Okategoriserade

Hemligheten till glansigt hår:)

I samarbete med Maybeauty

.

Ni som har hängt med mig ett tag vet att jag tycker väldigt mycket om alla produkter från Maybeauty, och att min superfavorit, den jag på allvar skulle gråta om de slutade med, det är deras hårserum.

Maybeauty Moroccan Miracle Hair Serum. Kärlek i en liten flaska, en ny flaska faktiskt men samma suveräna innehåll. Såklart:)

Den här lilla godingen alltså, jag har svårt att veta var jag ska börja:)

Ni vet hur det är när man är sådär meganöjd med något, man vill bara att alla ska testa, och vet att de kommer älska den lika mycket som man själv. Så är det med den här.

Maybeautys hårserum är ultralätt, med kraftfulla essentiella fettsyror som går djupt ner i vartenda litet hårstrå, gör det silkeslent och ger en skinande look.

Den är INTE testad på djur. Det är en stor guldstjärna bara det.

Serumet gör så att håret blir enklare att hantera, jag märker väldigt stor skillnad speciellt så här års. Om jag inte använder det så blir mitt hår elektriskt som sjutton och flyger runt ansiktet och fastnar i munnen, eller lägger sig platt som en slickad pannkaka. Inte det minsta snyggt och absolut vedervärdigt otrevligt.

Så här ser håret ut UTAN oljan, ni ser ju hårstråna som flyger 🙈.

Serumet gör även att håret torkar snabbare. Just det är inget problem för mig, för mitt hår torkar på nolltid, men mina tjejer med långt och tjockt hår brukar ta i det när de duschat på kvällen, och de tycker det är stor skillnad. Jag tycker att håret ”torkar snyggare”, om ni fattar? Jag fönar nästan aldrig, för innan jag fått fram hårblåsen är det ju torrt;) men jag upplever att det blir rakare och inte ”frissigt” när jag haft i serumet. Det kan vara inbillning, men i så fall på hög nivå, och det blir ändå rakare;)

Jag har testat andra hårserum och med några har jag upplevt att håret blir tungt och lite flottigt, men det problemet existerar inte för mig med Maybeautys. Håret ser alltid fräscht glansigt ut.

När jag tvättat håret så brukar jag sno upp det i en handduk och sen torka mig och klä på mig. Sen är håret lagom fuktigt för serumet:)

Jag pumpar ut 2-4 pump, man får ju anpassa efter sitt eget hår, men för mig är det lagom. Sen gnuggar jag det mellan handflatorna så det blir enkelt att fördela i håret.

Och sen drar jag det igenom håret.

Jag undviker hårbotten, men tar hela längderna, börjar alltid längst ner så att topparna får det mesta av godsakerna. Jag kan, när jag egentligen borde gå och klippa mig, ta lite extra just på topparna:)

Serumet gör så att topparna repareras, håret både vårdas och blir starkare, och det håller sig fint längre. Jag drar med fingrarna igenom hela håret, och till sist brukar jag också borsta igenom det så att serumet fördelas fint över längderna. Sen är man klar. Tar en minut, max.

Mitt hår nästan torrt redan nu:) Jag låter det vara tills det är helt torrt och så borstar jag det igen. Håret känns fräscht och det doftar väldigt svagt och rent. Och är rakt.

Moroccan Miracle Hair Serum innehåller arganolja, mandelolja, olivolja och linfröolja, ni hör ju, bara bra grejor. Det är dessutom v ä l d i g t drygt. Jag delar ju med tjejerna Hårfagre och ändå räcker en sån här flaska i månader.

Jag älskar ju som sagt den här produkten, och därför är det extra kul att få ge er en härlig rabattkod. Såhär inför jul, så kan jag även tipsa om att det är en finfin julklapp:)det står på flera önskelistor här hemma.

Ni får 30% rabatt på Maybeauty Moroccan Miracle Hair Serum och ni klickar HÄR för att komma direkt till erbjudandet.

Eller så anger ni kod: haircarola30

😍

Kommentarer

 1. Malin

  Måste bara säga, WOW WOW WOW!!! Fick hem mina flaskor för någon vecka sedan och mitt hår har aldrig varit mjukare, finare, lenare än nu!! Världens BÄSTA produkt! Tack för att du visade den 🙂 Kommer aldrig sluta använda den <3 TACK! Använde din kod när jag köpte och det var väldigt tacksamt 😉 Kram

 2. Malin

  Klickade hem två flaskor med en gång med din kod. Mitt hår är en BIG MESS av slitet, kluvet, dåligt hår som jag vill ska bli långt, friskt och tjockt. Letar alltid efter nya bra produkter 🙂 Så detta ska bli spännande 😉 Kram

 3. Helahea

  Jag använder den till mitt korta hår också eftersom jag gärna fönar mitt hår o tvättar det var dag.
  ÄLSKAR den!
  Mitt nordiska tunna hår känns starkt o friskt.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing