Okategoriserade

McGyver och Pettsson

Inlägget kan innehålla spår av ironi och skämtsamma formuleringar. Inga personer kom till psykisk skada?

.

I husvagnen ligger jag och syrran skavfötters i en 120cm säng.

Syrran som har nån slags issue gällande fötter gnäller lite på att jag inte tvättar fötterna med tvål precis innan jag ska sova. Vem fan gör det? Mina fötter luktar inte illa, men det ska tvättas och bytas strumpor in absurdum för att hon ska vara nöjd 😉

Givetvis går jag då och lägger mig med smutsiga barfotatassar. ? Precis som hon. Sen klagar hon på att jag tar all plats? ”Jag fick ju ligga som en pinne på rygg hela natten!”

Öhhh .. men du får ju ta för dig!

” Näe man vill ju vara snäll .”

Men åhh ? Vill man ha plats så får man knuffas lite, så funkar det, jag sover ju, inte har jag nån slags radar påkopplad då att hon skulle vilja ha lite mer space.

I morse kom det senaste – ” det är faktiskt jättevarmt på min plats här inne vid fönstret, säkert flera hundra grader mer än på din! Jag kände det med min inbyggda temperaturmätare faktiskt..”

Så, vi åkte till Ö&B och köpte en tygvägg till en såndär paviljong, ett kvastskaft och bagagestroppar, här ska byggas nån form av markis/överliggare!

Nej, det går inte att fästa en riktig markis här, vagnen är för gammal.

Efter att ha rotat i vagnen så hittade vi ett gammalt vindskydd som vi kunde använda pinnarna till, och nu testar vi i natt. Vi har alltså spänt ut tyget så det blir en distans som förhoppningsvis ger lite svalare vägg inne.

Om det är snyggt?

Nä inte mycket:)

Om det syns??

Ohhh yes! Men vem bryr sig;)

.

Jag har en iPhone. Den har nån inbyggd hälsoapp, med stegräknare. Igår, När vi körde backintervaller sa den följande:

34 våningar!! Wow:)

Ännu mer imponerad blev när syrran kom på att jag inte ens hade luren med mig hela tiden. Två av fem vändor bara, så man undrar ju lite hur många våningar det blev på riktigt? Ska ha med den nästa gång men orkar hu inte hålla i den, och har alla bra hållare hemma.

Jaja. Jag fattar ju inte ens hur den funkar eller räknar, men stegen stämmer bra överens med en vanlig stegräknare så jag litar på den. Jag har inget behov av att veta exakt.

.

Nu sitter vi vuxna och väntar på att barnen ska kolla klart på Smurfarna. Sen är det sovdags 🙂

Vi hörs snart igen ?

Kommentarer

  1. Carina

    Men du då kan jag fresta er med att jag skramlade ihop 369 våningar och 69100 steg förra året på höga kusten trail ??

  2. Carina

    Men du om ni springer höga kusten trail då kan jag fresta er med 69100 steg och 369 våningar eller nått liknande. Det e vad jag lyckades skrapa ihop förra året ??

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Wow:) Det kan man ju leva länge på ?? Men i år är det alldeles för nära inpå för att vara görbart, men ska fundera på det till nästa år. Helt galet att jag ens säger så??Jag springer inte. Punkt. Men ändå lockar det lite. Men är det bara terräng alltså? Som i mjukt underlag och skutta mellan stenar hela tiden. Springa på platt hårt funkar absolut inte?

      1. Carina

        Bra där!!
        Bästa är att kolla in på Facebook eller googla det. Men det 2 kortare sträckor med asfalt totalt kanske2-3 km på hela alltet. Men annars berg rötter, spänger, skogsstigar. Grymt härlig miljö!! Hejar på att ni springer/ går/ snabbvandrar nästa år då ?????‍♀️?‍♀️

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting