Okategoriserade

När man behöver eget space ;)

Så bygger syrran ett berg av täcke mellan oss 😂

Hon säger att jag tjuvkikar på hennes brickor i Wordfued men alltså.. som att jag skulle göra det??

Alldeles nyss var vi och duschade efter att ha kört backintervaller, och när vi klev ut så… tja 😂

Det här med att vi har samma smak märks ibland väldigt väl. Likadana nattlinnen, gråa huvtröjor och rosa plastdojor..

Men så här är det ofta:)

.

Vi åkte till Backarna på auktion idag, tack för tipset! Barnen skulle såklart med, och sen var det ju i ärlighetens namn urtråkigt.

För dem alltså, vi hade kul.

Jordan älskade den här fåtöljen:)

Jamie hittade en telefon, eller tre likadana faktiskt, och det är lite märkligt att inse att barnen nästan inte vet vad det är.

Alla fyra stod här länge sen och slog nummer och lyssnade i luren. Jag har inga telefonjack i huset längre, annars hade jag köpt en sån här.

Vagnar, två för vad, 50kr eller nåt,

Cyklar för nån hundralapp, möbler för löjligt låga summor. En riktigt kul auktion! Jag vågar absolut INTE ropa men syrran får vara min tuffare version. Idag ropade hon in en spegel till sig själv och en korg till mig. Nästa gång ska jag ta med lite mer självförtroende:)

Ungarna var less efter en kvart men hängde i hela fyra timmar, jag är imponerad. De fick fika mitt i och sen även en korv med bröd:)

Hit ska vi åka igen, men då får barnen stanna hemma. Men, det kom ett rejält åskoväder under tiden som vi var här och vi hade ändå inte kunnat göra så mycket hemma på campingen .

.

Igår gick vi på kvällspromenad. Det är något väldigt speciellt med solnedgång och vatten.

Eller hur?

Även när solen gått ner var det vackert här och var, det här är mitt i Norberg.

Tjusigt. Och så kan man vända sig om så står ett skitfult hus där. Ingen konsekvens alls, tråkigt nog för det finns massa vackra miljöer och hus här.

Idag blev det ju backintervaller igen, och nu hade jag luren med nästan alla vändor, och det är få steg men massa trappor:)

Vi hade ätit precis innan och sista vändan upp sprang jag en tredjedel, vilade, gick en tredjedel för att sen springa sista, och så ner direkt. Kan säga att jag mådde rätt illa sen. Fyfan. Men det ger sig ju, tack och lov:)

Nu kollar barnen på Blixten McQueen och syrran och jag spelar alltså WF. Det är lite fuktigt och rått ute, en väldigt märklig känsla. Den här sommaren alltså ❤️

.

Snart är det sovdags 🙂

Natti natti !

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing