Okategoriserade

Mina Cellbes-favoriter:)

Innehåller reklamlänkar för Cellbes

 

Jag är hemma, och har wifi 🙂 Då surfar jag, och hittar massa kul, bland annat så har Cellbes 25% extra på rean nu. Alltså man måste ju bara älska reor! Jag hittar så mycket att jag måste hejda mig.

Jag har ju köpt massor därifrån i evigheter, och här kommer några av mina favoriter. Jag tror att alla finns kvar, några på rea.

De här svarta byxorna har jag använt så himla mycket, de är verkligen på riktigt ett par favoriter. Det är svårt att fota svarta plagg, så ni får produktbilden.

De är som att dra på ett par joggingbyxor, men ser dressade ut. Jag hade de massor tidigt i våras, sen bidde det som bekant VARMT, men de kommer användas flitigt snart igen. Jag tycker det är så snyggt när byxorna smalnar av sådär ner mot foten. De blir inte det minsta skrynkliga vilket gör det till suveräna byxor att både resa i och att ha nerpackade. Funkar till Sverigetröja på O´Learys( jag har testat), lika väl som på föreläsningar i Växjö och även på nattklubb:) De kommer absolut hänga med till Paris när vi åker.

 

De här camo-brallorna har jag inte använt så mycket, av exakt samma anledning som över – det är för varmt för långbyxor. Gud är god:) Men jag är redan superkär.

De är tunna, så de funkade på Guns´n roses, har ordentliga fickor så min mobil får plats, och är bara underbart sköna. Hade dem på utebion häromkvällen och det var lagom påklätt. Man kan även vika upp/dra upp dem så man får nån slags capri-stuk på dem. Ett av mina bättre köp:)

 

De här svarta, tunna byxorna är sådär svala och sköna att jag trodde de skulle funka när jag gjorde fransar hos Dau. Ja, alltså de funkar ju såklart hos henne, men det var ovant med långbyxor. De är i crepe-material, och de är svala, och vida, vilket jag sällan har, men tjejerna gav en ordentlig tumme upp:) Bara att lita på de som har bättre koll än vad jag har.

Försökte ljusa upp så de skulle synas, men det gick sådär. Men de är snygga!

 

Linnet finns i tre olika färger, jag har alla:) Så funkar jag, hittar jag nåt som jag gillar som finns i flera färger så slår jag till på alla:) Det är dessutom på rejäl rea nu! Slå till ni med:)

Det här är ett par leggings, supersnygga, men åt skogen för varma den här sommaren;) Haha, ja jag har en kjol uppdragen över rumpan, jag drog på byxorna för att fota och höll på att storkna av värmeslag.

Jag ville ha lite vidare än leggings så jag gick upp nån storlek och tycker de blev mer som vanliga tajta brallor. Funkar väl? Så här ser de ut i mindre storlek.

De här kommer bli finfina i höst.

Det roliga med Cellbes tycker jag är att fast det är aningen av en dam-kedja, så gillar mina tjejer deras kläder så himla mycket. Visst rynkar de såklart på näsan åt, men väldigt mycket passerar deras kräsna ögon. Och det gör att jag får upp ögonen för plagg jag kanske inte skulle tittat på annars när de kommer och visar. De har även väldigt mycket stora storlekar, vilket ju är bra om man drar mer än typ 42. OM man är storbystad, vilket nu inte jag har några direkta problem med;) så har jag förstått att deras plagg ofta är väldigt bra. Dels generösa i storlek där och även att modellerna är fina även på de med mer behag. Själv är problematiken omvänd, jag fyller inte ut kläderna på rätt ställe, men det går ju att fuska:D

Så, 25% extra på rean alltså, plus att de fått in shiloads av nyheter.

Dagens shoppingtips:)

Kommentarer

  1. samps

   är det dom som heter ”happy holly” på hemsidan? var iofs dom enda i camo jag hittade, men tycker dom ser lite korta ut i ankelhöjd jämfört med dina som ser ut att gå ”längre ner”?

   1. familjenannorlunda
    familjenannorlunda

    Det ät de från happy Holly:) de är ankellånga, jag har ju höga gympadojor så det ser nog längre ut 🙂
    Älskar dem!!

  1. familjenannorlunda
   familjenannorlunda

   Tack 🙂 Jag tycker de väldigt väl motsvarar de storlekar som jag anser är korrekta 😎Dvs jag är en rätt klassisk 38. Byxor brukar jag sejfa med 40 just nu för jag är tjockare än vad jag ska vara, medan tröjor ofta kan vara 36 eftersom jag är lite mindre behagsfull just där;)
   Jag har alltså 36/38, eller 38/40. Finns det enkelstorlekar är det 38.
   Modellerna är mer åt det långa hållet i midjan än kort, vilket jag uppskattar, och de är oftast lite lösare i passformen än tajta. Öhhhh blev du klokare eller mer förvirrad??😂
   Om något så är de aningens stora, så väljer man, ta den mindre .

   1. Ingela

    Haha om jag blev klokare vet jag inte men tror jag vet vilken storlek jag ska välja 😉 annars får jag väl antingen minska ner mig lite eller äta upp mig… beror på hur de sitter. Tänker testa de snygga linnena 😃

    Förresten tack för att du delar med dig av ditt liv på det sätt du gör 👍🏼😃

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing