Okategoriserade

Sandy’s ❤️

Godkväll!!

Min dator har hängt sig, och jag håller på med att skapa en fotobok. Givetvis var jag nästan klar.. typ 60 sidor som väl nu försvinner. Hejsan vad kul. Med lite tur, som inte är min paradgren då, så sparade den sig innan datorn fick spatt..

Annars blir det jäkligt jobbigt?.

.

Idag skulle jag till bibblan för att låna lite kurslitteratur, men just som jag satt och letade efter litteraturlistan så plingade mobilen till. Jag hade kommit in på reservplats på ännu en utbildning:)

Totalt fyra, alla på halvtid, det blir 200%. Det känns jobbigt, jag har ju nån slags liv också;)

Jag har tänkt köra tre, men nu måste jag fundera på vilken jag ska välja, mest troligt blir det den nya, det är barnlitteratur och känns så himla mycket mer roligt. Barn är ju nu min grej. Men samtidigt så lockar ”vanlig” litteratur med. Jag har en dag på mig att klura!

Men då behöver jag ju inte låna litteraturen som ska läsas nu idag, lika bra att bestämma mig först.

Eftersom min syster är sjukskriven så hade vi bestämt att äta lunch. Hon promenerade till stan, benen är det inga fel på, men hon har fullt upp med att försöka sköta vardagen med högerhanden i gips.

Patricia har börjat jobba på ett ställe i stan som heter Sandy’s, det är en lunchrestaurang. Jag har varit här en gång tidigare, på lunch under rättegången mot min exmake. Jag kommer ihåg att räksalladen var makalöst god, men kan ju inte direkt säga att det var ett trevligt besök. Jag skulle ”förhöras” efter lunchen och att prata inför folk är ju inte något jag gillar, att berätta allt skit han utsatt mig och kidsen för var ju inte heller något jag såg fram emot. Mitt sällskap då var en av mina bästa vänner som var med som stöd, syrran skulle vittna och fick alltså inte vara med i rättssalen innan hon sagt sitt. Det fattade jag kvällen innan och ringde Anna och bad henne komma. Hon tog ledigt från jobbet med superkort varsel❤️. Anna och min advokat.

Idag tog jag revansch 🙂

Idag åt jag en baguette med tonfiskröra och jösses så gott! Syrran som inte kan äta som folk heller, valde en bakad potatis som var grym den med.

Till efterrätt blev det varsin latte och jag kan lugnt säga att den var en av de godaste ever. Smakade ordentligt av kaffe och bra skum men framför allt perfekt varm. Så ofta är latte ljumna när man får dem och det är inte gott.

Patricia har inte lärt sig göra sådana där mönster än, men är under upplärning. Hennes kollegor var supertrevliga och själva lokalen är mysig och fin, jag tycker att den är lite åt en amerikans diner på femtiotalet 🙂

Gå dit, med andra ord?

Jag ska lugnt se till att vara på stan lite oftare och ta vägen förbi 🙂

.

När vi käkat klart och snackat klart, så körde vi hemåt, via MediaMarkt för att köpa en musmatta. Man måste ha det när man spelar Fortnite tydligen.

Sen hem, landa, och så ta med Novalie och åka och hämta Robban i stan. Sen turbo till Arlanda. Passdags!

Ni kanske inte har sådana dagar, men ibland är jag lite mer förvirrad än vanligt. Idag var en sån dag, dessutom med lite huvudvärk och stress för att hämta Robban som inte var planen. Lägg till det att polisen bakom glasluckan fick mig att känna mig sjukt obekväm och korkad. Han var trevlig, det är inte det, men jag hörde inte riktigt vad han sa, hade inte fyllt i mina uppgifter på pappret där hennes pappa fyllt i att han gav sitt medgivande, och han tittade på mig som att jag var stenkorkad. Jag har ju för bövelen respekt för polisen! Jag blir knäsvag och osäker i dess närhet 🙂

Sen fick han säga samma sak flera gånger innan jag hörde och så hade jag inga senilbrillor så jag såg inte riktigt på pappret.. 😉 haha och när man står framför en polis, på ett ställe man liksom kör bil till, och säger saker som : ”jag har inga brillor så jag ser fan inget idag.,” Då börjar man babbla och bortförklara sig ?.

Gosh!

Men nu är passen gjorda!

Paris är ett steg närmare 🙂 Det är ju inte ens många dagar kvar innan vi åker. Idag pratade vi lite om vad vi ska se förutom Disneyland. Eiffeltornet, Notre dame och Mona Lisa samt shopping var det vi kom fram till. Jag misstänker starkt att shopping och Robban inte lirar men han var väldigt inne på sevärdheter.

Har ni något att rekommendera?

.

Jag ska nog hoppa i säng nu, så får datorn sova den med. Håll lite tummar för mitt fotoboksprojekt!!

Natti natti, vi hörs snart igen ?

Kommentarer

  1. Jennie

    Åh Paris <3 Missa inte att gå upp i tornen när ni är vid i Notre dame, vackraste utsikten i Paris. Extra plus var att det var gratis för alla under 26 år om man visade upp EU-pass när vi var där, tror att det är så fortfarande.

    1. Malin

      Dessvärre inte så överallt.
      Idag får många poliser sitta i passluckan… Inte så bra med tanke på att de behövs så mycket bättre på andra platser i samhället, men pengar styr.

      mvh
      polisdotter

  2. Rille

    Katakomberna! Kyrkogårdarna Pere-Lachaise och kyrkogården i Montmartre är också häftiga. De är som små städer, och många kändisar ligger begravda där. Om man nu är lagd åt det mer makabert romantiska hållet.

  3. Helene

    Hej!
    Var i Paris i maj ( mitt tredje besök).
    Underbar stad!
    En båttur på Seine rekommenderas .
    I åkte något som heter Batobus ,då kan man hoppa på och av vid olika ”hållplatser”.
    Den stannar vid alla sevärdheter tex Eiffeltornet och Notre Dame.
    Promenera är inte fel heller’dåå ser man mycket.
    Alla försäljare vid Seine är oxå jättemysigt.
    Trevlig tesa!

    1. Amanda

      Jag håller med! Mitt favoritställe i hela staden som jag gärna besöker flera gånger i veckan för en smörgås på trappen. Utsikten är den bästa!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting