Okategoriserade

Kanske på banan igen..:)

Jag vågar inte ropa hej än men jag mår i all fall 98% bättre än igår. 🙏🏻.

Huvudvärken har lyst med sin frånvaro hela dagen tack och lov, bara det gör ju att allt känns bättre.

Fattar verkligen inte hur jäkla risig man kan bli av en sketen förkylning. Jag blir sällan riktigt dålig men nu var det jobbigt på riktigt.

Jag låg ju hela dagen i går, gick upp en stund på morgonen efter att ha beställt biljetter till Bon Jovi men det var bara att lomma tillbaka till sänghalmen. Var uppe och åt frukost vid halv elva, och hade ont överallt. Huvudet bultade och jag mådde uselt. Jag hade lovat att åka med Trixie till banken för att fixa ungdomskort, men insåg att det inte alls skulle funka utan kröp ihop på soffan med Jordan. Sov där några timmar med öronen fulla av deras youtubers som inte direkt är tysta och diskreta😂. Försökte återigen att gå upp, jag var tvungen att handla till tacosen.. men mådde så dåligt att jag klädde av mig igen och kröp ner under täcket. Tänkte att jag skiter väl i de där förbannade tacosen, de får äta nåt annat.

Jag proppade i mig maxdos av Ipren och alvedon men huvudvärken gav sig inte. Coldzyme varje timme, och bisolvon för att det är syrrans patentgrej, bisolvon så slemmet inte fastnar. Typ. Näsan igentäppt för att sekunden efter droppa som ett jäkla såll. Alltså ni vet ju🤧.

Jag antar att jag hade feber nånstans där under Iprendimman för jag svettades så alla lakan var äckloblöta.

Och ja lite så hade jag det hela dagen.

Corrinda stack in huvudet och frågade om de skulle åka och handla och fixa tacosen, och jag vill minans att jag svarade ja på det;)

Vid halv tio-draget var jag hungrig så masade mig upp och värmde köttsoppa på burk, åhhh den älskar jag och hade drömt om hela dagen. Sen slog sig alla barnen ner i soffan för att kolla på film tillsammans och det såg så mysigt ut, jag kunde inte motstå att få lite sällskap en stund. Så jag halvlåg i fåtöljen och kikade på Apornas planet. En av versionerna:).

Då rann ögonen också, inte för att filmen var sorglig utan för att det väl skulle ut vätska därifrån med, herregud.

Hela två timmar var jag nog uppe igår. Wow.

Man kan säga att gårdagen inte går till historien som en av de bästa:)

Idag då?

Jag vaknade flera gånger under natten och snortade nässpray, coldzymade och proppade i Ipren var fjärde timme. Och vaknade sen med ont som fasen i hela kroppen utom huvudet 🙂

Efter att ha svängt, töjt,böjt och stretchat lite så kändes det rätt okey ändå. Jag klev upp och käkade frukost men var matt och yr så jag tog med Tom Sawyer och en kopp kaffe till sängen och läste den. Jag har deadline på måndag med massa uppgifter som jag ligger fett efter med nu:/

Killarna höll mig sällskap. Ganska högljutt;)

Efter några timmar var jag klar med boken och fruktansvärt rastlös. Ett tydligt tecken på att jag är sjuk😄. Aldrig någonsin har jag så många idéer och planer som bara spritter i hela kroppen som när jag inte riktigt orkar det. Nu hade jag klurat ut hur jag skulle göra med ett hörn i sovrummet.

Jag masade mig upp, hyfsat darrig på benen men annars kändes det ändå ok. Jag gick ner och duschade, och kände mig ju som en ny människa sen. Tog med nya sängkläder upp och bäddade rent. Och eftersom jag legat där och funderat så röjde jag sovrummet också;)

Och sen ett skåp i köket för att min idé till sovrummet kräver det…🙈.

Ja, jag är en idiot. Men jag tror det är lyckan över att bli frisk igen som gör något med en:)

Skåpet i köket …sen det sattes dit 2011 (?) så har det i ena hörnet fattats glashyllor. Det för att kablarna till belysningen suttit så de inte får plats. Tanken var att lämna in hyllorna till en glasmästare som skulle skära bort en centimeter stor fyrkant i hörnet. Ja… nio år senare så är jag sjuk och då minsann – då plockar man fram avbitaren och kapar ur spår i kabelkanalen. Problem solved!

Sen var jag såklart alldeles svettig, matt och knäsvag men vad gör det;)? Nu bor mina kokböcker där. Bara resten kvar, ska se om jag orkar med det när jag blivit frisk;)

.

Sen lade jag mig i soffan och slöglodde på Batman, the Dark Knight. Den är inte så bra faktiskt, kunde jag återigen konstatera. Jag orkar liksom inte kolla med fokus utan gör tusen andra saker samtidigt. Övade bokstäver med Jamie, fryste lite vårtor på en unge, pratade med Jordan om Jokerns ärr, googlade lite och så var filmen äntligen slut😂. Sen var det bara massa skräckfilmer som jag sett, även Tv tror att Halloween är hela helgen tydligen.

Så, jag läste lite till. Och kanske, med lite tur så kan jag få ihop mina uppgifter så de går att lämna in på måndag. Jag behöver en bok som ÄNTLIGEN blivit ledig, hade iofs glömt den först men jag tror jag hinner läsa den på måndag och sen göra uppgiften som hörde till, det var ”bara” en diskussionsfråga så det bör funka.

Och nu… tadaaa jag ska krypa ner i sängen som är nybäddad och kall eftersom fönstret är öppet där inne, och sen ta min medicincoctail och försöka sova.

Vi bör höras i morgon tycker jag 😘😷

Kommentarer

 1. Hanna

  Usch vilken jobbig förkylning, hoppas du har det värsta överstökat nu 🍀! Vad spelade killarna för något? Det såg inte ut som det var samma? Jag är så dålig på dataspel, det finns ju enormt utbud! Jag känner mig stenålders och föredrar böcker men mina barn gör det inte…🤗 Krya på dig 🌻

   1. familjenannorlunda
    familjenannorlunda

    Japp det stämmer!! Alla ungarna spelar det, mot varandra, med varandra, mot kompisar och jag fattar inget:) Men kul har de:)

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing