Okategoriserade

Att lyda skyltar..

Innehåller annonslänk för Meds

.

Jag beställde från Meds igår och skulle få det hemlevererat idag.

Inga konstigheter alls.

Budet skulle komma på kvällen och jag satt och kollade på tv med ett öga ut på gatan. Rätt var det är så ringer det, och jag bara antar att det är han så jag svarar, annars ogillar jag okända nummer.

”Hej jag skulle leverera från Meds och jag står här ute på gatan nu. Men det står en lapp på grinden att jag inte får gå in.”

Okey…? Vaddå för lapp?? Det tar en sekund innan poletten trillar ner…

Trespassing betyder alltså typ Inkräkta…

”Amen åhhh det är bara ungarnas Halloweengrejor! Kom in du bara, det är ingen fara!!”

Ljög jag, för det är ju ändå jag som både köpt och satt upp dem, men skyllde skoningslöst på ungarna.

Jag gick och öppnade dörren och kan meddela att han såg på mig med fruktan i blicken. Tacka fan för det liksom… ”kom inte in, vi är less på att gömma liken…”

Jag försökte se mitt allra snällaste ut men misstänker att han inte föll för det. Han sa nåt om att det ju var en riktigt skylt, inget som ett barn skrivit, och hade så bråttom iväg igen. Det är tur att det var mörkt ute kanske så slapp han se alla vapen av olika kaliber som ligger strösslade ute i trädgården. Jag har allt från små revolvrar till vassa stora puffror, till automatvapen och eldpilar. Ingen ordning alls.

Det var första gången som någon faktiskt inte vågade sig in. Tror jag.

Jisses det kanske är därför vi får så lite besök;)?

Ja herregud 😱🙈lite pinsamt är det, och jag tycker synd om honom. Men det är ändå mest dråpligt 🙈.

Kanske ska ta ner dem för i år:)

Nu sova lite , natti natti 😘

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing