AllmäntBarnbarnResa

Chris, Jack, Karlstad:)

Mitt i natten igen:) Men jag är som mest produktiv då, det är bara så.

Kanske att hela min kväll blev förskjuten också när Corrinda och Novalie kom in i vardagsrummet och slog på en film. Med Chris Pratt. ♥ Herregud, när man sitter i fåtöljen och fånler tillbaka när han smajlar med glimten i ögat på TV:n, då är det illa:)

Passenger, hetter filmen, den var bra. Chris är alltid bra:)

Mina barn tror alltid att jag är Google. Det är i och för sig rätt trevligt att de tror att jag kan allt, och jag kan alltid fråga riktiga Google i smyg, hehe. Idag frågade Corrinda hur gammal Chris Pratt är, och jag sa – strax under 40, och på frågan hur lång han var sa jag 187cm. En koll på IMDB, världens bästa ställe för att kolla upp skådisar och filmer, så visade det sig att han är tio år yngre än mig, alltså strax under 40;) och 188cm lång. Men är jag bra eller är jag bra!

Sen blev det riktigt bra när hans son heter Jack. Killen har bra smak när det gäller namn också. Pluspoäng.

Och för att då helt osökt komma in på ämnet Jack…:) så var han och Janelle och hälsade på oss idag.

Janelle messade och frågade om de fick komma och jag svarade såklart JAAA!

Corrinda har utvecklingssamtalsdagar i skolan vilket innebär att de ska jobba hemma förutom den tid de har sitt eget samtal, så hon var här hon med. Doris sprang som alltid och mötte vid grinden och eftersom hon nu övervunnit sin rädsla för bebisen så slickade hon honom i ansiktet så han vaknade:) Stackarn. Men han somnade om så gott i min famn ♥

Han är så himla fin den här ungen! Jag är inte det minsta opartisk men jag har ju ögon att se med, och han är faktiskt extra fin.

Han sov en timme eller så i min famn, och sen vaknade han. Bajsade så hela huset hörde och fick en ny blöja, och sen mat av Janelle, sen somnade han om hos moster Corrinda.

Tydligen så hade han stökat lite i sömnen i natt, gnytt och gnällt utan att egentligen vakna, men var ändå trött. Han är lite drygt två månader nu, lillfisen.

Vi satt och fikade lite, och snackade i några timmar. Jamie kom hem, medan både Lovelia och Jordan ringde och sa att de gick till kompisar. Det var med andra ord ovanligt tyst i huset.

När Janelle och Jack åkte hem så pep jag till affären för att handla och hämta paket, sen var det matlagning och Dorispromenad och så dusch och TV.

.

Doris ska på sleep-over i morgon 🙂

Jag ska till Karlstad på en pressresa, vi ska få se Europapremiären av musikalen Something Rotten, och det ska bli så kul. Jag känner ingen annan, vilket är rysligt spännande, det är kul med nya bekantskaper. Haha, hade nån sagt det för några år sen hade jag trott de var dumma i huvudet. Jag, åka ensam med folk jag inte känner? Va? Tåg, utan att ha en aning om egentligen någonting? Nääääähää:)

Men jodå:)

Och då passade mamma på. ”Jag tänkte, jag hämtar Doris hem till oss, så slipper de ha hand om henne där hemma:)”

Så, jag misstänker att Doris kommer ha det alldeles fantastiskt hos mormor och morfar, med god mat, promenader i deras hoods och bara mys och gos:)

Jag blir borta över natten, dagen efter ska vi få en stadsvandring, och det är Visit Karlstad som anordnar det hela. Jag har släkten där, så helt okänd är inte stan, men nästan, det är många år sen jag var där. Det jag vet är att solen faktiskt alltid skiner där, så jag tar gympaskor, och sen att det är väldigt vackert vid nåt vatten…. Ska se om jag blir klokare sen:)

Är det någon som sett den här musikalen? Jag har googlat och den verkar väldigt bra.

Innan jag drar så ska jag först skjutsa mina föräldrar till ett besök klockan 8.30 och sen gå med Corrinda på hennes utvecklingssamtal, 9.20. Fatta, jag får hänga med fast hon är myndig, det känns faktiskt väldigt hedrande ♥ Tåget går 12.12, så jag borde inte få bråttom nånstans. Ta i trä!

Jag stod med resväskan och skulle packa, och tyckte det skramlade om den, det är inte mycket med en liten pyjamas, och ett ombyte plus en necessär. Jag kanske måste stoppa i lite extra;) Och så får Bilbo hänga med, det är nästa bok i skolan. Har ni läst det? Jag är inget Sagan om ringen fans, men har heller inte läst någon av böckerna, så kanske jag blir?

 

Nejmen nu ska jag väl sova kanske.

Vi hörs snart igen 🙂

Kommentarer

  1. Anna

    Carola! Du är min inspiration i mamma-livet! Mina barn är snåttingar nu, men jag hoppas att jag kommer ha en sådan fin relation med dem också när de blir stora, som du verkar ha med dina. Du gör ett grymt jobb, stor eloge till dig! ?

  2. L

    Låt inte hunden slicka bebisen i ansiktet, låt aldrig nånsin hunden slicka nån i ansiktet. Det KAN bli blodförgiftning av sånt

        1. L

          Skämta inte om det. När du haft anhörig som de tror fick blodförgiftning pga hundslick då kommer du inte tycka det är roligt alls. Personen höll på att stryka med och har sviter efter sjukdomen än efter att i lång tid legat i koma. Tvivlar ni
          på att det förekommet så finns ju Google.
          Maximal otur skriver du, jo, lika mycket det som att ge bebisar rs virus genom att snosa och gosa när de är nyfödda. Man raljerar inte övet sånt som kan hända och ge svåra följder

          1. Profilbild
            familjenannorlunda

            Man får raljera över allt. När man inte längre får skämta om saker så är det väldigt illa. Men man HAR ju maximal otur om man får blodförgiftning av att en hund slickar på en. Det är ju inte direkt som att det händer ofta. Med tanke på hur mkt ens jycke slickar på en och med tanke på hur många hundar/ägare det finns kontra hur många som drabbas av en sepsis pga det.
            Man kan drabbas av massa skit men för den saken kan man inte skydda sig mot allt. Man kan heller inte jämföra RS som är ett vanligt förkylningsvirus med blodförgiftning. Det är nästintill omöjligt att undvika förkylning och man ger det heller inte medvetet till någon bebis. Jag är ledsen för din anhörigas skull, och förstår att du är extra orolig. Men man får inte bli hysteriskt orolig med katastroftankar. Det gäller att använda sitt sunda förnuft.

  3. Karin

    Välkommen till Karlstad! Karlstad ligger ju intill Vänern och det är Klarälven som flyter genom stan. Jag promenerar längs älven flera gånger i veckan. Fast jag är tvungen att göra dig besviken.. solen skiner inte alltid här. ”Sola i Karlstad” var egentligen en mycket glad servitris som jobbade på stadshotellet för länge sedan. Det finns många fina platser att se och besöka runt omkring stan, Räggårdsviken ute på Hammarö är som Bohuslän, Skutberget som vid det här laget nog är rikskänt, där vill de bygga en Muminpark trots att halva stan skriker nej! Välkommen och hoppas du får en trevlig vistelse här! Tänkte på alla böcker du ska läsa.. flera finns nog kanske på ljudbok om du föredrar det.

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Tack:) Det ringer en liten klocka om servitrisen så det visste jag nog
      nånstans, men föredrar riktiga solen. Som enligt vädret ska lysa med sin frånvaro så det blir väl vanlig jacka på:)

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting