OkategoriseradeShoppingVardag

Första skoldagen och rabattkod:)

Innehåller annonslänkar för Jotex

.

Så var första skoldagen avklarad. Det gick väl hyfsat att komma upp i morse, jag var ju såklart trött som en död mumie, men det är ju inget nytt. Gosh vad jag inte är en morgonmänniska. Och jag önskar så att jag kunde vara en sån person som funkade fint på fyra, fem timmars sömn. Men nope:) Jag behöver gärna åtta timmar, och inte före 02. Det funkar sådär, kan man säga;)

I alla fall. Barnen på Uppsävjaskolan  – Lovelia, Jordan och Jamie, börjar kl. 8.15. Killarna slutar 14.00 varje dag, medan övriga kids har lite hejsansvejsantider. Jag bryr mig inte om dem:D Det är sovmorgnar, håltimmar och inställda lektioner, som de har tvärkoll på själva. Novalie och Trixie började olika tider, och Corrinda och Robban börjar på onsdag. Friskolor…. man vet aldrig:)

Jag gick med dem till skolan, Jordan och Lovelia drog iväg till sina klassrum, medan jag följde med Jamie. De blir kvar i samma lokaler i år, det var visst en elev i behov av hörselslinga som de installerat, och därför var det enklast att låta den här gruppen kids stanna kvar. Normalt är förskoleklassen i andra lokaler, men det känns skönt  att de är kvar i de välbekanta:)

Jag hälsade på fröken, och fick en kram:) Det är så himla härligt att de bästa lärarna återkommer, nu vet jag att Jamie kommer ha det bra.

Så gick jag hem. Bah. Jag vill ha ett gäng ungar hemma ju, det suger att alla går i skolan, kanske måste jag sno en unge nånstans;)

Jag tog med Doris på en promenad i stället och fick skoskav på lilltån. Jäkla märkligt det här, att man kan ha samma skor en hel sommar, och vissa gånger så får man värsta såret. Sen snackade jag i telefon, tvättade, stökade i köket och snackade med Patricia. Timmarna gick så långsamt:D

Det plingade till i telefonen och jag hade fått avi från Jotex:)

Whihooo! Kan har varit en påminnelse förresten…oops. Äntligen något att göra, så jag studsade iväg till ica för att hämta mina fynd.

Det ena var ju det där påslakanet jag visade er förut, det HÄR

Jag ska bädda rent i morgon:) Nej jag tvättar inte textilier innan, det bästa som finns är fabriksnya sängkläder:D
Det är i ett material som heter Percale och det är så himla mysigt! Mjukt och gosigt, och lite sådär hotellkänsla. Åhh det kommer bli så härligt! Jag ska givetvis krypa ner alldeles nyduschad, det ger extra extra mysfaktor. Nya, rena sängkläder, i ren pyjamas och direkt från duschen.

Wonderful:)

Sen beställde jag ju en sittpuff men den kommer lite senare, däremot kom detta maffiga fat idag

Jag ville ha ett stort fat, och kanske att det var större än jag trodde;) Kolla äpplet, det är i helt vanlig size:D

Jag tycker det är så häftigt:) Jag tänker mig att jag ska ha det som fruktfat, eftersom det är luftigt i botten så tycker jag att frukten borde trivas där, kanske att det är lite för stort till bullar, men det funkar även till det, när vi äter bullar är vi ofta många:) Det är alltså 51 cm på bredden. Maffigt alltså. de luxe:) Jag ska plocka lite fler äpplen i morgon, idag hann jag inte riktigt. Vad tror ni, kommer det bli fint?

Jotex har massa härliga nyheter just nu, jag satt länge och tittade på gardiner   , det är så himla roliga mönster nu, jag är ju lite allergisk mot prilliga saker, men gillar det ändå på nåt vis.

Den här veckan tror jag för övrigt att det var 20% på all sammet!

Och tadaaa:) Jag har fått en rabattkod just for you:)

Om ni anger CAROLA20 så får ni 20% på en hel order, inklusive mattor och möbler.

Den kan inte kombineras med andra erbjudanden, rabatter eller rea, och gäller tom 2 september, endast en gång per kund.

Det låter väl bra:)?

Lite nya gardiner, filtar, plädar och ett gäng ljuslyktor känns liksom som absolut nödvändigt just nu för att överleva;)

.

Efter att jag hämtat paketen och barnen i skolan, så klippte jag gräset.

Alltså, HUR mycket kan en gräsmatta växa på en vecka? Jag klippte till konfirmationen den 11/8 och redan så var det superhögt. Svårt att visa, men lite ser ni ju.

Grönt och frodigt, man borde skaffa kaniner igen. Haha nej jag skojar, det kommer inte att bli några burdjur igen i det här huset. Det var absolut inte vår grej, jag fördrar lösgående husdjur.

Trimmern var inte laddad så jag fick avbryta, och  i stället så tog jag med mig Jamie och körde backintervaller. Ja, jag är visst knäpp på riktigt. Det ”värsta” är kanske att jag på nervägen (upp är för jobbigt för att tänka) funderade på vad man kunde göra som var liknande när det är en skidlift vägen i backen. Det finns liksom inga flås-grejor som är kul inomhus. Men den dagen den sorgen, tills dess kör jag på. Syrran kan ju inte träna på ett tag, så jag kommer ju få sätta igång ensam på Friskis snart.

Backintervaller….vem fasen kunde tro det;)

Idag gick det bättre än sist, så fast man nästan dör så dör man lite mindre snabbt:)

Nu ska jag se på film och sen är det väl sovdags…

Vi hörs snart igen!

Glöm inte Jotexrabatten:D

Kommentarer

  1. Carro

    Du är grym som kör backintervaller. inför vintern får du inventera stigarna bortanför slalombackarna. Om jag kommer ihåg rätt finns det många alternativ åt båda hållen på åsen. Kungshamn-Morga har också jobbiga backar eller från Studan upp till Sten Sturemonumentet.

  2. Sanna

    Är inte heller nån morgon människa… Fy för tidiga mornar!!? har heller aldrig varit morgon människa så skolan va inte alltid rolig… Spec inte som man bodde ute på landet då o behövde gå upp extra tidigt för o ta sig in till stan… Nej, innan kl 9 är det inte morgon för mig. Helst kl 10!? Men upp är man ju ändå me barnen…

  3. Mikaela

    Hunden skulle nog inte gilla det men annars är kaniner ju helt suveräna husdjur. När vi inte är hemma så vistas han i buren men annars är han ofta loss. Helt rumsren , gör sina behov i en potta. Skuttar omkring på morgonen o hjälper mig att väcka barnen. Skuttar runt där man själv är och öppnar man kylskåpet så blir det fart i kaninen, då kan man ju få nåt gott. Ett helt underbart husdjur, social, lättlärd och gosig. Luktar inget och inte pottan heller om den töms morgon o kväll. Nån burkanin ute vill jag inte ha men våran har blivit en riktig familjemedlem.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting