Shopping

Shoppat lite:D

Innehåller reklamlänkar för Jotex

.

Jag har så länge funderat på att köpa en sittpuff, och nu idag slog jag äntligen till:D

Den HÄR kommer jag snart kunna hämta ut. Fin va?

Egentligen hade jag planer på att köpa en större variant, det är liksom maffigare, men jag måste ju även köpa en ny soffa inom snart framtid och vet inte riktigt hur den ska se ut. Jag tror inte att jag kommer få plats med en större. Jag vet heller inte om jag egentligen behöver en stor, men alltså…villhöver är en stark känsla:D

Men jag tänker att då kan jag skaffa en sen då. Den här var på rea, så det känns smart.

 

Jotex har även 20% rabatt på sängkläder, men det slutar IDAG så vill ni ha något så är det rappa knapptryckningar som gäller!

Jag kan ha råkat klicka hem detta🙂

Jag älskar nya påslakan. I husvagnen har jag flera stora täcken så jag behöver tacksam nog några fler dubbelvarianter;) Det här tyckte jag var så himla härligt.

Nu ska jag laga mat, idag går det att äta i normal tid, det är ju kallt ute. Sen ska ni få höra om Novalies konfirmation, och hur illa det kan gå om man vill vara snäll och hjälpa till. Akuten nästa. Inte bra.

Men det kommer lite senare:)

Hörs då!

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing