Okategoriserade

Sjuka män, orkidé, black friday.

Innehåller annonslänk för Jotex

.

God förmiddag!

Jag är inne på andra koppen kaffe, andra tvätten att sortera och bara resten kvar;)

Hallen är ett smärre kaos, det är ju nästan så man får tacka för det, eftersom det beror på det hittills ”varma” vädret. Det är dubbel, trippel uppsättning av allt. Tunna, mellan och tjocka jackor, gympadojor, foppor, gummistövlar och höstskor, vantar, mössor, halsdukar, Doris regnkappa och tvåtusen hjälmar och cykellås. Häpp.

Jag måste ha en ny matta dit, den jag lagt ”tillfälligt” är för kort och dessutom en plastmatta som åker ihop i en korv. Den gamla ligger i garaget, den skulle tvättas och jag kommer inte ihåg om det blev så eller inte?.

Ja, alltså hallar… jag har nog skrivit det förr men tjatar väl då – jag vill ha en stor hall. Jag har aldrig haft det, utan alltid sådana små rackare där man fått använda skohorn för att ta sig in. Perfekt när man är många liksom;)

.

Men bara man tagit sig förbi den, blundades för att slippa få spunk, så är det hyfsat. På ytan;)

Jag köpte tre orkidéer förra veckan, på utförsäljning, kostade 20kr styck. Det gillar jag:). Orkidéer är en blomma som jag klarar av, de får vatten ibland, mer sällan än ofta, och bara en skvätt. Sen blommar de och blommar om och om och om. De flesta har jag haft i ganska många år nu, men fyller på ibland för jag tycker det är en fin blomma.

Ser ni på väggen? Mitt fina stora fat från Jotex sitter där som dekoration när det inte används:)

Och Herrejösses! Jag har glömt, försökt förtränga, Black Friday, jag blir lite stressad av det?men alltså om ni gillar Jotex så kolla in nu !!

Riktigt bra rabatter till skillnad från många andra jag sett:)

Jag ska tipsa er om lite fler senare:)

.

Igår skulle vi se på fotboll ute på OLearys. Det gick ju sådär kan man säga;)

Några timmar innan så messade en av killarna, han var matförgiftad och kunde inte riktigt lämna hemmet;) Kille nummer två messade strax därpå, förkyld. Och eftersom alla vet hur en kille mår när han är riktigt förkyld så är han väl ursäktad han med;).

Faktiskt kändes det rätt skönt. Det var tråkigt att inte ses såklart, men dagen var lite stökig så det var skönt att inte dra iväg ännu en gång. Nu lämnar ena killen landet för en svinigt lång utlandsvistelse ( ja lite avis) så vi hoppas vi hinner ses innan.

.

Nej, jag tappade fokus lite nu:)

Fortsatte kika på Jotex?och såg att de ju har 24 timmars dealar. Saker som är riktigt ordentligt nedsatta under en enda dag. De har liksom fattat konceptet på riktigt:)

Som den här fina ljuslyktan tex.

Fanns i två storlekar men den lilla är slut så rappa om ni vill ha. Fan nu måste jag kolla runt lite kanske:)

Jag som ska skriva, men det funkar finfint att surfa när man kör fast;)

Vi hörs lite senare!

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting