Okategoriserade

Idag åker vi hem:)

Efter en härlig vecka här i Norberg så pyser vi hem idag. Det är nån Bio under Stjärnorna hemma, utomhus (kanske framgick 😂) och alla syskon ville gå tillsammans. De visar Coco.. eller vad den kan heta. Jag vill inte se den eftersom jag fått för mig att den är lite sorglig? Jag avskyr sorgliga filmer nämligen. Det finns så mycket sorg och elände i riktiga världen för att jag ska känna något behov av det på film. Jag vill bli underhållen och behöver inte alls bli speciellt berörd:)

Såklart är det därför action, skräck och thrillers som jag fastnar för, fantasy är ännu bättre då kan man bara vända och twista allt så det känns bra.

Men, jag kommer nog gå ändå ikväll.

I morgon ska jag få nya fransar!! Alltså jag har bara nåt strå här och var kvar och ser inte riktigt klok ut;) Skillnaden på mina egna, små, korta, glesa, raka, och fuskisarna är enorm. Oftast fyller jag ju på var tredje vecka ungefär och då hinner det aldrig bli så här skabbigt. Nu har vi inte fått till en tid som passat så det är nog fem veckor och massa svett och bad med dykningar som gjort sitt. Ska försöka fota sen när nån annan vaknat:)

Jag ligger i vagnen och lyssnar på övrigas snarkande. Själv vaknade jag av grannarna strax efter halv nio. Det är lite nytt och fräscht att vakna av gapande ungar och en mansröst. Istället för mina (grannens !) gapiga hönor som börjar skråla strax efter halv fyra om man har otur;)

En husvagn är mycket men den är inte direkt ljudisolerad. Allt hörs, och vår baksida är ju deras framsida där de rör sig.

Nu är de allra flesta campinggäster extremt hänsynsfulla, så även grannarna här åt alla håll! Det är knäpptyst mellan 22-07 som är de tider det ska vara tyst, och övrig tid är det respekt och hänsyn. Att vår familj har lite annorlunda tider är ju vårt problem 😂

Före nio är det oftast tyst, och det är ju ändå en vettig tid att vakna. Egentligen 🙂

Jag klagar alltså INTE. Bara konstaterar.

.

Igår åkte vi till Fagersta och fikade först på hembygdsgården där. Vi har varit där förut och det är lite mysigt. Finns lite för ungarna att pyssla med och så har de höns. Så igår fick jag mitt (icke-)abstinens behov av Galande tuppar tillfredsställt.

Nej. Jag gillar det inte. Men jag tolererar det. Grannens hönor hemma alltså. Men fy vad de kan låta. 😂

Jag passade på att sova en stund i skuggan:)

Kan vara det bästa som finns, att ta sig en liten powernap i det fria.

Sen drog vi vidare till campingen där, badade och solade till klockan sex då vi gick en tipsrunda runt sjön. Tack för tips:)

Det var kul, behöver inte göras om men kan helt klart upprepas om man har tråkigt:)

12 frågor, jag vann i familjen med 10 rätt. Nej, ingen googling det är fusk.

Här har det varit duktiga trädplanterare en gång i tiden. Spikraka rader 🙂

Jag har haft prao på Skogsvårdsstyrelsen en gång i tiden och vi fick göra sånt här en dag. Svintråkigt deluxe så jag är imponerad:)

Nu börjar det röra på sig i vagnen. Jordan älskar sin plats på golvet, och funkar det så får de sova var de vill:)

Snart frukost!

Jag är superhungrig nu:)

Från igår, då det faktiskt var lite kyligt ute så vi satt inne. Har inte hänt många gånger i sommar. Man har i stället tagit sin tallrik och gått och tryckt upp sig mot vagnen där det finns skugga:)

Ljuvliga sommar!!

Vi hörs snart igen 🙂

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing