Okategoriserade

Ville bara tipsa :)

Innehåller reklamlänkar för Matsmart

.

Ni vet ju att jag gillar Matsmart, men vet ni att de även har en hel del som man inte äter? Diskmaskinstabletter, tvättmedel, schampoo, elektriska nagelfilar och barnsaker tex.

Som nappflaskor

Ordinarie pris i butik runt 129kr, Matsmart – 40kr.

Korkat att betala fullt pris om man dessutom samtidigt kan göra en insats för miljön! Det här är saker som annars skulle kastats, åkt på soptippen, bränts upp. Vad i hela friden en nappflaska gjort för ont för att ha ett Bäst Före datum? Det kanske kom en ny modell? Personligen kan jag inte bry mig mindre, här användes nappflaskorna tills de var fula och ofräscha.

.

De har deodoranter, duschtvål, hudkräm, och just nu hittar man den här ansiktskrämen till ett rackarns så bra pris.

Och en necessär. Det är väl ett knöligt ord att stava till?? Jag skriver alltid fel, vill ha det till nescessär eller nesessär. ?

.

I min senaste beställning hade jag klickat med den här

Jag kan ibland tänka framåt, och just sånt här är trökigt att inte ha när man vill göra det där rycket och vårda sina dojor 🙂

.

Ibland har Matsmart olika maskiner, just nu en äggkokare för ungefär halva priset:)

.

Det gäller att hålla koll på Matsmart om man ska göra bra klipp, ibland är det inte så mkt medan det redan nästa dag kan finnas massor.

Jag handlar numera bland annat alla våra flingor av olika slag härifrån, massor av fikabröd:) konserver, och hårt bröd. Det finns ofta massa glutenfria saker också, det är inget jag behöver för allergi men det är ofta goda grejor ju:)

Sen blir det mkt tvätt och kroppsvårdsprodukter.

Mitt allra bästa tips någonsin är Matsmart

För plånboken och för miljön??

Kommentarer

  1. Malin

    Min sambo har många gånger tjatat om matsmart och jag har väl mest kollat lite sporadiskt och tyckt att jag mest bara hittat ”bös”, men det kanske är de dagarna med lite sämre sortiment (för mig) som jag kilat, så man kanske skulle engagera sig lite seriösare. Tack för tips!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting