Okategoriserade

Tipsar:)

Innehåller annonslänkar för Smartphoto. Cellbes , Ellos, Jotex

.

Jag surfar runt lite åt er, visst är jag snäll:)

Fast först har jag glömt att visa er hur min kabinväska, som jag beställde från Smartphoto blev.

Ja, jag kunde ju inte bestämma mig, så det blev två bilder:) Det stod att de inte höll tillräckligt bra kvalite men alltså…jo. Den är inte knivskarp kanske, men alldeles tillräcklig. Bilden från NYC är tagen när vi klivit ut från Central Park, jag inväntade taxibilen och älskar den bilden av många anledningar, medan Disneyslottet är magiskt på andra vis. Alla vill nu låna min väska, och den var lite mindre än den jag redan har, som är lite stor om man bara ska vara borta över en natt, så det här kan vara ett av mina bästa köp:) Även om jag kanske inte får använda den?.

Smartphoto har ett erbjudande:

40% på din första beställning Koden kan användas vid ett tillfälle och gäller på alla fotoprodukter. Koden kan inte kombineras med andra erbjudanden. Frakt tillkommer.

Kod: NKA132B 

De har även massa bra priser. Allt man kan tänka sig sätta en bild på, det hittar man här:)

.

Sen närmar sig ju denna mytomspunna Black Friday med stormsteg. Jag har faktist lite svårt för att den dragits ut till att mer eller mindre gälla hela denna vecka OCH nästa..men okey då:)

Cellbes har bra rabatt

Bland annat så är den där stallyktan som snöar som jag visade igår nedsatt:)

Och jag vet att flera har efterfrågat kyrkan

Jag älskar att Cellbes börjat ta in lite fler varumärken, de har numera bland annat Tamaris Cream och Sloggi och många fler. Jag tycker ändå speciellt om deras eget märke som dessutom går upp i ordentligt stora storlekar:)

Tumme upp!

.

Sen kan man ju inte låta bli att kika på Ellos 🙂

De har ju massa saker förutom kläder och det är riktigt bra rabatter nu.

Jag som faktiskt inte ska köpa just några leksaker alls i år, extremt märklig känsla efter att ha gjort det i 24 år:) men jag kan inte låta bli att kika. Nästa år är det dags att köpa till Jack. Tur att det inte blir så långt uppehåll 😉

Något som jag faktiskt varmt kan rekommendera och med facit i handen säga att det kan bli populärt ända upp i 9-10 års åldern, det är helt vanliga träklossar.

Jag köpte till Janelle, och det händer ofta att killarna tar fram dem och bygger något. Mest för att få rasa det med båller och bång såklart, men även för att de behöver dem i nån annan lek, bilbanebygge exemplevis. 24 år gamla och håller än, det kan man inte säga om så många leksaker 😉

Och något mer som varit väldigt älskat här hemma, mest av tjejerna, men även gossarna har suttit sysselsatta länge, det är sådan här klä-på-dockor i magnet

Det har varit perfekt även i bilen och när vi åkt iväg över några nätter.

Något som JAG tycker är ett av de bästa sätten att ta sig nerför en backe, förutom slalomskidor då, det är sådana här vad de nu kallas ..? Snowrocket? Ett åkdon helt enkelt:)

Man gör inte illa sig på några hårda kanter som det kan vara på en pulka, och det går undan:) Det är dessutom enkelt att få rum med många i bilen till skillnad från snowracer, som är kul det med iofs.

Guldstjärna på det.⭐️.

Jag har flera barn som försöker bli märkesnördar. Något de kan glömma för jag är rätt emot att man snöar in på ett, oftast svindyrt, märke bara för att. Man får bli det när man tjänar sina egna pengar;)

Däremot så kan jag tillmötesgå dem när det är bra priser. Adidas är nersatt 30% och då kan jag slå till.

Ryggsäck Farm Girl

Ryggsäck Animal Youth

Adidas hade mycket kläder också så det är väl värt ett kik.

.

Man kan inte glömma Jotex, och när jag surfade dit så satte jag i halsen lite, upp till 80% nedsatt. Heja, nu liknar det nåt:)

Den här lampan med prismor ex.

Tusen spänn off – ??

Även sängkläder kan man göra riktiga kalasklipp på. ( autokorrekt rättade till kalasjnikov?)

Enkelsäng överkast

Dubbelsäng överkast

Påslakanset linnemix

Påslakanset percale dubbelvarianten!

Jag älskar nya påslakan och det här dubbla med brodyr kändes som att det ropar på mig, till julbäddningen ❤️.

Jotex hade MASSOR!

Jahapp, det var dagens tips från mig till er❤️

Nu ska jag fortsätta med mitt, men vi hörs snart igen:)

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting