AllmäntShopping

Något av det tråkigaste jag vet…

Innehåller annonslänk för Jotex

.

Det är att ta undan saker som man ägnat massa tid till att ställa fram. Som julsakerna tex, och nu idag.. poolen.

Så tråkigt!

Poolen var full av skräp, men när jag kollade med mina Ph-stickor så var klorhalten, Ph värdet och det totala nånting-värdet perfekt. Kanske även en perfekt miljö för små simmande saker….för det fanns det massor av:)

Jag vet inte vad, och bryr mig inte nämnvärt heller, för nu är de utspolade:D Eller så gott som i alla fall, jag hann inte tömma ut allt vatten innan det blev mörkt det tar ju en evig tid! Hundra gånger längre tid än vad det tog att fylla den, tycker jag.

Jag har skurat ur pumpen och alla slangar och sen är det bara resten kvar då… dvs skrubba ren poolens insida, skölja och skölja och sen få den att torka på nåt vis. Jippie. Som sagt…det är skittråkigt.

Dessutom så växer mitt gräs som om det inte fanns en morgondag. Jag klippte ju för inte allt för länge sen, en vecka kanske, men det är hög tid nu igen. Men nu är det ju superblött hela tiden så jag skjuter på det:D Fast det måste ju göras, jag har beställt ett redskapsskjul/trädgårdsbod/förråd….hm, ja, alltså ett litet hus som ska vara förråd.

Jag måste försöka få lite ordning och reda på framför allt ungarna cyklar, de behöver bo under tak på vintern, men även alla trädgårdsredskap och klippare osv. Tidigare har de delvis bott i carporten, men där behövs stora åtgärder som jag inte riktigt har tid med, eller kunskap om jag ska vara ärlig. Taket måste bytas till exempel och jag…,  alltså på allvar så orkar jag inte. Jag behöver en annan lösning, som gör att jag får undan sakerna så det finns utrymme att ta tag i eländet sen.

Ja, alltså måste jag klippa gräset:) Haha det är ju solklart.

.

Vi gå inomhus i stället:) Jag skulle ju visa er mina nya fina påslakan från Jotex.

Visst blev det superfint?

Jag försökte få Doris att flytta på sig, men icke sa nicke, det vägrade hon. Hon kan nämligen spana på grannens hönor härifrån, och eftersom jag stängt för så hon inte kan springa till baksidan, så är det enda chansen hon har att morra på dem:)

Materialet är percale och jisses vad skönt det är att sova i. Igår när jag bäddat rent och var alldeles nyduschad och med nya pyjamasshorts så var det liksom helt ljuvligt att krypa ner. Jag somnade på en sekund.

Minns ni att ni får 20% på ett helt köp hos Jotex inklusive mattor och möbler, om ni anger kod:

CAROLA20

Giltig tom 2 september, som för övrigt är Jordans födelsedag:)

.

Ohhh jag måste ila! Men vi hörs snart igen 🙂

Kommentarer

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Du förutsätter att jag inte gjort det alltså ?
      Fel av dig:)
      När vattnet tömdes ut var inget klor eller andra kemikalier tillsatt på flera veckor, och det åker ut på gräsmattan. Så jag har koll. Syftar du på mitt pH-test så gjordes det inte direkt igår, snarare för kanske två veckor sen. Så oroa dig inte:) Jag gör som man ska??

  1. Monica Magnusson

    Hej Carola
    Jag brukar hänga min skurade pol över studsmattan någon dag innan jag släpar in den i källaren, då torkar den till lite i alla fall.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting