Okategoriserade

Vill ni se min julkalender ?:)

Innehåller annonslänk för Jotex

.

Jag berättade ju om min fina julgransvepa som jag köpte från Jotex, men barnen ( och jag😊) blev väldigt förtjusta även i en annan vepa. Det är en julkalender:)

En julstege-julkalender 🙂

Egentligen så behöver vi inga fler, min mamma har ju pysslat ihop en till varje barn, men… jag har ju ingen:)

Och, min tanke med att ge med mig för tjatet;) är att kunna ha den uppe pyntad och fin hela julen. Barnens paket öppnas ju, de här får inte öppnas 🙂

Alla paket är inte uppe, utan ligger och väntar i korgen:)

Jag har hängt upp den på en gardinstång, en såndär platt i metall, som jag sen kunde lägga på ventilationsrören som går uppe under taket, och använde magneter som stöd. Jag var tvungen att damma av rören bara, hehe, det är inget ställe jag fokuserar på. Syns inte och svårt att komma åt. Alltså finns det inte. 😇.

Just nu hänger den för dörren till Trixie och Lovelias rum, jag hade inte alls tänkt att den skulle sitta där, men de älskar det:) De ser den när dörren är öppen och tycker det är så mysigt. Det är en halvmeter mellan den och väggen så de kommer ut och in som de ska.

Jag fäste en ljusslinga på baksidan, använde vanliga knappnålar, och sen ställde jag mitt ljusträd bakom, och det ligger en färgad ljusslinga på golvet med som jag ska ha i granvepan sen.

Jag pyntade med en smal girland i guld och små garntomtar, förutom paketen då, men det syns knappt.

Den hänger nere precis vid trappan så det är knöligt som sjutton att fota, men vi tycker att det blev fint 🙂

Får vi godkänt?? 🙃

.

Ni kommer väl ihåg att ni får 20% rabatt på hela Jotex sortiment med koden :

CHRISTMASCAROLA (måste skrivas i versaler)

Gäller t.o.m 18/11


Kommentarer

  1. Jennifer

    Superfint! Kom ihåg att du en gång länkade till en liten kyrka, med ljus inuti. Hittar inte inlägget och kan inge komma ihåg vilket företag det var ifrån . 😬 Minns du?

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing