Okategoriserade

Dementi och sånt

Innehåller reklamlänk för Matsmart.

.

Gustaf Fridolin dementerar Karins uttalande.

Så, då återstår frågan : VARFÖR säger en annan miljöpartist det då? Den ena handen vet inte vad den andra gör.

Jag har väldigt svårt för politik:) Tänk om det funkade lika på tex Ica? Elias säger att bananerna kostar 10kr/kg medan Jacob säger att de kostar 42kr/kg..

Eller i skolan, läraren säger att idag ska vi läsa den här boken och rektor säger att idag ska alla räkna matte.

?

Vi slutar där. Jag antar att alla partiet är lik goda kålsupare och kappvändare.

.

Idag ska vi hämta syrran i Avesta!

Hon opererade handen igår, slapp sövas vilket var första budet men det gick att fixa i lokalbedövning. Skönt det! Däremot bad jag henne räkna så alla fingrar var kvar efter att ha sett den här bilden 😉

Ser ut att fattas ett.

Men hon hade sett alla:)

Redigt inslagen också, jag tror hon bad om extra så hon säkert skulle slippa diska här, men jag har införskaffat rejäla handskar som går upp till armhålan, så hon ska kunna ta reda på disken. Den väntar 🙂

Haha Nädå. Jag bara skojar. Jag ska snart gå och diska. Orkade inte igår för då drogs jag med en jäkla migrän. Heja lågtryck ?

Jag försökte skicka nån unge men de hamnade i nån diskussion om vems tur det var, och egentligen var det ju min, så den fick stå.

Lite som att kassarna med kläder också står och bara står.

Är vi här längre så packar vi in i skåpen, men nu ska allt hem igen så då får det stå här:)

Gröna backen är vår skolåda, mycket bra, och handdukarna hänger på tork inne eftersom det regnade igår bitvis. De är nästan torra nu? . Garderoben bakom har knappt använts till kläder i år, vi har inte ens haft jackor med, det är lite filtar och mattor där just nu.

Gardinerna är hemska, men jag vet att många av er gillar dem. De passar perfekt till både vagn och förtält och får hänga med. Även om jag försöker ”glömma” att hänga upp dem så kommer både syrran och mamma och fixar;) Om jag nån gång köper en sprillans ny vagn ska jag inte ha sjuttiotalsinredning det är då säkert. Jag har fått min livstidsdos;)

Vi har fina kostvanor här ute i vagnen också :

Jag glömde att ta med fler burkar från Matsmart hemifrån :/

Ni vet vilka jag menar;) Ja just de här!

Jag har ju en eller två kvar;) men de är som sagt kvar hemma. Så vi fick köpa vanlig Nutella. Jamie gillar inte den så han är så deppig. Han rekommenderar Malteser eller Twix i första hand, sen M&M. Bounty not so much.

Ja, alltså vi äter ju inte bara skräp och godis men väldigt mycket mer än hemma, för att det är bökigare att laga mat här. Jag skyller alltså på det:) .

.

Igår hade jag planer på backintervaller, tänkte passa på innan syrran kommer för hon lär inte kunna/få så då kommer ju inte jag dra iväg. Men migränen satte stopp för det.

Jag fick vackert lägga mig igen efter frukost, fullproppad av piller och kaffe. Värken släppte men det dova dimmiga stannade hela dagen.

Jamie har sett en skatepark i Avesta som han så gärna ville testa, så på eftermiddagen drog vi dit. Med sparkcykeln och glatt humör. Bara för att sen inse att hjälmen ligger hemma i Uppsala :/ Det såg HÅRT ut, så jag vågade inte låta honom köra utan, kändes lite onödigt. Men de hade en parkourhörna och nån grej man kunde spela musik på. Som en DJ alltså.

Och så nån lång bana som jag först trodde var minigolf? Vad är det? Ni som bor i Avesta?

Det här ligger mitt emot hinderbanan, utegymmet och Metropoolen.

Vi lekte en stund, sen åkte vi till köpcentrumet vid Dalahästen för att köpa en hjälm. Men jag ångrade mig när alla kostade 6-700kr, han har två hemma redan liksom. Däremot blev det tre par skor på outleten, Bagheera är det väl.

Sen hem, middag, inte tacos utan pitabröd med kalkon, halloumi och grönsaker 🙂

Och sen sällskap av Avengers:)

Nu måsten jag ila iväg och diska!!

Ska ju hämta syrran strax efter ett. Bäst att rappa på!

Vi Hörs snart?

Kommentarer

  1. Mimmi

    Det här ..så rejält och vanligt! Gillar det eftersom jag själv förstört mitt (vårt) liv med att alltid städa och skälla på familjen för att dom var slarviga (eller..?)
    Vill inte vara petig här när det gäller maten, självklart gott med marmelad/nutella på smörgåsen men ryser eftersom det är 0 näring i det där och barnen behöver nog mer protein typ äggmacka osv..men en liiten klick på mackan på helgerna är väl ok då!

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Ja alltså … det är ju inte direkt det enda vi äter ??. Vi äter kakor åxå ?
      Haha nä, men yoghurt, kvarg bär o nötter till frukost. Och helt vanlig middag:)

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting