ShoppingTräning

Har ni sett Hungergames?

Innehåller reklamlänk för Jotex

.

Har ni det? Sett Hungergamesfilmerna? Jag råkade byta kanal till trean och där var den. Jag har läst böckerna och sett filmerna flera gånger, och de är SÅ JÄKLA BRA. Det är helt omöjligt att inte fastna.

Jag är helt klart en sucker för både ungdomsböcker/filmer och fantasy, det fast jag envist vidhållit att jag minsann inte alls gillar det. Haha. Övriga filmer kommer en om dagen nu, klockan 21, se dem!

.

Så med det sagt, jag åkte iväg och tränade. Eftersom syrran inte får köra bil,( det är tydligen försäkringsbolagen som har åsikter på det, och OM något skulle hända, oavsett om det beror på hennes gipsade hand eller något helt annat, så kan de vägra att ersätta. Det är ju dumt att riskera) så hämtade jag henne. Jag hade inte testat att dra på dojan, men det kändes rätt ok med sandalerna. Pillade försiktig på strumpan och sen skon, och det kändes helt okey:)

Efter halva danspasset gjorde det ganska ont…och sen fick jag gå barfota till bilen;)

Passet var jättekul! Koordinationen är svår, även fast det är en väldigt enkel koreografi, men är man kass på att dansa så är man, men man kan ju inte bli bättre om man inte övar.

Syrrans gips är numera aningens lökigt:D Det ska bara sitta nån vecka till;)

Eftersom jag var tvungen att handla, och inte kan gå barfota i butiken, alltså nån slags gräns har man ju, min går vid att vara utan skor på ICA;) så fick jag halta runt där inne. Aooooooch. Fy fan. Det positiva är i alla fall att så fort jag tar av skon så är det ok, det gör bara ont när jag kommer åt den.

Hemma kom Trixie och hjälpte mig bära kassarna så jag slapp gå flera vändor, man kan ha lite nytta av en skada också. Hihi.

.

I förrgår kom min puff!! Ni vet, den HÄR

Jag var orolig att den skulle se pytteliten ut, för det var en av de mindre storlekarna. Mitt vardagsrum är inte speciellt stort, så de största maffigaste fick jag överge tanken på direkt. Men den känns helt perfekt. Dessutom var den på rea.

Jordan gjorde den till sin ganska omgående:D

Den här ungen älskar att klättra på saker, och att han övergav soffhörnet för att lägga sig bekvämt..

Jag har en tresitssoffa här, plus den stora fotpallen, och två fåtöljer. När vi ska sitta hela familjen och kolla på film eller något, bara sitta här och fika, så saknas det platser. Ja, eller så kan man vara ärlig och säga att jag villhövde en sittpuff:D

Det sämsta är att det inte går att ta av tyget så de får lov att sköta sig:)

Jag köpte inte de här gardinerna men jag kan inte riktigt släppa dem.

Fanns i många olika färger. Förresten är det inga gardiner än, utan metervara:) Men jag är inte helt kass på att sy, och gardiner har jag sytt många genom åren. De flesta i mönster som man önskar aldrig blivit tillverkade;) a la 90-tal. Ni som vet, ni vet. Övriga kan vara glada att ni slapp den tiden.

Jag funderar på om jag kommer ta fram symaskinen eller om tyget bara blir liggande… men visst är de fina?

Jaja. Jag måste helt klart fundera vidare på det:)

Nu måste jag dock hoppa i säng, hoppsan vad tiden gick snabbt, skyller på Hungergames:)

Natti natti♥

 

Glöm inte, 20% på Jotex, tom 2/9 om ni anger koden CAROLA20 !

Kommentarer

  1. Ulrika

    Minns puffgardiner och vilket jätteprojekt det var när de skulle tvättas. Jag hade dessutom dubbel puff, en stor nertill och en liten där gardinstången var. Idag tvättar jag bara gardinerna och hänger upp dem direkt så får de torka i fönstret. Det luktar så gott då.

  2. Marie

    Ja vissa gardinupphängningar kan man helt klart va utan och hoppas på de aldrig gör comeback 🙂
    Å vissa klädesplagg 🙂

  3. Karin

    Jag läste första boken på engelska och tyckte att den var ganska bra, när filmen kom tvingade jag med mig sambon på bio men nej alltså. Kan nog ärligt säga att det var den absolut sämsta filmen jag någonsin sett, alla kategorier. Hade skämskudden framme flera gånger, har inte blivit något mera HG efter det 😉

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Och du har missat nåt, ge dem en chans till! Böckerna är en miljon gånger bättre, så läs iaf alla:)
      Har man läst böckerna så är ju filmerna ofta lite av en besvikelse dessvärre jag håller helt med. Var skitsur på twilight som film men älskade böckerna.
      Men tycker ändå att Hungergames är skitbra:)

  4. Jenny

    Kollar på gårdagens avsnitt av familjen annorlunda. Ville bara säga att jag tycker det var så himla fint av dig att följa med Mirka och alla ungarna till Liseberg ❤ och så fint av dina underbara ungar att vara okej med det. Du verkar vara en toppenvän! Stort tack för en jättebra blogg ? kram

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting