AllmäntPluggShopping

Hämtar andan lite:)

Innehåller annonslänkar för Matsmart och Cellbes

.

Jag har precis lämnat in sex texter, i tid. Deadline idag:)

Så nu sitter jag och jäser framför NCIS och bara hämtar andan, innan jag ska ta mig an nästa. Jag hade goda förhoppningar om den boken, men så sa mina kursare att den var…märklig. Hoppig och rörig, och jag känner att jag måste mentalt förbereda mig. Nästa deadline är den 12/10 och så i en annan kurs, den 15/10, och 19/10.

Men, en liten stund nu tänker jag bara göra ingenting. Mer än snicksnacka mer er:)

Hela dagen har jag suttit på rumpan i soffan, förutom en stund när jag var på utvecklingssamtal med Novalie. Det är alltid bara beröm, och inga problem, så det är en ren egoboost. Sen hoppade vi in på Ica för att hämta paket och handla mat. På utvecklingssamtalet hade Novalie sagt hur mycket hon äskade att laga mat på hemkunskapen, så jag försökte lasta över middagen på henne;) Det gick sådär, hon ville ha tomatsoppa, på tetra. Jag tycker den är så himla sötsliskig och var inte det minsta sugen på det. Då valde hon pasta med skinksås. Jag har en easypeasy variant på det, så okey då. Vi byter skinkan mot kalkon, och sen har vi en bit grädde-ädel ost, två burkar med färskost med grekisk vitlök och en stor burka creme fraîche. Veva ihop, låt osten smälta – klart. I med kalkon skuren i bitar och så servera med färsk pasta, som det var extrapris på:)

Ja, jag styrs väldigt mycket av butikernas lockvaror, gör ni? Jag gillar ju inte att laga mat, och då försöker jag tänka så lite jag bara kan på det, vilket då resulterar i att jag sen plötsligt inser att ojdå, det är visst dags att laga mat. Ofta när jag handlar så plockar jag på mig det som det är extrapris eller sånt som de lagt fram så det syns bra. Jag måste vara en exceptionellt bra kund:D

Paketen var från Matsmart och Cellbes   Åhh jag ska visa er den fina fina jackan som Corrinda och jag ska dela på:) Jag antar att det kommer bli hon som har den mest, det brukar alltid bli så:)

Den finns HÄR. Jag kanske ska fota den på oss båda så får ni säga vem som bar den bäst:) Återkommer med det.

Jag har inte hunnit mer än känna lite på den, och konstatera att färgen är så fin! Jag kunde inte motstå den. Nu när jag skulle länka den så ser jag att Cellbes kör med härlig rea, upp till 50% på mode och heminredning. Och jag måste förresten berätta för er ju! Ni minns den här overallen jag visade er? Och uttalade mig rätt negativt om:)

Corrinda älskar den:D Hon såg den, och kom sen upp till mig och berättade om en sååå snygg grej hon sett, färgen var så fin och hela modellen svincool. Och så höll hon fram mobilen och visade. Ehh…okey.. jag antar att jag är för gammal för den;)

Jag vet därmed inte om jag ska fråga er, som ju höll med mig om overallen, eller om jag borde vända mig till ungdomarna i familjen…:) men är de här lamporna fina?

Jag tycker ju det, jag gillar färgerna och formen, det känns väldigt mycket barndom på nåt vis. Jag noterade att de fått in så mycket nytt i belysningsväg, och jag älskar sånt. Jag är supersvag för smålampor, och allra helst så här års när det bara blir mörkare och mörkare. Helst ska de vara lite ”juliga”. Jaja.

.

I kväll avbokade jag träningen. För att hinna klart med plugget, men även för att jag fortfarande har lite ont i framsida vänster lår. Va? Vad är det för skit som inte försvinner? Jag måste ha sträckt mig förra måndagen, märkte inget mer än att det smög på sig en svag smärta som nu inte vill ge sig. Men till i morgon så ska det vara bra, det är bara så. Det är ju David och hans pass var så kul:)

Jag känner att jag måste röra på mig så kan jag inte träna så får jag ta den tiden till att gå en skitlång promenad eller nåt, kanske gymmet. Jag tror inte mina ögon att jag skriver det här men….jag saknar mina backintervaller! Hur galet är inte det:) Dessvärre så lockar det inte det minsta lilla att halka runt där i branta backen och andas in kall luft. Det är något jag verkligen ogillar med den kyliga årstiden, det blir kallt och trångt i halsen när man andas om man anstränger sig. Nej, jag tänker inte ha nån grej i munnen som värmer inandningsluften, jag har gränser och en bred en går där:)

Nä, kall luft = inomhusträning, eller promenader. OCH promenader kanske snarare eftersom Doris vill ut och röra på sig hon med. Efter sådana här dagar med intensivt plugg, så känner jag att jag vill koppla bort hjärnan och bara jobba med musklerna. Då är cirkelfysen perfekt, nån annan bestämmer vad man ska göra och man bara går dit, gör det man blir tillsagd, svettas och sen går man hem. Perfekt. På gymmet måste man ju ha någon slags plan, tänka själv alltså;)

I morgon har jag även ett utvecklingssamtal, med Jordan. Sen med Lovelia på onsdag och när Jamie har måste jag kolla upp. Sen är det skjutsa till basket, hämta och sen köra till gympa. Tisdagar är en dag med mycket köra hit och dit. Så, jag måste tanka också:)

Trixie fyller år på måndag så jag ska passa på att kika lite i butiker medan jag väntar på deras gympa. Jag kanske får med mig syrran, och en annan plan jag har är att hälsa på Jack. Ja och Janelle och Simon då:) Men jag har inte sett mitt lilla barnbarn på flera dagar! Jag har missat TVÅ tacofredagar och det gå inte an, han kommer ju att växa ifrån mig. Jag vet att Janelle bli glad om ni kikar in till henne, och vill ni så har hon även en youtubekanal. Jag kikade på hennes förlossningsberättelse i förrgår, eller var det igår(?) och satt där med tårarna i ögonen, så fint.

Nä, jag måste gosa med lillhjärtat snart, så är det!

Och nu måste jag sova, jag får glömma den där boken idag, lika gott att ta den efter en natts sömn:)

Vi hörs snart igen:)

Natti natti

P.S Cellbes hittar ni HÄR  Glöm inte att de rear:)

 

 

Kommentarer

  1. maria

    Jodå jag följer din dotter också, tycker hon är en så härlig tjej o spännande med lille Jack.
    Jag har ett barnbarn på 6 år o väntar nästa runt den 20 oktober

    Ha en bra tisdag

    Maria i Skåne

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting