Okategoriserade

Kan vi prata lite?:) SF och LOL.

Det var ett tag sen jag upprörde mig lite över totala trivialiteter 😉 Jag har inte stött på så mycket, och jag har redan klagat över parkeringsavgifterna på shoppingcentrerna väl? Det lär komma igen för det stör jag mig på så jag blir motvalls å det grövsta 😉

Men först detta med att SF Bio byter logga. Det står alla fritt och även om jag nu gillar traditioner och ”det var bättre förr”;) så tycker jag ändå att ett byte ska ske uppåt. Inte ett nedköp.

SF bio byter namn till Filmstaden så inte så konstigt att de vill uppdatera sin logga.

Från detta, välkända, alla vet att det är film på gång :

Till… tja? Får ej kemtvättas med perkloretylen?? Eller vad fasen det är för tvättråd ?

Måste googla, så här ser tvättråden ut:

Kemtvätt, ej starkare medel än flourväta och tvättnafta. Förbjudet.

Praktiskt att återanvända symbolen 🙈. Så ska vi gå på bio eller till kemtvätten?? I och för sig är en del filmer så usla att man lika gärna kan glo på en tvättmaskin som snurrar;)

Bu eller bä? Hiss eller Diss?

Jag tycker den är skitful!!

Sen!!

Jamie var på kalas i söndags och vi åkte för att köpa present. Butiken har bytt plats och var för mig helt ny så jag hittade inte utan fick scanna av hela. Gick förbi den här, såg prislappen i ögonvrån och var tvungen att backa tillbaka …Jag måste sett fel???

Tusen spänn! För nån överraskning? Förvisso en STOR överraskning men ändå. Tusen spänn på något helt osett?

Är folk på riktigt gjorda av pengar? Stenkorkade? Slav under sina barns önskemål 🙈? Kan inte neka pga femtielva olika hittepå anledningar?

Jag frågade på instagram vad det var, och fick dels svaret att folk på allvar köper detta😱😱, och att LOL tydligen är nån docka. Googlade såklart och om jag fattar så är det alltid(??) överraskningar.

Detta set för runt 500kr beroende på vart man köper.

Det känns ju… värt. Not.

Undrar om det är fyra dockor med lite mer ombyten i tusenlappsvarianten? Och undrar om man som vuxen tycker man gör ett bra köp?

Jag är SÅ GLAD att mina tjejer är stora nu, och att mina killar skiter i sådana här grejer!!

Jodå det fanns massa skräp även till mina och jodå jag har handlat svindyra skitleksaker jag med. Men då VISSTE jag vad jag köpte:)

Rent teoretiskt så kan man lägga tusen spänn på den här och öppna för att inse att man redan har många av prylarna?

Jag får en grym känsla av Kejsarens nya kläder även här. ”Men det är ju bara skräp?” Kommer nån säga snart och så försvinner LOL dockorna och nästa svindyra grej kommer 😉

Leksaker är löjligt dyrt.

Men jag personligen skulle aldrig köpa något, vad som helst, som jag inte visste vad det var, för tusen spänn. Inte för 500 heller, det jag kan sträcka mig till är kanske 50kr:) Typ hemlig påse på Gröna Lund.

Om det inte är mina Glossybox edyl , men där vet jag ju att det är produkter man kan ANVÄNDA eller ÄTA UPP. 😂 Helt annan sak.

Inte en plastdocka med bikini;) som jag dessutom mest troligt dammsugit upp inom en vecka.. och som ungarna garanterat tappat bort efter två dagar.

Jag har en känsla av att man borde satsat på att bli leksaksfabrikör. Fast det är ju inte försent förresten, gäller bara att prångla ut nåt totalt onödigt skräp som man sen måste uppdatera eller samla på i evigheter.

.

Innan nån känner sig kränkt eller förolämpad eller så, man får göra som man vill:)

Men JAG tycker det är vansinne att köpa osedda leksaker för de beloppen.

Vad tycker ni?

Hiss eller Diss? Bu eller Bä?

Nu ska jag pumpa cyklar tydligen 😜hörs senare:)

Kommentarer

 1. Sofia

  Jag håller med dig om att SFs logga var bättre tidigare, men det handlar inte om att de vill förnya sig, utan att de är tvungna. Eftersom att SF Bio bytt ägare tvingades de byta både namn och vinjett. Dessutom hade folket möjlighet att rösta på tre olika vinjetter. Sen håller jag med om att det inte var till det bättre men jag har mer förståelse när det handlade om ägarbytet och inte pga att de kände för det. Men som med allt annan oväsentligt så vänjer man sig även här. 😉

 2. Marie

  Håller med dig loggan är ful som du säger ser ut som tvättråds logga 😂
  Har inga egna barn så slipper utgiften barnleksaker (förutom till syskonbarnen vid jul/födelsedagar) och tjatet men hade jag haft barn så aldrig jag lagt 1000 kr på något där man inte vet vad man betalar för inte ens 100 kr.

 3. Monica

  HEJ Håller helt med dig, mina stackars barn får aldrig några såna jippo leksaker, och definitivt inte för 1000 spänn. Jag tjatar mer än en gång när julönskelistorna kommer att är det verkligen det du vill ha, kommer du att leka massor med denna sak, oftast när jag tjatat en massa gånger så kommer de på att nja kanske inte kommer leka så mycket med den, men då får de ofta den saker de väljer istället.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing