OkategoriseradeShoppingVardag

+6, plugg, träning och shoppingtips:)

Innehåller annonslänk för Cellbes

.

I skrivande stund så har det inte dykt upp någon bebis hos Janelle och Simon, i morgon är det fulla 41 veckor. Jag är inte förvånad:) Jag vet att Janelle är det, för så är det ju lite när man väntar det första barnet. I v. 22 tycker man att man är stor, i v 30 är man övertygad om att man inte kan bli större och så bara växer magen för varje dag:)

Hon trodde att bebisen skulle komma tidigare och har i och med det väntat länge nu. Men, snart så ♥

Jag lovar att jag berättar för er så fort som han är född. Som att jag skulle kunna vara tyst:)

.

I söndags var jag, syrran, Lovelia och Doris på något som heter Stadsskogens dag.

Brandmännen lockade mest, såklart:D men eftersom Lovelia inte ville kliva in i bilen så försökte jag med hundtricket. Ahhh, det funkar inte med Doris:) Hon skiter ju högaktningsfullt i brandmännen när det finns en helt oändlig skog att snosa i. Och hundar:) Whohoooo. Så även om hon nosade lite på en av dem så drog hon sen iväg åt andra hållet. Okey. Jag fattar.

Lovelia hittade en kompis som hon hängde med hem, och vi gick en promenad med Doris. Men först kikade vi på allt man kunde kika på, klev upp i vattentornet, 180 trappsteg, och det var inte ens jobbigt. Fan, backintervaller is da shit:) kollade på svampar, och massa annat. Högst upp i vattentornet hade man en fin utsikt.

Men alltså, stadsskogen är ju stor:)

Sen tog vi en runda bland husen i närheten, bland annat Kåbo. Här är det ursprungligen det finare folket som bodde, disponentvillor, läkarvillor och advokaternas kåkar. Fancy, snordyrt och alldeles alldeles makalöst fina.

Roligare än så blev liksom inte söndagen:)

.

Idag har jag suttit hela förmiddagen och försökt få nån slags ordning och framför allt planering i mitt eget plugg. Det har ju inte börjat än, men eftersom det är shitloads att läsa så behöver jag börja så fort som möjligt. Jag har registrerat mig på kurserna jag kan, och en öppnar för reg. på onsdag tror jag. Universitetet är så flytande i så mycket:)

Jag skrev ut litteraturlistan på en av kurserna i alla fall, de andra komma jag inte riktigt åt, så jag får ta dem senare. När jag skrivit klart här så ska jag se om jag kan boka böckerna på biblioteket och i så fall kanske hämta dem i morgon.

I morgon tänkte jag också träna, med David:) Det ser jag fram emot.

Vi var i dag med, på cirkelfys soft, med Anders. Syrran velade fram och tillbaka, skulle hon försöka eller snodde hon bara någon annans plats? Till sist var det ändå flera lediga platser så hon bestämde sig för att köra. Vanlig cf är 10 stationer, 45 sekunder och 15 sekunders vila. Soft är tydligen 40 sekunders jobb och 20 sekunders vila. Det kändes väldigt enkelt. Kanske även det ett resultat av backintervallerna? Eller så var det bara en relativt enkel bana:) Det visar sig väl i morgon, Davids pass brukar ju vara grymma.

Syrran kunde göra de flesta övningarna, det var bara armhävningar som hon fick göra ett annat alternativ på, och då blev det planka. Jag vet att hon är tveksam till i morgon, just för att David alltid är tuff, men tror att hon nog kör ändå:) Det är ett lunchpass så jag hinner perfekt hem innan de kommer från skolan.

.

Corrinda beställde en blus från Cellbes för ett tag sen, som hon använt så mycket.

De har bra öga för vad som är fint, jag scrollade bara förbi den här… Hon kom upp alldeles nyss och frågade om jag hade något jag skulle beställa, för i så fall så ville hon haka på:) Ja, jag har nog det.

Jag tjatar ju om att börja simma, och har redan köpt den här baddräkten

Men nu såg jag den här, med korta ben, och undrar om inte den är finare? Men jag kan ju inte ha två?

Någon som har en med ben? Är det mer bekvämt när man motionssimmar än en som potentiellt kan åka in i rumpan? Jag har ju valt att köpa en baddräkt för att vintertid känner jag mig extra obekväm nästan naken. Jag funderade på att ta en tankini men bestämde att det kanske glipar. Baddräkt bör hålla sig på plats tänker jag?

Jag vet inte om ni noterat det, men Cellbes har en ”veckans vara”, som är nedsatt under just en vecka, och då ofta riktigt riktigt bra nedsatt:) Annars är det ju inget kul. Men de här jeansen får du för halva priset nu, från 199kr, svinbra ju!

Man måste ju kika in ofta för att hitta de här godbitarna.

Andra saker jag kikar på med suktande ögon just nu är bland annat de här träningstightsen

Jag tycker att de är så fina, och jag blir liksom glad när jag ser dem. Men…jag har kanske tillräckligt? Jag suger på dem ett tag.

De här brallorna ser supersköna ut, samtidigt som jag ju tycker det är snyggt med de här sportysporty grejorna. Jag har ett par liknande i helsvart som jag verkligen älskar, det har jag sagt förr.

Därför fattar ni ju att även de här jegginsen lockar:) Jeggings. Jegginsar? Jegginsen? Ja, ni fattar:)

Den här kavajen tycker jag är så fin, men jag vet att jag inte använder sådana så den ska jag bara titta på, inte köpa:) Man måste inse sina begränsningar:) Men jag tror att Corrinda kikat på den, så i så fall kan jag ju låna OM jag skulle få behov av det.

Det här mönstret kanske aldrig går helt ur tiden? Eller har jag helt fel? Jag har haft kjolar i samma för många år sen, och kände mig alltid väldigt fin i dem. Fasen också, den är snygg! Jag har ju köpt brallorna i alla fall:)

De har jag visat förr, men de här.

Ja, jag provade dem i 30+ graders värme, så jag kanske svettas en aning, och ja jag har en kjol uppdragen över magen och ser ut som skräp:) Men ni hittar dem Här

Men nu kommer hon här, med sin dator i högsta hugg, redo att beställa:)

Haha, okey Cellbes – here we come!

 

Sen måste jag sova, men jag återkommer såklart i morgon:)

Natti natti ♥

Kommentarer

  1. Helén

    Älskar tankini. inte alls att den delar på sig. jag känner mig mer bekväm i tankini än bikini jag har 5 olika set som jag alternerar med
    prova du kommer inte bli besviken

  2. Greta

    Alltid bra att ha två baddräkter!!! Har inte testat att simma ”längre sträckor” med långa ben, men de är väldigt bekväma i andra tillfällen.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting