Okategoriserade

Pop-up rabatt!!

Innehåller annonslänkar för Cellbes

.

Idag, just NU!! Och tre timmar framåt så kör Cellbes 30%👌🏼👌🏼

Mellan klockan 11-14 så kan ni ange :

Kod: 30NOV och sen shoppa loss:)
Efter 14.00 så är det kört så skynda skynda.
😊😊
.
Villkor: *Gäller endast i Cellbes webshop. t.o.m 01.11.2018 kl 11-14.00. Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller kampanjer. Gäller ej artiklar från Happy Holly, Soyaconcept, Dasia, Novita, Freequent, Zhenzi, Cream, Tamaris, Saki, Triumph, Canada Snow, Pulz, Sloggi, Ceannis.

Kommentarer

  1. familjenannorlunda
   familjenannorlunda

   Det vet jag faktiskt inte. Jag antar att han vet eftersom hans pappa vet. Men jag har inte sagt något, vare sig om graviditet eller att Jack kommit. Vi pratar ju liksom aldrig om något så det är ju egentligen rätt självklart att jag inte heller kommer med glädjebud😶
   Janelle är mkt tydlig i att det finns ingen morfar till Jack. Har inte hennes pappa funnits för henne så behöver han inte komma nu. Så jag vet inte om han vet och jag vet inte hur han hanterar det. Mest troligt inte alls, för jag har inte hört de mindre barnen säga något om att han pratar nåt om det. Så egentligen hanterar han det väl som allt annat – locket på. Låtsas man som inget så försvinner det nog.

 1. Anneli

  Visst är det bra med rabatter men villkoren får mig att surna till ibland. Gäller ej… och sen har du en lååång lista på undantagen. Varför inte ha lägre rabatter som gäller alla märken?
  Hälsningar, Grinig trots fredagen 😉

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing