

Nu måste jag fixa, vi hörs snart:)

.

 

Kommentarer

 1. Amanda

  Jobbade på Disneyland fram till något år sedan, alla pratar engelska! Även parad, shower är blandat franska/engelska. Jag hoppas ni får en helt underbar resa! Ett litet tips är att smussla in lite frukt/kakor/nötter eller liknande, till mellanmål kan ju det räcka gott då mycket är dyrt därinne. Dricka är inte heller en dum idé att ta med sig.

  Åter igen; njut av en fantastisk upplevelse!

 2. Cecilia

  Oh va skoj! Tycker själv att det är fantastiskt roligt o mina barn (stora som små) älskar också detta ställe?Min familj har varit i Paris 2 gånger o nu senast i juli 2017. Vi bodde på hotell o var runt lite överallt för att uppleva Paris. De pratar engelska o var hur trevliga som helst fast du inte kan så mycket franska??Så det är inga problem alls, bara en massa snack som ej stämmer?Lycka till o ha det underbart i Paris??

 3. Veronica

  Ha, ha.
  Fick ett härligt och innerligt varmt skratt när jag såg vad du kunde svar/bemöta på det franska språken.
  Kanske bättre att göra det tillsammans när endast du och din underbara syster/trygghet/vän åker på en Weekend ,till Frankrike.
  Men de förstår engelska språket, lika väl som vi i Sverige (ifall de vill)
  Önskar er alla en underbar resa.
  Kram till er alla.

 4. Louise

  Var på Disneyland Paris för 8 år sedan och vill minnas att de pratade engelska då. Har du tur så kanske du till och med hittar någon som pratar svenska då många av de som arbetar på Disneyland är säsongsarbetare från olika delar av Europa. ? I resten av Paris är det dock lite sämre med engelskan men på de flesta turistattraktionerna brukar man ändå kunna ta sig fram ganska så bra med engelska. Jag vill ha en öl tack = je voudrais une bierre s’il vouz plait ? Hoppas ni får en trevlig resa!

 5. Jannicka

  Jag var där nu i maj och dom pratar engelska på Disney iaf, showen vi gick på var på både engelska och franska, så man får kolla så man går på rätt. Super mysigt och vara där, jag var där för 12 år sen oxå och då prata dom inte engelska i butiker på stan o så inte restauranger heller. Det hann vi inte med denna gång.
  Var lika häftigt och vara där nu som 31 åring med barnen som det var när jag var där som 19 åring ?

 6. Elin

  Jag var på Disney land i Paris för typ 8 års sen och det jag minns var att dem pratade engelska men att Disney figurerna som gick Runt i parken pratade både franska och engelska! Men det kan ju ha ändrats 🙂

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing