Okategoriserade

Zombiesmittad…

…hoppas jag att jag inte är😂

Men förkyld så jag känner mig som en zombie är jag. Var på gång redan igår och en dag på Grönan hjälpte ju inte till att mota direkt.

Kanske snarare tvärtom.

Jag har sovit hela dagen idag!! Inte orkat göra ett enda dugg. Jo jag vaknade till av klockan och syrran och jag satt återigen för att få tag i biljetter. Det gick utmärkt:)

Sen somnade jag om och har sovit svettats frusit svettats och frusit och mått risigt med huvudvärk och snorig.

Bah. Att man kan bli så dålig😂.

Nu har jag ändå stått emot länge, flera månader. Syrran har hostat på mig länge, Jamie samma lika, Corrinda har varit förkyld till och från sen i somras. Men nu föll jag.

Jag försöker kurera mig med coldzyme Ipren och vatten. Få se hur det går.

I morgon kanske jag vaknar pigg? I wish!

Sov gott nu😘

Kommentarer

 1. Sofia

  Krya på dig 💕

  Såg ditt inlägg om Jotex granen. Ser verkligen jättemysig ut. Det kanske är jag som är korkad men hur fäster man en ljusslinga på en gardin???

  1. familjenannorlunda
   familjenannorlunda

   Tack ❤️Det vet jag inte😂men så fort jag klurat ut det så berättar jag. Jag tror att antingen kör jag typ tejp på väggen( har stenvägg så det kan funka) eller så säkerhetsnålar i tyget på baksidan:)
   Tror jag:)

  2. Kristina

   Du får fästa den på baksidan av gardinen typ med säkerhetsnålar eller på väggen bakom om gardinen ska sträckas/spännas så den mer ser ut som en bild. Ljusen kommer synas igenom.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing