Okategoriserade

Skratta eller gråta ;)?

Innehåller annonslänkar för Cellbes och Ellos

.

Jag kan förstå om ni är lite trötta på min redskapsbod-följetong nu, men den är snart klar. Den hade blivit helt färdig idag, vi skulle bara skruva dit hörn och lås på en dörr. Första Brädan gick superbra, såg fint ut. Resten har vi målat på FEL sida!!?? Men för fasen! Två varv noga och fint med svart färg. Ja, vad säger man ? Är huvudet dumt får kroppen lida. Helt sant. Bara att måla, vänta, måla, vänta och skruva upp på typ onsdag.

.

Vi avbröt för att åka och skifta däck vid halv två.

Mina sommardäck ser fina ut så jag slipper köpa nya till nästa säsong. Bara tacka och ta emot för sen blir det fyra nya sommar och sen vinterdäck. Bah.

Sen:). Skjut upp det som kan skjutas upp.

Förra året kom den första snön i samma sekund som de rullade upp porten efter att de bytt däcken, i år kom snön natten innan. Ingen ska säga att jag inte har fingertoppskänsla. Att jag året innan det fick låta bilen stå i en vecka för jag hade sommardäck och det kom flera decimeter snö, det kommer ingen ihåg ?.

.

Hem och greja och sen skjutsa Jamie och en liten kompis på kalas på Turbo. Ett lekland för alla åldrar, jättekul. Jag förmanade honom hundra gånger att ta det lugnt. Inget bra att slita upp såren för att man ska stila med hur cool man är;)

Sen pep vi in på Panduro för att köpa rosa färg, jag ska måla en dekorationsgrej på huset rosa och sen där korgen som Doris snott, ni vet den här:

Fast nu får det kanske vänta, det är sprayfärg och jag står helst ute då. Korgen kan vara som den är till våren.

Jamie fick skjuts hem av kompisens pappa och när han kom hem satte stora pumpakarvandet igång.

Resultatet står nu på bordet, snart ska de ut.

Jag duschade och kröp i pyjamas och satte mig för att plugga. Då kom Corrinda och hade missat bussen, hon skulle till en kompis i Storvreta, sen ska de på Flustret. Nån gymnasiefest. Jag kommer ihåg hur drygt det var att inte få skjuts eller ha körkort så jag masade mig upp och körde. Hon hade kunnat ta buss från stan men det tar inte så lång tid att köra hela vägen. När vi klev in i bilen så fick Corrinda sitta bak;) jag hade proppat den full av saker till återvinningen så det var bara den enda platsen kvar. Jamie tycker det är kul att åka på tippen så jag tänkte ta det i samband med stygntagningen, ingen annan unge är det minsta intresserad:) Jag kom på att jag har en kompis i Storvreta , så jag funderade en stund på att knacka på och be om kaffe, men hejdade mig när jag kom på min outfit. Kanske blivit konstig stämning;)

Bästa ytterplaggsponchon har jag köpt på Missäy för flera år sen. Pyjamasbyxor från Primark ( asså de har så man kan shoppa på nätet!! Varför har ingen sagt det!)

Jag tror inte ponchon finns kvar men jag googlade reda på några andra:) Jag älskar ponchos nämligen, det kan vara det bästa plagget ever. Jag hade det som enda ytterplagg med till Frankrike och även Turkiet, ja på väg dit och hem då. Man kan ha tunna, tjocka, medelvarma eller bara supertunna. Passar alltid. Ute som inne.

Den här pälsiga såg ju hur härlig ut som helst! Fanns i svart med, från Cellbes

En liknade den här öppna har jag haft länge, fick den i julklapp

Ellos finns de här, den här är ju liknande som den första i fuskpäls men billigare ?

Gillar man stickat så är ju den här jättefin.

Måste vara kalas utanpå skinnjackan eller om man fryser i sin vinterjacka. Det är så jag ofta använder mina.

Här har vi en annan variant, lite svårt att se men nog ser det snyggt ut:)

Snygg extraförstärkning över jackan.

Men även de tunna är suveräna.

En grå med dekorativ pärlknappar kanske?

En till grå med lite stickning i.

Cellbes har den här fina i mjukt lila

Och givetvis finns det rosa, den här gillar jag väldigt mycket, finns i blått med.

Det fanns mycket mer, så ni får botanisera själva. Ellos hade 25% rabatt på hela beställningen nu. Cellbes hade rabatt på lite av varje 🙂

Jag ska faktiskt kika runt nu, kidsen börjar skriva önskelistor. Sen brukar de glömma bort vad de sa men så blir det ju extra kul i jul:)

Nämen nu ska jag ta och plugga lite då, så jag kan bocka av det på den evighetslånga to-do-listen?

Vi hörs snart igen ??

Kommentarer

  1. Viola

    Så att Bon Jovi kommer till Sverige, 5 juni – tjoho! Måste bokas ju! (Lite udda, men du var den första jag tänkte på när jag såg deras turnéplan 😉 )

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing