Okategoriserade

20% på Jotex kanske?

Innehåller annonslänk för Jotex

.

Jag åker tåg, inte alls lika fint som på ditvägen utan helt vanlig vagn, dessutom är det visst förseningar. Jag skulle byta i Södertälje men efter att ha snackat med konduktören så åker jag fram till Stockholm c där möjligheterna att komma vidare är större:)

Det blir nog bra. Men jag har lite tråkigt här, sitter med tre okända som jag inte vill snacka med, dessutom pluggar de. Jag har redan gjort mina uppgifter till mitt eget plugg så jag ska snart ta upp Bilbo.. fast den var inte så kul..

Men innan dess ska bi få shoppingtips och rabatt:)

.

Jag har ju berättat att jag beställt den här fantastiska julgranen i form av en vepa.

Den ligger lite på vänt, men jag har faktiskt en annan med ?

Nämligen denna adventsstege! Ser ni skuggan bakom, så fint:)

Jag ska visa er sen hur den blev när jag dekorerat den. Jag hoppas det blir lika fint som det är i mitt huvud… Det vet man aldrig 😉

Jotex har flera superfina vepor med julmotiv just nu, antingen ren dekoration eller som denna stege som ju även är en adventskalender. Man kan då välja att hänga dit egna små paket eller bara låta den vara söt. Jag har inte väggar till alla men habegäret är starkt.

Om ni känner lika, på valfria varor då;) så kan ni passa på nu för med kod

CHRISTMASCAROLA (måste skrivas i versaler) så får ni 20% rabatt på hela er order. Gäller även mattor och möbler men inte rea.


*Villkor: Kan inte kombineras med andra erbjudanden, rea eller rabatter. Endast en gång per kund. Koden är giltig t.o.m. 2018-11-18.

Shoppa loss nu:)

Och OM ni köper några av de här veporna och dekorerar med ljusslingor eller paket, så får ni gärna maila mig en bild på det. Jag tycker det vore så kul att se hur ni gjort, och ja okey då.. kanske sno era idéer hem till mig;)

Nä, vart är du, Bilbo 🙂

Hör sen!

 

Kommentarer

  1. Henrietta

    Fesen rabatt. Väntar på en bättre, har spanat in en grej på 1495 jag vill köpa. Ellos är alltid generösa med sina rabatter. Är inte Jotex det? Någon som vet? För isf är ju 20% bättre än ingenting.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting