Shopping

Något för alla:)

Innehåller reklamlänkar för Kökets Box, Matsmart, Cellbes Lindex MEDS

.

Jag är hemma från Disneyland! Vi landade igår kl 22. Slut som person, och lycklig och full av härliga minnen:)

Det har varit intensiva dagar, med onda fötter på kvällarna. Jag menar alltså ONDA fötter, som i att man funderar på om det gör mindre ont om man hugger av dem:)

Jag har sagt att jag ska skriva ordentliga inlägg, men jag hinner inte just nu, av bra anledningar. I morgon åker jag till Turkiet, och jäser där en liten vecka. Innan det var jag tvungen att få in lite skoluppgifter, så jag har suttit med det hela dagen. Eller nä, men större delen. Jag har hunnit handla och umgåtts med Jack och hans föräldrar med. Men mest pluggat. Nu är jag i fas igen, och tar med mig böckerna som ska läsas till värmen. Det är perfekt att plugga på distans!

Men, jag har kommit över så himla bra erbjudanden och rabatter till er att jag vill dela med mig, och det får bli i ett svep så här. De gäller längst till och med 16/9 (söndag alltså)så det är snabba ryck.

 

Vi börjar med Kökets Box!

Jag tror ni vet vad det är? Det är precis som det låter en Box med hemligt innehåll. 8-10 produkter inom mat-och bak kommer hem i en (superfin) kartong en gång i månaden. Den är jättekul 🙂

Den kostar 129kr/box, frakten är fri. Ingen bindningstid!

Nu får du 50% rabatt på din första box med koden

KOKET50

Så här kan det se ut i en box:) Många nya favoriter i den här bilden kan jag konstatera så här i efterhand. Bara att testa nu, erbjudandet är super:)

Barnet kan ha kommit i en tidigare Kökets box…eller inte;)

.

Sen har vi Matsmart. 

Mitt bästaste miljö OCH plånbokstips ever. Ni vet att jag älskar Matsmart, det kan ni inte ha missat:) De tar tillvara på varor som butiken inte kan sälja, pga kort datum, byte av förpackning, överinköp och liknande, och så säljer de med sjuka rabatter. Jag brukar handla minst två gånger i månaden där, och varenda gång så spar jag mer än hälften…eller vänta? Alltså, jag betalar typ hälften av vad man gör i butik:) De har upp till 90% rabatter. Tjohoo!

Ni borde se till att kika in där regelbundet, jag påminner er! för det är så bra. Alla tjänar på det. Alla:)

Nu får ni 10% vid köp över 400kr med koden superweekse

Ni ser ju själva, tjänar massa pengar:) Jag brukar beställa ordentligt, runt tusenlappen per gång, även om denna bara var en mindre handling, det var säkert nåt jag inte kunde låta bli:)

 

Och nu börjar det ju rugga till sig ute, och då måste man ta på jacka, vare sig man vill eller inte.

Då kan jag tipsa om att Cellbes ger er 30% på valfri jacka!

Ange kod: JACKA18

 

Jag har köpt många jackor därifrån, både sommar och vinter, och de är bra i både pris och kvalite´.

Mitt skidställ tex kommer därifrån.

Och jag har (hade för Novalie snodde den) en jättefin jeansjacka.

Men nu är det ju mer vinter, eller kanske höstjackor man får spana på. Jag har inte hunnit än, men jag ska se till att göra det innan söndag! Jag vet att både Corrinda och Patricia pratat om att de ska ha nåt specifikt där så jag kanske kan åka snålskjuts på deras åsikter:)

30% är ju superbra, det går inte att missa.

.

Lindex ger er 15% härlig rabatt på ALLT, även reavaror, med koden superweek18

På Lindex finns ju allt man behöver, jag köper mycket av ungarnas underkläder där, och passar alltid på när man får rabatter, och sen tycker jag att de ofta har väldigt fina väskor. Och jag har köpt så fina onepiece där till kidsen:)

.

Kanske måste ni uppdatera er medicinlåda?

Då kan ni med fördel göra det hos MEDS nu, för om ni shoppar för 300kr så får ni 20% rabatt på hela köpet, ange kod SUPERWEEKSMEDS

Glöm inte ColdZyme! 🙂

 

Om ni föredrar Apoteket så har faktiskt även de 20% på ett helt köp över 300kr 🙂 Valfrihet är väl fantastiskt ändå:)

Koden är SW18

 

Jamen det var vad jag hade att dela med mig av idag. Jag hoppas att ni hittar något ni kan använda er av:)

Nu ska jag hoppa i säng, i morgon ska jag packa och sen flyga lite igen. Börjar bli en av mina paradgrenar:)

Jag lovar att snart skriva vettigt igen!

Natti natti 🙂

Kommentarer

  1. Sanna

    Hej har inte läst klar . Men du skriver att du har onda fötter! Testa att köpa ett par sketchers med memory foam! Mitt bästa köp. När man kommer hem efter en sådan dag så kan man bara fortsätta att gå. De är så värt att köpa ett par sådana skor. De kostar runt 1000. Men man vill inte ta av sig dem. Ett tips i all väl mening. Nu ska jag läsa vidare! Kram

  2. H

    Vad härligt att ni hade det bra i Paris! Och du får säkert en trevlig vistelse i Turkiet. 🙂 Ser fram emot att få läsa mer om allt ni upplevt!

    Kom mitt brev fram ordentligt? 🙂

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Jaaa❤️❤️❤️ jag blev alldeles tårögd! Så himla fint av dig. Janelle fick den igår, och även hon blev alldeles rörd. Tack snälla ❤️❤️

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting