Okategoriserade

Klippt!!

Idag var Jamie hemma från skolan, han är fortfarande lite halvrisig. Han är i fin form mellan varven men så måste han vila sig en stund, och då är man inte frisk. Även Lovelia vaknade med halsont och det hostas och hackas från de båda. Det verkar ju vara många som är riktigt dåliga i förkylningar nu, syrran hostar lungorna ur sig hon med. Jag föredrar alltid att försökakväva i sin linda så det gör vi nu. Kväver :).

Och letar efter alla Coldzyme jag köpt och lagt på ett bra ställe ?.

Patricia messade och frågade om han var hemma och när han var det så kom hon och Simon med trimmern.

Jamies hår har blivit så tjockt och han såg mer ut som en rotborste i huvudet än nånting annat;)

Dessvärre glömde jag ta en ”efterbild”. Ja hur kan man göra det? Jag undrar jag med. Men jag har varit ute och byggt, tills det var kolsvart och jag var som en isbit. Fy farao vad kallt det blir snabbt nu. Men han blev såklart jättefin:)

I morgon ska det regna så då tänker jag inte ens tänka tanken på att bygga, däremot ska jag köpa färg. Efter att jag tränat lite:)

Det finns en dörr på boden numera.

Det tog tid att karva ur där låstungan ska gå in i dörrkarmen. Doris tycker det är fränt att kunna gömma sig bakom dörren och spana ut, helt osynlig. Tror hon i alla fall.

Det tog två koppar kaffe, en balja te och en värmekudde under två filtar i soffan innan jag tinade upp sen.

Bara för att jag kände att jag behövde uppmuntras lite så beställde jag den där julgransgardinvepan som jag skrev om igår. Jag insåg att den fanns i grått eller grönt…! What? Jag har ju beslutsångest ju:) men jag tog den gröna. Och en ljusslinga.

Tänk att det kan vara så uppiggande att shoppa ??lite knäpp är man väl. Det har säkert nån gammal biologiskt förklarande anledning som att man behövde något nytt för att överleva i tidernas begynnelse. Det låter ju troligt va;)?

Men den är fin!

.

Jag läste Alice i Underlandet igår, den är fortfarande lika konstig. Jag hoppas vi inte ska analysera den för det känns som att analysera en … äh jag vet inte. Kan inte ens komma på nåt?.

Jag måste komma ihåg att fråga om mamma och pappa har Tom Sawyer, så slipper jag släpa hem den från bibblan. Jag ska dit på onsdag tänkte jag, passar på efter att jag fått nya fransar av Dau

Det behövs 🙂

Detta är alltså Före, få se om jag kommer ihåg att visa er Efter, på både mig och Jamie.

Jag har tid 8.00, så vi kommer kunna köra live på instagram om inget händer. Ta i trä och tvi tvi tvi osv.

Nu är jag varm och ska sabba det med att krypa ner i en iskall säng… Jippie:)

Vi hörs snart ?

Kommentarer

  1. cahouligan

    Har också beställt den där vepan, superfin och jätterolig idé! Nu väntar jag bara på att få börja plocka upp julsaker 🙂

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting