Okategoriserade

Bättre och bättre:)

Innehåller annonslänk för MEDS.

.

Jag var svinsjuk i fredags, sådär värsta sortens förkylning, för att känna mig mycket bättre på lördagen, och igår söndag var jag frisk:)

Idag är jag inte helt frisk 😂 men känner mig egentligen inte så förkyld mer som att jag varit det i nån vecka, utan jag är lite matt. Det beror nog mer på att jag sjåade runt onödigt mycket igår än att jag är sjuk.

Ni vet nog redan vad jag kommer säga nu? Låt mig presentera min bästa vän:

Ja, jag är till 100% övertygad om att Coldzyme fungerar. Jag har använt det i ett par år nu och tycker att jag kan uttala mig ganska opartiskt i frågan 🙂

Sen jag började använda det så har jag ytterst få gånger varit riktigt sjuk. De gångerna, som nu, så hade jag inget att ta till när jag kände att det var på gång. Någon gång har jag blivit förkyld fastän jag sprayat men då har jag knappt känt mig sjuk och det har gått över supersnabbt. Nu hittade jag till sist en flaska inne hos Patricia ( förlåt, jag köper ny till dig🙈) och kunde börja spraya under fredagen. Redan morgonen därpå var det bättre och ni minns ju att jag röjde skåp och fixade på kvällen då:)

Jag har övertalat massa människor om att testa och alla tycker det är humbug och vägrar… tills de tar till det i desperation och sen inser att det faktiskt funkar:) De är lika fast som jag nu.

Jag tror att man ibland ”måste” bli sjuk och att man blir det även om man använder Coldzyme, men man slipper oftast gå runt och vara förkyld lite nu och då. Jag som tränar, hatar att bli sjuk för även en liten sketen förkylning gör så man tappar massor i form, och så är det uppförsbacke igen. Två uppfinningar har för mig gjort underverk i förkylningssammanhang, det första är nässprayen, innan den fanns så tyckte jag det var asjobbigt. Jag är så gammal ja;)

Att inte kunna andas genom näsan är så besvärligt!! Det är mitt största problem när jag dyker( senast för 20 år sen😂) att cyklopen klämmer åt näsan så jag måste andas med bara munnen, det är en klaustrofobisk känsla på nåt vis. Sen är det Coldzyme som även gjort att jag sällan behöver nässpray men de två sakerna vill jag aldrig vara utan. Ja och Ipren då:)

Nu är den dyr ute i butik, så där köper jag inte, därav att jag ibland inte har någon eftersom jag glömt att beställa och vägrar betala nästan 100kr mer.

HÄR finns den tex för 140kr istf 229kr i fysisk butik. Prova, för om ni håller er friska så smittar ni inte andra (mig😇)som då smittar er tillbaka sen, osv i en evighetsvinter🙈.

.

Okey men det var faktiskt inte Coldzymens lov som skulle sjungas idag:)

Jag tänkte berätta att jag faktiskt äntligen köpt min fåtölj som jag suktat efter sen Ikea kom med den för flera år sen. Jag skyndar långsamt ja, 😂 eller så är det för att jag sparat ihop till den först nu😇. Prion var kanske inte det högsta;)

Eftersom jag sitter i den nu, med Doris i knät, och inte tänkt på att fota den så får ni Ikeas bild.

Jag älskar den! Inte för att jag får sitta i den så ofta förvisso men ändå;) Egentligen får ingen unge eller hund sitta där för den går inte att tvätta🙈.

Jag sitter ju så ofta i soffan (nästan alltid) med datorn, pluggar eller bloggar, och får ont i nacken:/

Men eftersom den här har högt ryggstöd så tänkte jag att det skulle bli bättre nu. Och om inte så får familjen bättre plats på filmkvällarna:)

Corrinda fick fria händer i vardagsrummet, hon pysslade länge, flyttade runt möbler, ljuslyktor och letade dukar och stod och tittade på sin skapelse från köket. Ändrade sig och var till sist nöjd. Och med det vi har att jobba med så är det fint:)

Jag är nu en gång för alla inte så very stylish av mig, jag föredrar funktion framför att folk ska tycka att det är snyggt. Det här rummet står på To-do-listan, högt upp, men det projektet känns samtidigt så överväldigande att jag inte riktigt orkar. Vi snackar riva ner spänntak, tapeter, slipa parkett och tja.. rubbet. Rummet är ganska litet och egentligen är den här den enda placering av soffan som går. Ja och att ha den med ryggen mot fönstret, och fåtöljerna på soffans plats,vi varierar lite. Men jag vill inte sitta med ryggen mot fönstret eller dörren ( som är där jag står och tar bilden) utan ha koll på vem som kommer in i rummet eller rör sig utanför:) Övriga väggar är för korta och till vänster om soffan finns ett fönster till.

Alltså är det såhär det får vara. Och jag är nöjd bara det är städat;)

.

Nu ska jag överge er för mina studier:)

Jag har en deadline idag och är klar med det mesta, ska förhoppningsvis bara behöva finputsa lite till nu. Men när man börjar titta så hittar man ju alltid saker man kan förbättra… och så börjar man peta… och så tar det några timmar till 😉

Fast först ska jag beställa Coldzyme så jag inte glömmer det! Hade redan gjort det när jag nu scrollade igenom inlägget för att se så det såg ok ut🙈😂.

Vi hörs snart igen😘

.

Kommentarer

 1. Ingegerd

  Vi målade vårt spänntak med Alcro grundfärg för just den sortens tak och det blev mycket bra och så mycket enklare än att riva ner och göra nytt.Snabbt enkelt och tidsbesparande. Färgen luktar mycket så att vädra under målningen är viktigt.

  1. familjenannorlunda
   familjenannorlunda

   Jag tänkte först det, men så fick jag höra att om det börjar brinna så lossnar taket i ett stort sjok och faller ner, ofta är det gjort av nåt plastmaterial och blir som napalm. Då kände jag att jag inte vill ha kvar det:)
   Det är olika material på olika tak men jag har säkert det som är farligt, jag drar alltid vinstlotten i sånt 😉
   Men jag har fattat att det är ett stort jobb och därför drar jag på det🙈🙈

 2. HelenaSv

  Toppen att det fungerar! Jag har alltid varit fascinerad av placebo och noceboeffekten. Placebo är förstås mera känt och är inte att förakta, det viktigaste är att det ger resultat..

  1. familjenannorlunda
   familjenannorlunda

   Ja nu är ju detta inte placebo, utan vetenskapligt framforskat under lång tid:) Men jag håller med, man ska inte underskatta placeboeffekten någonsin 🙂

 3. Birgit

  Jag dricker nyponsoppa, det funkar bra. När jag känner att förkylning är på gång, så vispar jag ihop lite nyponsoppa, och dricker en mugg ett par gånger under dagen. Märker ganska snart att förkylningen går tillbaka. Väl beprövat under många år.

  1. familjenannorlunda
   familjenannorlunda

   Aha! Jag gillar nyponsoppa:) Men menar du helt vanlig på påse?? Det är ju shitloads av socker i då ju…😱Men jag kan tänka mig att testa 🙂

 4. Malin

  Soffbordet, var har du hittat det? Ser ut som marmorskiva på? Är ute efter ett soffbord som är lite tyngre och inte så lätt att flytta på pga röjiga barn 😂
  Är precis som du, funktion går före utseende. Skönt att läsaBefriande från alla andra toppfixande hem. Det är det jag gillar med dig och din blogg. Det vanliga liksom. Tack! ❤

  1. familjenannorlunda
   familjenannorlunda

   Tack 😂❤️ soffbordet kommer från Furniturebox, det är några år nu, men jag kommer nog ha det i hundra år, väldigt praktiskt nämligen:)

 5. Karin

  Ett tips, lägg ett snyggt klickgolv uppepå parketten, så har vi gjort och jag blev supernöjd. Köpte ett snyggt grått golv och rummet blev kanonbra 🤗
  Kram från mig

  1. familjenannorlunda
   familjenannorlunda

   Nej, när jag nu har ett äkta parkettgolv så kommer jag inte lägga klickgolv ovanpå. Det blir slipning:) Det är den gamla parketten värd❤️. Nån dag 😉
   Men ja, det finns makalöst snygga nya med😊

 6. Malin

  Annars kan man äta zink, ett naturligt tillskott från tex holistic eller helhetshälsa.
  Jag har ätit zink varje dag i 6 år och har inte varit sjuk en enda gång! Det bygger upp immunförsvaret. Skulle jag ha lite känningar i halsen någon gång tar jag dubbel dos zink och sen är det borta! Bästa grejen!

  1. familjenannorlunda
   familjenannorlunda

   Där ser man:) Jag är VÄRDELÖS på att komma ihåg att äta tillskott. Köper och ställer fram och tar noga i några dagar för att sen glömma🙈och till sist städar jag eller nån annan undan burken och då är det ju helt borta ur minnet:)

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing