OkategoriseradeTips

Återupptäckt Esprit:)

Innehåller annonslänkar.

.

Jag letade efter en stickad tröja i min garderob i går. Eftersom stickade saker tar plats, så får de ligga i överskåpen, på hyllor, och är lite knöliga att komma åt. Därav kan man få sig glada överraskningar ibland, när man hittar något man glömt:)

Igår hittade jag en stengammal omlottkofta från Esprit. Den är grå, tunnstickad i jag tror det är ull, och jag älskade den innerligt för några år sen, men sen råkade den hamna i glömska. Nu plockade jag ner den, och googlade även Esprit, för jag gillar ju deras kläder, bara att jag tappat bort dem lite. Tack och lov för webshopar så man kan återupptäcka sina favoriter:)

Jag hittade givetvis massa villhöver kläder. Som den här stickade tröjan som finns under jultröjor, men som inte direkt skriker tomtar och julkulor:)

Sen har jag noterat en glädjande sak, och det är att den här modellen som på dåtiden kallades för ”farfarströjor” och det väl för att de är som undertröjorna var förr;) är tillbaka. Nu kallas den för bara Melerad långärmad topp.

Jag tycker att det är fint med den lilla knappraden, och ringningen gillar jag också, och den här var ju i härliga färger dessutom. Den här varianten av långärmade tröjor, med smala ärmar, passar så bra under koftor också, inte massa knöl:)

(För övrigt, jag bara älskar när de skriver hur lång modellen är och vilken storlek plagget är i, det ger mig ett visuellt mått på vilken storlek jag ska ha.)

Och apropå mått.. jag hittade en jacka som var lite kul, med dubbla dragkedjor…Kul detalj tänkte jag, tills jag fattade att det var en snygg gravidjacka🙂 Man kan alltså ta loss en bit av frampartiet, eller sätta dit beroende på hur stor mage man har. Smart ju. Den lösningen tro jag inte att jag sett förut?

Älskar färgen!

.

Jag surfade vidare och hittade plötsligt hur mycket fina stickade tröjor som helst, till i mitt tycke superbra priser, på NA-KD, från ungefär 249kr:) och även Lindex har ju otroligt mycket härligt just nu. För er som gillar märken av de lite mer exklusiva varianten, så hittade jag hur mycket snyggt som helst på Best of Brands. De har bla. Filippa K. Tommy Hilfiger, Ralph Lauren, Barbour och sånt där.

Stickade tröjor kan man aldrig ha för många av:)

Jag kunde ju inte låta bli att se att det även finns mycket snyggt mode för män för er som är ute efter julklappar till någon sådan:)

 

 

 

 

 

Kommentarer

  1. Carina

    Den där farfarströjan var riktigt snygg. Bonprix har massor av gravidkläder liknande den du visar. Tror dom har har kläder som är anpassade också om du har barnet i bärsele innanför.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting