Okategoriserade

Oj vad snabbt dagen gick!

Igår bara rusade dagen förbi! Och så här i efterhand så fattar jag inte vad jag gjorde men det var iaf inte att sitta och glo i väggen;)

Jag åkte och lämnade min bil på service, på morgonen, den här gången med en kvinnlig servicetekniker, så det kändes lite extra tryggt:) Kanske inte att hon är bättre än männen men det kändes inte lika läskigt att gå in i verkstaden och leta efter henne som efter en man. ?.

Jag hade skrivit ner några saker som jag ville att de kikade på, och det gjorde hon. Dessutom ringde hon mig och berättade att hon inte hittat några fel utan att allt var bara bra. Jag gillar att någon som kan kollar på bilen och ser så den ser ut att må finfint. Jag kan ju inget, eller jo jag kan en del men det är så stor skillnad på bilar nu och då, och för den delen kan jag mest byta däck och sånt där fix.

Jag fick hämta den runt halv fyra och betala det facila priset av 4200kr?

Men det är saker som måste göras så det är bara att andas lugnt och betala. I det långa loppet så lönar det sig.

Sen kände jag mig fattig när jag åkte och hämtade Patricia, och sen handlade?.

Precis när vi burit in alla varor så plingade det till i mobilen.

Jag har inte riktigt tid i dag eller i morgon att hämta dem så det var bara att kliva tillbaka in i bilen, denna gång med Lovelia som sällskap. Jag hade visst bokat tid på samma optiker som Novalie gick till, fast jag fått för mig att det var en annan?så jag blev lite förvånad när vi kom dit. Jag var ju inte med när hon var där och beställde dem. Hon blev så nöjd och hon är så fin i sina brillor.

Och eftersom alla tre systrarna som behöver glasögon valt samma modell så blir det ännu en grej som gör dem svåra att skilja på. Inte när man SER dem såklart men när man tittar hastigt 🙂

.

Så var det middag och mysigt snicksnack innan jag och syrran gick på Dorispromenad. Vi skulle gå en kort sväng för det var ju svinkallt, tror det var -7 grader, och från några plusgrader så är ju det ovant. Som vanligt blev det ändå en lång sväng på nästan två timmar. Man pratar så bra och har så mkt att säga när man promenerar:).

Sen var man kall ända in i fläsket och det tinar ju så långsamt att jag frös länge under täcket trots raggsockor och långa ben och armar på pyjamasen:) Men det är ändå enklare att klä sig i några minus än några plusgrader.

.

Nu ska Lovelia skjutas på basketmatch, jag sitter kvar och kikar och sen tränar jag ett Cirkelfys pass, då får hon haka på:)

Vi hörs snart!!

Kommentarer

 1. Hanna

  Har du helt kommit över det ditt ex gjort? Mitt ex gjorde något liknande han gifte sig bakom min rygg och igår berättade han att han fått ett barn med sin fru ( de är i hans hemland) och ändå har han då och då försökt komma tillbaka. Vi har två barn och dem är han inte speciellt intresserad av.

  1. familjenannorlunda
   familjenannorlunda

   Nej. Eller ja. Eller jag vet inte?. Jag saknar den han var och det vi hade ibland, men jag vill aldrig ha tillbaka honom.

  1. familjenannorlunda
   familjenannorlunda

   Hm… det skulle kanske vara nåt. Men jag har ju ändå Doris på ena sidan och Jamie som är som en kamin på andra, så jag klarar mig nog. Är lite rädd för sådana madrasser åxå ?

   1. Malin

    Jag har haft i över 10 års tid och dom har överhettningsskydd.
    Älskar min trots att jag har en varm gubbe och två schäfrar i sängen.
    Vovvarna tycker också om den.
    Gubben började till slut bo mer i min sänghalva än sin så köpte en till honom också ?

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing