Okategoriserade

Lite knöligt val..;)

Uppgiften i ena kursen är att skriva om något som är tabu för just en själv. Jag är rätt tolerant mot mig själv och tillåter mig att känna alla känslor. Nästan. Jag hatar med full kraft tills det går över och skäms inte en sekund för allt mindre PK som jag tänker tyst för mig själv:)

Har ingen hört det så spelar det ju ingen roll. Jag har tänkt saker om vissa personer, ni vet nog vilka;), som skulle leda till livstids fängelse för anstiftan till väldigt mycket. Skäms inte det minsta?.

Man fick skriva om en jobbig upplevelse, känslor osv. Jag tänkte att det kunde ju inte bli något annat än min skilsmässa. Det finns många tabun där liksom, även om de flesta inte brutits av mig. Någonstans tänkte jag att det skulle bli enkelt. Ha! HAHAHAHAHA! Bullshit.

Det ÄR enkelt så tillvida att det bara är att skriva på, historien behöver ju inte hittas på.

Men alltså… att så här med några års distans till det värsta försöka förstå att det är sant? Det känns som jag hittar på deluxe men sanningen är ju tvärtom. Jag hade aldrig haft fantasi nog till det?.

Och det är jävligt jobbigt, inte direkt så man blir på bra humör;). Inte heller lockar det att sätta sig när man har en timme över, eller ska iväg eller så. Jävligt korkat val egentligen. Texten blir inte i jag-form och det är nog enbart för mina kursares ögon. Det ska vara 8-10 sidor och det är inga problem att fylla dem, men att inte överskrida..omöjligt. Ibland undrar jag om jag är knäpp på allvar;)

.

Jag har sån gruvlig träningsvärk! Tränade i måndags för första gången på nästan en månad. Så länge totalt inaktiv har jag inte varit sen jag började träna. Men livet, plugget, bacillerna och tråkigheter råder man inte över. Och då får man ont efteråt.

Sen idag igen och jag har förutom träningsvärken ont i vänster axel/överarm och vänster knä. Saker som berättar för mig att det inte går att ”vila” så här länge.

Som vanligt när man har ont så man inte når ner till golvet utan att det gör ont, så tappar man allt, hela tiden, på just golvet:)

Den där jävla Murphy alltså.

.

Jag visade er aldrig våra jultröjor som jag köpte på Lidl:)

Ungarna älskar jultröjor och vem är då jag att sträva emot:)?

De kostar 149kr. Robban fick en stickad med lysdioder. Han kommer blinka så man får migrän 😉 och bjällrorna på våra lär hjälpa till.

Vissa av barnen har redan, andra ska få lite andra varianter. Fast lite kul vore det om vi alla var lika?. En Elf-armé liksom.

Lidl har ett helt gäng olika tröjor och deras kvalite’ är bra. Jag tänkte köpa en rendräkt till Doris men den var däremot i ett sämre material. Kanske håller finfint men hon har en jättefin tröja redan.

Doris ja… (nya fransar!! ) hon älskar visst fiskpinnar. Kolla blicken 🙂

Det är ju rätt trist mat, det är sås på men syns inte, men ändå. Det är rätt gott, fiskpinnarna kom från Lidl de med och de var väldigt goda faktiskt. Inte bara massa panering utan som det ska vara.

Jag skulle ju ut och dricka öl och hade tänkt käka ute med.. fiskpinnar stod inte på min planering;)

Hon blir rätt ompysslad den här donnan. Nu ligger hon så här i soffan.

Väl omstoppad och inbonad:)

Corrinda satt sen och kliade henne på magen en hel film så Doris är mer än nöjd.

Doris älskar täcke och helst ska hon ha huvudkudde också.

.

Jag tänkte baka. Just nu känns det som en strålande idé men på lördag kanske jag ångrat mig;)

Vi ska ha släktkalas på söndag och jag blev så förbannat sugen på lussebullar med mandelmassa. Väldigt otippat, men skyller på instagrams flöde, folk postar lussebullar till höger och vänster:)

Jag har ett superbra recept på det, men… vet inte vart?. Sista, och enda gången faktiskt, som jag bakade dem var Robban och Corrinda sex månader och jag var fortfarande kvar i nåt slags husmorsroll, bakade hellre än köpte?. Jag vet helt galet;) Då slog jag till med dubbel sats och grejade på i evigheter, och när alla var utbakade och låg på plåten för jäsning nummer två, så smällde det till bakom mig. Eller mer ett POFF!

Ugnsluckan sprack! Hela glaset splittrades och det var ju tur att det satt nån film/ säkerhetsglas så inte allt flög runt.

Jag fick ringa mamma, be henne slå igång sin ugn, sen vira in plåtarna i fleecefiltar och handdukar, det var såklart svinkallt ute. Sen in med dem i bilen och iväg och grädda massa plåtar hos dem:)

Herregud. Inte konstigt att jag aldrig gjort om det;) Men de var ruggigt goda.

Så nu undrar jag, har ni ett super recept på lussebullar med mandelmassa? De var som vanliga bullar typ vill jag minnas? Jag orkar inte googla, och hitta nåt som inte blir kanon sen;)

Jag bakar så sällan att det liksom måste bli bra annars surar jag ur;)

Shooooooot!

Nu ska jag sova:)

Natti natti ?

Kommentarer

  1. Anna

    Hej!
    Ska väl göra mig till känna då efter alla år man läst här… Jag provade dessa för fösta gången för ett tag sedan, och dog! Bara vid tanken att de bara ska JÄSA EN GÅNG gör ju att man måste prova… Har innan provat kanelbulle receptet från Frida och det va oxå kanon!!! Jag rev i 200g mandelmassa i fyllningen… Tack för en super bra blogg, och du och Mirka måste börja podda snart är omöjligt att hinna lyssna på liven 😛 Ha det bäst, kram

    https://blogg.amelia.se/fridasbakblogg/2017/11/16/saffransbullar-med-vanilj/

    https://blogg.amelia.se/fridasbakblogg/2017/09/20/basta-receptet-pa-kanelbullar/

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting