Shopping

Vill ni se min kundkorg;)?

Innehåller reklamlänk för Matsmart

.

Jag vet inte om jag vågar visa er, men om jag säger att vi står inför stort kalas så fattar ni nog:)

Först, jag vet inte om jag sagt att Matsmart väldigt ofta har flera olika kaffekapslar att välja mellan, till ett riktigt lågt pris?

Kaffekapslar

Jag har två kaffemaskiner, en som jag gav min exmake, en svindyr Nespresso som han lämnade kvar, han hämtade enbart sina kläder… och inte tackar jag nej:) Och en Tassimo. Jag vet inte om de här kapslarna passar i nån av de maskinerna, vet ni? Men just nu hade de både kaffe och massa tekapslar, om ni har behov av det.

Sen kommer onyttigheterna på rad:)

Dajm chokladbollar

Delicatoboll med havssalt och karamell

Dammsugare missade jag att få en bild på, men ni vet ju hur de ser ut. För visst säger ni Dammsugare och inte Punschrullar? Eller?

 

Lays chips Det här är de GODASTE chipsen ever!!! Jag älskar dem, och vi muggade i oss flera påsar i Frankrike;) Jag blir så glad när jag hittar dem för de finns inte överallt.

Crisp-paket

Men sen fick det vara nog med godsaker. Jag beställer ofta just kakor, godis och snacks från Matsmart för det ska ju ändå handlas och då betalar jag gärna mycket mindre än i min vanliga butik. Matsmart säljer ju varor med upp till 90% rabatt, pga att de kanske har kort datum, eller ska byta förpackning.

Jag hittade den här:

Kikärtsgryta

Den måste jag prova, kikärtor är en stor favorit i alla former, och det är kul med lite ny inspiration. Om den är god så gör jag den på fri hand sen, men jag är så dålig på att testa olika kombinationer. Perfekt att testa med ett halvfabrikat.

Kycklingbröst  måste jag ha mer av, mamma har gett Smulan, vår katt, det att äta:) Nog för att djuren är värda allt gott, men även jag gillar de här.

Ni som oroar er för kycklingarna medan de lever, de här är frigående från nåt berg i typ Italien, har det säkert lika ”bra” som våra svenska, kanske faktiskt bättre.

Och sen jublade jag högt när jag såg detta:

Kopiko fick jag alltid när mamma och pappa varit i Thailand, men nu är det länge sen jag såg dem. Det är kaffegodis med koffein i:) Hur goda som helst och en extraboost kan man behöva ibland. Jag beställde flera påsar direkt. Skynda er om ni ska ha några:D

Sen hade mina tjejer önskemål om att jag skulle köpa hårborttagningskräm.

Hårborttagningskräm

Så då gjorde jag det. Jag kör helt vanliga rakhyvlar, har de så de kommer hem i lådan på prenumeration, jag tycker det är enklast och snabbast. Men, tjejerna fick som de ville:)

Sådär, det var lite av min beställning jag satt och gjorde precis. Priset slutade på strax över 500kr, och då bidde det fraktfritt. Butikspris är det dubbla, minst, jag kommer inte ihåg nu, men det brukar som allra minst bli hälften av vad det kostar normalt. Blev den meningen väldigt konstig och fel nu? Ja kanske:)

Jag skulle ha gått och lagt mig, men fick ett mail från Matsmart om nån vara jag blev sugen på, och tänkte att jag gör det här direkt så jag inte glömmer. Men NU ska jag sova.

I morgon ska jag hämta hem husvagnen, det ser jag inte fram emot ett enda dugg, det är så tråkigt att plocka ihop att man storknar. Jag hoppas på bra väder i alla fall, som det stormade här i går och förrgår så kommer hela förtältet blåsa till sjöss om vi tar loss markförankringen.

Vi håller tummarna.

Sova var det ja…. Godnatt ♥

Kommentarer

  1. Sanna

    Så vart det för oss. De har ju mest godsaker o så lite kroppsvård o köksvård. Men jag upptäckte att det mest vart snacks, godis, kakor mm som handlades hem. Betydlig mer än vad som går åt el behövs till helgen. O här äts det oxå om det finns!? Men perfa inför kalas el så. Men inte att vardagshandla från…

  2. Jenny

    Det är ju en smart tjänst men jag tänker att man lätt köper sånt man inte skulle köpt annars och det är ju varken miljövänligt eller smart.. Hemma hos mig går det dessutom inte att ha godsaker liggande jag käkar upp det direkt ??
    Men som du skriver till kalas och så är det ju perfekt! Kram

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Jag köper ju inte bara godis:) mesta delen av mitt skafferi och schampoo balsam diskmedlet osv kommer från Matsmart:) Och snacks såklart eftersom det ska ätas sånt varje fredag?

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting