Shopping

Vintern knackar på…

Innehåller reklamlänkar för Cellbes

.

Alltså vad är det för jäkla välkomnade av Sverige? Storm och rusk och regn och kyla. Sa jag regn? Det vräkte ner nyss, och eftersom jag satt i vardagsrummet som vetter ut mot poolrummet som har plasttak…så låter det väldigt illa.

Frankrike välkomnade en med 30+ värme, och Turkiet välkomnade med 40+ Men Sverige förnekar sig inte, gör sig inte till för någon. Oh nej, här är man sig själv;) Välkommen hem, här är det +4.

Jag kan ju lugnt erkänna att jag känner mig svårt bortskämd efter den här makalösa sommaren som vi har haft, där solen strålat och värmen gjort så gott för kropp och själ. Jag har älskat varje sekund ♥ och borde kanske inte klaga… fast ändå…detta väder har absolut inget förlåtande. Jag HATAR det. Okey.

Nog om det:)

Men ändå inte, för jag vill visa er lite varma kläder. Snart är det dags på riktigt att ta på tjocka jackor, även om jag oftast envisas med att härda ut in i det sista. ”Frysa in vintern och svettas in våren”

Först har jag en fråga:)

Den HÄR overallen vill jag ha era åsikter om. Ni MÅSTE tycka till, och jag skulle även vilja veta er ålder:) Om ni inte vill berätta den så kan ni väl bara säga om ni var med förra gången det var overall-mode;)

Jag storknar. Den är bland det mest förfärliga jag någonsin sett. Förlåt Cellbes!!

 

Däremot den här jackan som Corrinda fick förra året är väldigt fin.

Nu finns inte just den kvar, den är sen förra året, men det finns en väldigt lik, nämligen den HÄR den är lite längre också.

Även den HÄR är fin tycker jag, den finns även i svart. Ja såklart är det fuskpäls!

Fusk är även denna från Saki

Kanske är det förresten den HÄR som Corrinda har? Snygg är den hur som helst:)

Den här gröna är något jag funderar på till mig själv. Jag tycker att den är så himla fin! Den gröna färgen är en av mina absoluta favoriter. Men jag vet inte om jag kommer använda den? Å andra sidan så skulle Corrinda eller Patricia, säkert även Novalie med glädje ta över den. Vad tycker ni??

Men även den här rutiga ligger och ropar om att få komma hem hit:)

Egentligen har jag en alldeles utmärkt vinterjacka. Eller fler… men de har några år på nacken och villhöver är ett bra skäl:)

 

Kommer ni ihåg att Cellbes har Veckans fynd? Denna vecka är det den är klänningen /tunikan

Superbra pris:)

Och som grädde på det där berömda moset så är det även 25% rabatt på dyraste varan, gäller ej vissa märken, kolla noga:)

 

Sådär det var mitt bidrag till era ytterklädsgarderober för denna gång!

Nu ska jag sätta datorn på laddning och åka och handla. Öppnade kylskåpet för en stund sen och det ekade ju? Hur är det möjligt för ungarna att trycka i sig mjölk, yoghurt och bröd som om de vore ett kompani fallskärmsjägare? Jag handlade igår liksom…

De har varit på umgänge så jag struntade i att äta middag, ja så får man göra ibland:) men det var ju tur att jag kollade i alla fall.

Men på den bra sidan ligger att jag nog är färdig med det där stora arbetet som ska in på fredag:D Jag ska låta det vila lite nu och kolla igenom det senare igen, hoppas det känns lika bra då.

Jag kommer att skriva lite senare ikväll igen, har massor att berätta ju! Både om Paris och Turkiet och gårdagen.  Men nu måste jag åka till Ica:D

 

Hörs snart!

Kommentarer

  1. Anneli

    Snart 52 och senast idag villhövde jag en ny kappa, trots att jag har 3 fuskpälsar (varav en ”leo”) hemma.
    Fulaste jag sett sen min egen ljusblå, behöver väl inte säga att jag såg ut som en jättebebis… 😉

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Exakt.. jag hade en liknande när jag åkte slalom ??fast till mitt försvar fick jag inte välja själv, jag bara blev tilldelad den när mamma köpte en ny??

  2. Marie

    Inte ens om jag fick betalt skulle jag sätta på mig den overallen de var det gräsligaste jag sett ???
    47 år och mins 80 talet väl

  3. Sofia

    Det finns många dyra märken som gör liknande overaller, jag skulle gissa på att inspirationen kommer därifrån. Jag är 30 år och tycker inte den är särskilt snygg. Tycker överlag overaller till vuxna sällan är snygga eller så är det för att jag förknippar det så mycket med barn.

  4. Veronica

    Kommer ihåg liknade ”snyggare” overaller på åttiotalet. Helt underbart att ta på sig när man var ute med barnen och lekte.
    Skulle dock ha svårt idag att ta på mig något liknade trots att jag nu bor uppe i Norrland.
    Är född i slutet av 50-talet
    Den gröna jackan är supersnygg, skulle den finnas i något längre längd hade jag köpt den omgående.

  5. Loppan

    Den är överklass-häst-jacka-rutig och det är alltid fult. Materialet är hemskt. Färgen vidrig. Resårmudd på vinterkläder är bara märkligt och den där snörningen som bäddar för en kulmage? Den som designat borde sluta med (alternativ börja överkonsumera) alkohol!

  6. Karin

    Gillar att de på sin hemsida har stylat modellen i vita sommarsneakers med overallen uppknäppt fram och ganska högt uppvikta ben, då förlorar den ju liksom helt sitt syfte?!
    Ser mest ut som att hon har tagit på sig en sovsäck faktiskt….

  7. Karin

    Jag är 7 år äldre än dig, jag tycker overallen är gräsligt ful…
    Är inte förtjust i grönt över huvudtaget, det är inte min färg.
    Usch så negativ jag lät nu, men man ska ju vara ärlig ☺️
    Kram från mig

  8. Anna

    Jag skulle inte visa mig i den overallen ens om någon betalade mig. Gräslig! Men jag kan se mig själv i den, som en kassler. Hahaha…..

  9. Petra

    Å hu, ? jag fick för mig att du gillade overallen innan jag läste texten efter ?. Håller med dig och är några åt äldre än du.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting