Okategoriserade

Vegetariskt :)

Innehåller annonslänkar för Matsmart.

.

Jag har ju några ungar som vill äta mer vegetariskt. Jag gillar ju inte matlagning över huvudtaget och att jag då ska stå och greja med vegetariskt från grunden innan jag vet om det är gott, det finns liksom inte. Ungarna själva? Jo de kan men klagar på att jag inte gör..??

Så då är det okey att fuska med halvfabrikat:) Annars brukar jag undvika det för det är ju oftast lite mer än bara råvaror i det.

Jag har insett att Matsmart ofta har mycket vegetariska grejor och även ekologiskt och glutenfritt. Det är toppen!

Ni vet att de säljer mat och hushållsartiklar med upp till 90% rabatt, varor som annars skulle kastats. Matsvinn är något vi alla måste skärpa oss med, vi kastar alldeles för mycket. Här kan man enkelt göra en miljöinsats samtidigt som man sparar kosing:)

Det här har jag köpt. Havreburgare

Jag gillar havre, så de här tror jag på.

Och även de här

Så testar jag, är det gott så kan jag laga dem själv, är det inte gott så vet jag och är det ok så köper jag fler:)

Har ni sett nåt hos Matsmart som ni kan rekommendera? Jag ska beställa just precis nu så jag kanske inte hinner idag men jag handlar ju härifrån flera gånger i månaden så till nästa gång:)

Mitt bästa tips annars är flingor! Det finns alltid goda flingor, både helt onyttiga och lite mer nyttigt. Jag brukar också alltid köpa pumpafrön och göra egen fröblandning. Nu ska jag fortsätta beställningen, jag kom bara på att jag skulle dela med mig av detta:)

Vi hörs lie senare!!

Kommentarer

 1. Jenny

  Jag har handlat från Matsmart ganska många ggr men tycker de har blivit sämre 🙁
  Senaste gången fick vi fel varor och det tog över en vecka att få varorna.
  Jag brukade också bunkra upp med müsli/ flingor men om man söker på musli senaste månaderna kommer det bara upp typ två sorter och flingor är inte de nyttigaste sorterna.
  Hoppas det blir bättre för idén är bra tycker jag 🙂

  1. familjenannorlunda

   Aha, det var ju värdelöst! Jag har bara fått mina egna varor 😉
   Beställde igår och då i alla fall fyra olika flingor, müsli och cheerioos. Men det är ju sådär, man kan gå in igen wfter en timme så är det nya varor:)

 2. Karin

  Jag såg att de har 4 st Marabou 250 gram för 25:-, även om de är bäst före slutet av november så kan en ju baka julgodis med dem! 😉

 3. Malin

  La en beställning tidigare idag och i den var det bland annat tacobröd-vanliga och mjuka båtar, Frasbröd (skitgoda de måste du prova!) Ketchup, kebabsås, D-vitamin, Dumle, chokladburk, pasta och ett gäng smoothies till barnen.
  Bevitalkex med hasselnötscreme beställde jag sist, de är farligt goda. Chips eller andra snacks och kakor kan det blev en del av vissa gånger men lät bli nu ?
  Gillar matsmart skarpt. Brukar beställa ett par gånger i månaden.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing