Okategoriserade

Hemmamys!

Innehåller reklamlänkar för Cellbes.

.

Jag har inlett julen nu:)

Eftersom jag var rädd för att de skulle ta slut så beställde jag julbelysning från Cellbes så fort de kom. Om det är något som jag är riktigt jäkla svag för så är det mysbelysning?. Jag kan inte låta bli och varje år så kommer det ju nytt så jag måste köpa flera. Det gör inget för huset är stort, barnen många och man kan inte ha för mycket ljus i mörkret.

Det är ju ingen idé att packa undan så jag har ställt fram delar av det:)

Det här ljusträdet finns som golv- och bordsvariant. Jag köpte två av varje och de flyttade direkt in hos olika tjejer:)

Tavlan med Led är mkt finare i verkligheten. Stjärnorna blinkar lite svagt och mysigt 🙂

Den här lyktan med snögubben verkar vara slutsåld. Tur att jag slog till direkt!! Den står på köksön, lyser och snöar och är magisk. Väldigt mysigt och lugnande att se på.

Men det finns en annan variant, mer som en stallykta med tomte Den fanns kvar just nu iaf.

Just att det snöar och lyser är så fint! Den drivs med antingen sladd eller batterier, perfekt med valmöjligheter då kan man även placera den där man inte har el:)

Sen har jag för att komplett gå julbananas även invigt min pyjamas med snögubbar på:) Eller det är ju mer vinter än jul iofs:)

Jag älskar den, och idag är det, i Black friday anda, 30% på underkläder, sov och myskläder

Det fanns en hel del fint att välja på, mysiga brallor bland annat. Och mysigt gillar jag:)

Mer och mer inser jag. Förr hade jag oftast jeans på hela dagen men nu är det ofta något mer bekvämt. Jag har helt klart inspirerats av tjejerna i huset som bor i mjukiskläder för jämnan 🙂

Nå, men jag ska sluta svamla så ni kan shoppa. Så hörs vi senare, jag ska träna lite först bara 🙂

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting