Okategoriserade

Tack:)

Så fint att ni fattar vad jag menar, de allra flesta människor har ju ändå spärrar:)

Nu har jag återigen berättat min åsikt så får vi se hur länge det håller den här gången. ?

Igår latade vi oss hela dagen för att framåt kvällen svida om till träningskläder och ge oss på backintervaller i Klackbergbacken. En googling talade om att det fanns två backar, den ena 385m den andra 450m.Fallhöjd 70m.

Sunnersta hemma 110m, fallhöjd 27m.

Vi tog den backe som hette Frida-backen, (Hansdotter) och jag vet inte hur hög den var så vi säger 400m:)

Asjobbigt såklart, men kul att ta sig uppför.

Alla kids var med.

Vi körde fem varv.

En drönare kom flygande och hovrade länge över oss? antar att vi var rätt kul att titta på. Såklart blir man ju svårt nyfiken på vem som styrde men det får man ju leva med.

Jordan ville först inte vara med, han ville läsa i stället.

Men efter att vi kört ett varv ångrade han sig och sprang upp till oss han med:)

Det var tufft för dem, jag tror att den enda som körde fem hela vändor av barnen var Lovelia. Som för övrigt slog oss alla med hästlängder. Som Jamie sa: ”vilken krigare hon är!”

Efter väl utfört träningspass åkte vi hem och kastade oss i sjön. På vägen hem körde de Kung i baren med Uggla, och med rutorna nervevade och radion på hög volym skrålade vi hela vägen genom Norberg:) Det är omöjligt att inte sjunga med för full hals i den.

Efter att ha duschat så körde vi Cluedo. Ett för oss nytt spel, och inte för att skryta men … av två omgångar har jag vunnit två:)

De andra har ingen aning vem som mördade var och med vad när jag listat ut alla tre 🙂

Skitkul!! Inte bara för att jag vinner:)

Vår kompis A från Olearys gillar brädspel och har bjudit in oss på spelkväll framöver, undras om cluedo gills? Jag fattade det som att det var mer avancerade spel men vafan, han kanske får göra ett undantag ?

.

Vi sover alla inne i vagnen nu, jag orkar inte mecka med tält. Det blir lite trångt och helt klart så är platsen på golvet attraktiv:

Men jag begriper inte hur mycket de snurrar? Det är ju armar och ben överallt 🙂

I morse låg Jordan där och snarkade 🙂

Nu ligger vi på stranden, det blåser lite idag så det är väldigt skönt.

Ungarna och syrran bygger sandslott, och jag kanske ska göra dem sällskap? Det är kul ju:)

Snart.

Igår dök jag i vattnet. För första gången på hundra år, egentligen så vågar jag inte men så kan man inte ha det. Man kan inte bli feg:). Jag är sjukt rädd för att slå i något och bryta nacken för det har man ju alltid hört. Därför vill jag dyka så plant som möjligt:) Det är inte vackert men man måste ju öva upp sig.

Mina fransar är helt körda, Dau kommer storkna på mig nästa vecka när vi ses?men lika bra att passa på att öva nu med andra ord. Så återgår jag till att vara rädd om dem sen:)

.

Förresten ! Vi är sugna på att hitta på något, finns det nåt kul ni kan rekommendera? Jag vet ju att många av er bor i krokarna 🙂

Tipspromenad vid Eskil.. eskern.. eller vad sjön. Fagersta nu heter har jag koll på, och dragbanan med vattenskidor med. Men kanske nån Bondauktion? Eller så?

Nu ska jag bygga sandslott!

Hörs snart igen 🙂

Kommentarer

  1. Pia

    Kolla in auktion i Broarna! Och vill ni ha variation på backträning så åk till PerOlsbacken i Fagersta. I Sundbo (mot ängelsberg) finns Fagersta Klätterförening och de har fantastiska klätterväggar för alla. Söderbärke har fantastisk glass och fin badstrand.

  2. Sanna

    Det roligaste är att du nog tjänar mer pengar i månaden än de som är så himla bekymrade över din inkomst och pension…..

  3. THERESE

    Imorgon Lördag är det musikkryss vid Eskiln camping – jättekul! Är dock lite tveksam om man måste boka bord…? Kolla ’Eskilns camping’ på Facebook. ? Mitt i centrum i Fagersta finns en stor och populär lekpark, det finns även lite träningsstationer där. Lekparken ligger mittemellan Coop Extra och Ica Centrum. Fika på hembygdsgården, mittemot Cirkel K, där finns det även djur och lite vattenlek. Loppis vid Oti bensinmack imorgon Lördag.

  4. Mia

    Tipspromenaden runt Eskiln är ju lite av en upplevelse. Man ur huset för att trava runt en sjö, men mina barn gillar det ? Har ni varit i Sala Silvergruva? Annars är ju det kul för barnen. Elsas har ni väl testat vid det här laget ? Skulpturparken i Ängelsberg är också kul. Hembygdsgården i Fagersta och avsluta med Sveriges bästa pizza på någon av alla pizzerior. Rekommenderar den vid Ica Fontänen ??

  5. Mosanelka

    Härligt ni har det?I Stockholm så finns något som kallas för spökvandring. Guidetur i Gamla Stan om allt hemskt som hänt där genom åren. Tror det är på kvällstid, har ni inget liknande i Uppsala?

  6. Alma

    Hej Carola! Vad har janellle köpt för vagn till sin bebis? undrar själv vad jag ska köpa för något och det är alltid roligt att få tips!
    Tack för alltid lika trevlig läsning?

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting