Okategoriserade

Fransar, och konfirmationsförberedelser:)

Jag ser ut som mig själv igen! Tekniskt sett ser jag ut som mitt fusk-jag, men skit i det:)

Jag älskar mina fransar, det må vara ytligt men så är det.

Det var länge sen jag fyllde på, så Dau fick ett spretigt jobb. Ja, den där snoken man har mitt i nyllet är sådär;) och rynkorna och tja..Men ni ser ju, massor som ramlat av, och mina egna korta raka rackare.

Efter en timme, för hon är snabb som sjutton, och det känns inte ett dugg, så reste jag mig och kände mig smashing gorgeous igen:)

Så fina!

Jag vet inte vilken böj och längd det är, för det glömmer jag alltid bort. Jag låter Dau göra det som blir snyggast. Det är hon som är proffs:)

Med de här viftandes så åkte jag hemåt igen.

Corrinda hade dammsugit poolen insåg jag när jag skulle börja med det, så då skippade jag det. Men jag måste åka och köpa ett nytt munstycke i morgon för det funkar inget bra, det läcker. Jag ska ändå flänga runt så en butik mer eller mindre gör inget.

Novalie konfirmeras på lördag, och jag ska köpa nåt alkoholfritt bubbel på bolaget som vi ska göra bål på, och sen var det massa annat.. glömt bort just nu, men kommer väl på sen hoppas jag. Något jag ”glömt” hela dagen är att stryka hennes kåpa, som hon ska ha i morgon för att fotograferas i, så det måste jag göra nu, mitt i natten.

Hela hennes konfirmation är annorlunda mot de andra barnens, hon valde att göra det i en kyrka i andra änden av stan. Kompistryck kallas det. Jag tyckte det var värdelöst, för vi har ju kyrkan nästgårds här hemma, och jag vet att den är bra. Men hon var stensäker. De har bara träffats en gång i månaden, under höst och vår, och sen åkte de på läger i tio dagar.  Om jag fattar det hela rätt så var det lägret som fick ihop konfirmationsgruppen och nu är de supertajta. Det är kul 🙂

Men, jag har fått väldigt lite info, så att det var nu i helgen kom som en aningens av en överraskning. Tur att jag har övat en del på både massa dop och de äldre barnens konfirmationer:)

Ja, det var uselt av mig att inte ha koll, men hon var inte så meddelsam och infon direkt från kyrkan har mest gått till ungdomarna själva. Det blir bra!

Hon köpte en fin blus i dag som hon ska ha, och jag ska även kolla vita skjortor till småkillarna. Jag köpte ju nyss, men de är för små. Skruttungarna växer som ogräs:)

Själv vet jag inte vad jag ska ha på mig. De säger att vädret ska bli kyligare och regn, men sist det regnade var det så hett att man helst haft noll kläder på. Det får helt enkelt avgöras på lördag. Någon form av kjol eller klänning.

Nämen, om man skulle ta och stryka kåpan då. Jag vill minnas att det inte är det roligaste, men det är jäkla tur att jag äger på strykning. Det trodde ni inte va;)

Jag är riktigt vass på det, både noggrann och snabb, men därmed inte sagt att jag gör det oftare än absolut nödvändigt. Okey, vi hörs snart igen!

 

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing