Okategoriserade

Lunch och Thåström :)

Innehåller reklamlänk för Nextory

.

Hade ju varit ännu roligare om det varit ett MED istället för ett OCh?men riktigt så kul blir det nog aldrig;)

Jag kom aldrig iväg igår och hämtade böckerna på bibblan. Så det stod på Att-göra-listan idag.

Det här smset från Mirka gjorde det ännu enklare att komma iväg :

Om man kan slå flera flugor i en smäll så blir det ännu bättre liksom 🙂

Så alltså möttes vi upp och gick för att äta sushi. Såklart. Jag minns inte när vi åt något annat tillsammans:) Det är så himla behändigt att ha en kompis som älskar sushi lika mycket som man själv.

Jag minns inte vad stället hette ..i nånting, men det ligger mitt emot stadshuset. Litet, bara några få bord men ÅH så gott!! Hit kommer vi tillbaka 🙂

Vi snackade och smackade i oss, och mätta och belåtna gick vi för att köpa kaffe. Vi hamnade på Waynes där vi satt ute i solen. Jag älskar att sitta utomhus och fika, kaffet smakar aldrig så gott som då.

Sen hakade Mirka på till bibblan och jag kunde stolt visa henne hur man lånar böcker nu för tiden 🙂 Hon har knappt satt sin fot på ett bibliotek på hundra år, precis som jag inte gjort det förra året. Man går inte dit så ofta som man borde. Böcker är ju fantastiskt. Men jag vet att även hon läser och lyssnar en hel del på böcker via olika nättjänster. I mitt fall Nextory 🙂

Älskar det!

Böckerna jag lånade idag kan jag nog med ganska stor säkerhet säga inte lockade henne;) Litteratursociologi och sånt där 😉

Jag glömde dem i bilen kom jag på nu, måste gå ut och hämta dem.

.

Vi skildes åt, jag susade en snabbis in på Jula för att kolla efter lite saker och kom ut med det jag skulle ha, plus lite annat såklart;)

Vet ni att Jula har jäkligt bra kläder? Jag köper ofta det där och det håller mycket bra?? Idag fick grabbarna varsin T-shirt, 29kr/st.

Nu sitter jag och laddar telefonen, och mig själv.

Om en stund ska jag bege mig för att hämta syrran och sen drar vi till Grönan för att se Thåström❤️

Vädret ser ut att hålla sig fint idag, värre i morgon så Europe ligger i farozonen. Men först Joakim Thåström. Han har en sån makalöst mäktig röst! Jag hade honom i lurarna igår när jag gick med Doris, och det är rys-varning. Det är så tårna krullar ihop sig av mysrys i de lugna låtarna. Underbart.

Så, ännu en krypkörningsomgång i hufvudstaden ligger framför mig:)

Vi kanske hörs senare , men annars i morgon ?

Kommentarer

    1. familjenannorlunda

      Jo:) men i mitt hus finns det en miljard böcker och antar att det är ungefär samma hos Mirka. Sen lånar de massor på skolbiblioteket:)

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing