Okategoriserade

Jag kan inte än..

Igår var en jävla helvetesdag, och jag börjar gråta direkt nu. Det gör för ont just nu. Ni som följer mig på instagram vet att vi fick säga adjö till vår fina Smulan igår❤️.

Jag vill skriva om det, men inte just nu. Just nu gör allt förjävlaskitont och gråter inte jag så tröstar jag nån annan. Det är en oerhörd sorg som ingen som inte upplevt det förstår. Ett älskat husdjur är som en familjemedlem.

.

Jag måste få sörja en stund, och jag kommer göra det här genom att skriva helt vanliga inlägg om typ ingenting. Att skriva är min väg igenom jobbiga saker även om jag undviker ämnet. Jag behöver det, och jag hoppas ni fattar. Så småningom kommer jag vilja dela allt med er, och för min, familjen och Smulans skull vill jag ha det på pränt.

Okey?

Nu vet ni.

Det gör ont och ögonen är svullna och tja.. det är tomt och suger. Helvete.

Vi hörs snart, nåt trivialt och icke-gråtframkallande inlägg🙃

❤️

Kommentarer

 1. Anneli

  Gråt du, det blir lättare längre fram som du ju redan så klokt skriver. Jag sörjer ännu vår hund som dog för tre år sedan. Hittehund från Estland med ett alldeles eget ”rum” i mitt hjärta!

 2. Margaretha

  Fina Carola, ett älskat djur är borta o man saknar det djupt ! Det är så svårt ,men tacksamheten för att man fick ha det
  är också stor. Man minns o man pratar om alla skojiga minnen .
  Vet verkligen hur du o familjen känner nu,det är många år sedan vår älskade Missy lämnade oss,men saknas för alltid!
  Många,många kramar fr oss !!!!!

 3. Therese

  Beklagar er förlust vet precis hur det känns och förlora en kär familjemedlem skickar många kramar till er låt det ta tid vi finns här

 4. Marie

  Beklagar, et hur jobbigt det är ❤️ Glömmer aldrig den dag jag var tvungen säga hejdå till min älskade lilla katt, värsta jag varit med. Men hon led och de fanns inget att göra. Kan gråta än i dag ibland när jag tänker på henne.

 5. Linda

  Ja det är jobbigt när husdjuren dör.Min bondkatt blir snart 18 år.Den kom med mig när jag flyttade hemifrån och följt mig i med och motgång sedan dess.Vill inte tänka hur tomt det kan bli utan min gamle vän. När mina barn var små och sovde i barnvagn låg den under i korgen,i dag är barnen 15 och 10 år känns otroligt att katten varit hos oss längre.Nu börjar den bli lite tröttare och sover mer och är inte så snabb längre men när julgranen kommer fram vill den nog plocka ner julgranskulorna.

 6. Annika

  Fina du – förstår precis vad du går igenom- vi med våra katter och hundar genom åren. Saknar alla så galet mycket. Och en råtta (kanske inte saknar lika mycket) … hoppas att du log lite nu i all bedrövelse – en råtta…
  Det får ta den tid tar men det går över. Eller lättar. Eller nåt. Men låt det ta den tid det tar. Vi är här! Kram ❤

 7. Madde

  Nu springer Smulan pigg o kry på ängarna i regnbågslandet tillsammans med er katt Zlatan. Vet hur det känns- även om jag inte kan sätta mig in i just din sorg o känslor. Är uppvuxen med hästar i ungar år och har haft hund i hela mitt liv: många minnen, många avsked….. det gör lika om varenda gång. Men de ska inte behöva lida, även om det känns djupt i hjärtat av sorg. Nu har vi en hund och för första gången två katter: jag hoppas de får ett långt liv. Känner med er alla i familjen. Styrkekramar.

 8. Nelly

  Vet hur det känns, har katt haft katt i 40 år, de flesta hämtade från djurhemmet där de blivit lämnade av olika anledningar. Kolla på ” mammamys” blogg, hon har en katt som söker ny familj då husse och matte hamnat på sjukhem. Jätte söt liten ”sotis”. Kan kännas skönt i allt elände att ha räddat en liten vän.

 9. Jenny

  Jag har inga husdjur och har aldrig velat ha heller så jag kan inte förstå din sorg.
  Men jag förstår att det gör jävligt ont 💔
  Många kramar till dig och alla i familjen ❤

 10. Sofie

  Beklagar. ❤ Måste kännas förjävligt. Min katt är snart 18 år, har växt upp ihop med honom. Kommer gå under totalt när han går bort.

 11. M

  Beklagar sorgen o en stor kram till er alla💕. Vila i frid fina Smulan, nu får du och brorsan chilla uppe i Katt-Nangijala🐾.❤

 12. Lola/Carola

  Känner så med Er, hela familjen. Förlorade mina 2 katter (livskamrater) i april.
  Har nu 2 nya jättefina kattungar, men tänker dagligen på o saknar dom som inte finns här längre.

  Styrkekramar till Er allihopa! <3

 13. Å

  Åh- upplevde samma sorg i februari när min kattpojke fick somna in, man blev helt lamslagen av chock… det var vidrigt, men blir bättre efter ett tag ❤️ stor värmande kram till dig!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing