OkategoriseradeShoppingTips

Pop-up sale för Lindex:)

Innehåller annonslänk för Lindex.

.

Det här verkar vara en ny grej väl, att ha pop-up reor som bara varar en dag, eller några timmar?

Idag har i alla fall  Lindex en sådan Pop-Up Sale som gäller all rea. Hela 50% extra rabatt på alla reavaror!

Men hallå, vad bra! Jag har kikat såklart, och hittat en hel del, bland annat den här klänningen som jag tycker passar även under tråktiden höst och vinter, eller?

Blommig klänning

Solbrillor kan man aldrig ha för många av, fråga mig som lyckades tappa ett par i en easypeasy barnkarusell på Disneyland och ett annat par i Turkiets vågor en vecka senare:) Eftersom jag i många år dessutom hade glasögon, fast jag hatar det ja, men jag gjorde ett tappert försök på säkert tio år att ha dem som förstaval, därför vet jag med bestämdhet att jag avskyr det:) men då kan man inte ha solbrillor. Jo man kan gå till optikern och köpa slipade, dyra men man kan liksom inte köpa bara som slit-o-släng-accessoar. Det jag heller inte klarade av med de slipade, för jag har testat, är att när jag exempelvis kör bil med solisar på och åker in i en tunnel så ser jag inte ett shit. Att bara fösa upp dem i håret är enkelt, men att byta med ett annat par är krångligt, belive me:)

Jag har dessutom, för att krångla till allt lite extra, brutit näsan en gång i tiden, jag var tolv år. Den är fixad men jag är väldigt känslig för tryck över näsryggen. Det märks inte direkt utan efter att jag haft glasögonen på en stund, ibland minutrar ibland lite längre. Ibland kan de glasögon som jag haft dagligen i månader plötsligt ge mig superont och skava satan, ge värsta märkena och hela dagen blir en plåga.Det är såklart en starkt bidragande orsak till att jag på allvar hatar brillor:)

Ja, med denna långa utläggning ville jag bara säga att jag älskar solbrillor och alltid dras till dem, och är de på rea så köper jag nästan alltid. Kan inte jag ha så kan nån av tjejerna. Jag har flera par i bilen, i väskan, och i husvagnen.

De här lila kostar 24 kronor, och är alltså ett perfekt tillskott i min samling:)

Den här kjolen väckte också habegär, inte bara hos mig utan även mina stora tjejer gillar det här mönstret.

Skorna däremot…. de får en stor tumme ner, det ser ut som gamla tofflor;)

.

Ja, titta själva, det finns en hel del guldkorn, men rean gäller alltså enbart idag, TORSDAG 15/11!

Gäller endast reavaror och kan inte kombineras med andra rabattkoder.

Koden ni behöver ange är: 1846sale

 

Happy shopping:)

Kommentarer

  1. Anna

    Carola! Du va den första jag kom att tänka på när min man kom på att efter 9år (13år tillsammans men med ett 9årigt barn ihop)så va inte kärnfamiljen ngt för honom, viktigare var kompisarna o den sociala biten o då inte familjen inräknad. Har fått ”jaga” honom i alla år då vi alltid blir bortprioriterade och nu har HAN tröttnat! Att jag tröttnat för nio år sedan med att förnedrat böna och be att han skulle tillbringa tid ihop med oss det är inte så aktuellt just nu.Jag ville ju bara hålla ihop familjen som han absolut önskade sig(jag var nämligen redan färdig med den biten egentligen)Känner mig sjukt blåst, blåst på det mesta…Va bara tvungen att skriva av mig o då till ngn som oxå har blivit blåst av en egotrippad karl….Hur finner man ork undrar jag??M v h En jätteledsen ensam kvinna

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Ja, på vanliga brillor, men det funkar utmärkt på solisar. Jag vet, lite dubbelt;) men jag tycker inte att det är en fin modell med klara glas?

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting