Okategoriserade

När man har rätt ändå?

Innehåller annonslänk för Matsmart

Som jag alltid sagt, tänk att man har forskarna på sin sida också:)

Speciellt sista stycket är ju klockrent. Rättvist för ALLA. Även oss morgontrötta:)

.

En annan sak som jag såg igår på Ica Kvantum..

Lite undrar man ju, vad kostar kasslern?;)

Varför? Är nog ändå min stora fundering här. Råkade de printa ut massa lappar och tänkte att det är lika bra att använda alla? Tänkte de att folk är jävligt tröga överlag?

Hade de ledsnat på att folk jagade efter dem och frågade. ”Vad kostar kasslern??”

Ja, vad tror ni:).

.

Jag ska snart iväg, måste först handla, sen ska jag få nya fransar av Dau, vilket känns bra, jag har gråtit bort dem rejält. De gör sån jäkla skillnad! Utan ser jag trött och ledsen ut, med blir jag iaf piggare om än inte helt pigg;) . Jag älskar dem och det är min främsta vardagslyx som liksom gör gott ända in i själen. Jag blir ju trött av att se mig själv glo tillbaka i spegeln annars ju:)

En pratstund med henne ger dessutom extra positiv energi, hon är en härlig person❤️.

Sen bibblan med ett ton böcker, jag försökte nästan få Corrinda att ta dem;) Hon går i skolan precis intill och hjälper mig ofta hämta/lämna böcker, men idag kändes det faktiskt taskigt, detta är tungt.

Hemma sen igen är det fullt ös. Tisdagar är det både basketskjutsning och gympa. Fyra vändor inom några timmar, och så ska maten hinna lagas och ätas där nånstans med. Oftast har jag förberett under dagen just sådana här gånger, och det blir alltid något enkelt som går att värma.

Och precis nu fick jag avi från Matsmart

Mina paket , för det är två, jag beskar bara så ni inte skulle se vilka siffror jag ska ange;) har kommit. De är så snabba!! Jag har minne som en guldfisk så just nu minns jag inte vad jag beställde..men jag vet att det var något där i som jag ser fram emot att prova:)

Och sen blev det jubel hos kidsen för deras favoritflingor, nån muesli med kakao fanns, så den beställde jag flera av. Och just ja….?

Alla barnen kan se fram emot en julkalender 🙂

Så, jag måste hitta lite tid att hämta paket också.

Ikväll ska jag kolla fotboll ute på OLearys, med syrran och några av killarna. Det ska bli så kul, det var alldeles för länge sen vi sågs nu. Det blev vansinnigt tajt med hämtningen från gympan, men jag får hjälp av Patricia❤️.

Jaha, kanske dags att sätta fart då? Kaffet är urdrucket och jag måste leta reda på strumpor, sen så. Vi hörs snart igen ?

Kommentarer

  1. Mie

    Haha…jag kan inte sluta skratta åt kasslern! Jag veeeeet, jag har riktig torr humor, men jag tycker det är sjukt roligt.
    Så sjukt roligt om man letar upp en anställd och försynt frågat:
    – ursäkta mig, vad kostar kasslern?

  2. Loppan

    Forskaren glömde nog ta hänsyn till att de flesta har ett liv utanför arbetet också idag. Att arbeta 10-18 skulle nog stressa sönder de flesta i långa loppet!
    Våra kroppar hänger inte med evolutionen. Vi är inte anpassade efter kost med överflöd och kolhydratsnomber, ej heller för ett liv med både arbete och fritid. Jobba på vår gård när solen väckt oss och sedan sova däremot, som när vi var bönder allihop, det blir vi säkert fortfarande mindre stressade av. Allt va bättre förr! ??
    Men om 200år när kroppen kommit i fatt löser det sig nog – om inte samhället fortsätter att utvecklas innan dess… ?

  3. Jenny

    Fast om man börjar kl 10 måste en ju jobba till 19 ? fy fasen, värsta tänkbara enligt mig. Då försvinner ju hela dagen enbart på jobb. Skulle önska att fler jobb hade möjlighet att välja dock. Jag börjar jobba kl 5 och det är ju väl tidigt men samtidigt skönt att sluta tidigt. 10-14 med full lön vore något ?

  4. Lilian

    Jag vill ju börja senast 7 och har alltid gjort det. Det gick bra även under åren med barnlämnande på morgnarna. Bättre att ha jobbet avklarat och sedan komma hem. Annars kanske man bara sover bort hemmatimmarna..

  5. Mary

    Min gissning någon i personalen har bett nyanställd, praktikant eller annan ovan vid jobbet tömma kylen lägga kassler i den. Sedan gett instruktion byt alla lapparna mot nya med kasslerpriset. Så 12 varor ut och en ny in = 12 kasslerlappar ?

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting