Okategoriserade

Min hund :)

Jag har som bekant en hund. En Doris:)

Hon är tre år gammal och en brokig blandning, nämligen cavalier king Charles, Lhasa apso och tibetansk spaniel. Jag är inte mycket för renrasighet?

Doris är väluppfostrad.

Doris uppför sig precis som en hund ska.

I alla fall enligt Doris själv;).

Egentligen är hon en ouppfostrad snorvalp, men det tänker jag aldrig erkänna.

Det nya här hemma:

Ligga PÅ bordet.

”Ja? Vad är det med det då??

Jag ser faktiskt skitbra härifrån och inga myror som kryper på mig. Sen är det en fråga om trygghet och säkerhet också, vill du att jag ska känna mig osäker kanske? En hund ska ligga högt, det är sen gammalt, kolla bara på Lejonkungen på sin klippa.. DET är jag. En kung. Eller tja, drottning då. Men Lejondrottningen låter lite långt.. fast snyggt ju.

Jag ÄR Lejondrottningen Doris.

Dessutom, om du klippte ner buskarna så skulle jag se ändå, så ytterst är det ditt fel att jag måste ligga på bordet. Faktiskt. Jag tänker inte ge upp den här platsen frivilligt.

Jag har en puffra. Bara så att du vet?”

Jag älskar den här lilla mopsiga kaxiga skithunden ❤️

Kommentarer

  1. Vera

    Tibetansk spaniel kallas för det lilla lejonet. Dom älskar att klättra upp på soffor, bord, snöhögar tex, för att få uppsikt över ägorna. Så Doris gör bara det som finns i generna ? Söt som socker är hon oxå! Vår första tibbe klättrade i snöhögarna med barna och åkte pulka med dom. Men tibben vi har nu, hon är mera som en katt?

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting